2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

NESTLE FİRMASINDAN DUYURU!!!!!!!!!!....Tüm ebeveynler için NestLe herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yazıyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz.

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

Kızlar ben 2011 aralık annesi olacağım kısmetse..Sizlerden bebek arabası hakkında bilgi almak istedim..hangi arabaları kullanıyırsunuz ve memnun musunuz???fiyatı 400-500 lira olsun istiyorum...

Kızlar ben 2011 aralık annesi olacağım kısmetse..Sizlerden bebek arabası hakkında bilgi almak istedim..hangi arabaları kullanıyırsunuz ve memnun musunuz???fiyatı 400-500 lira olsun istiyorum...

travel sistemlere bakanbilirsin hafif olmasına özen göster
bastonlar büyünce kullanışlı oluyor hemen hafif alıp çıkıyorsun
küçükken rüzgarda güneşte uyuyor olabiliyor tentesi tam kapananlarla rahat edebilirsin yada çift yönlü olabilir
önceliğin hafif kolay kapanır olması olabilir

Bencede kızlar burayı bombos bırakmısız, hadı gelın nereyesunuz :)

ben burayı özlemişim. facede ben yokum artık ama burada da kimse yok :))))

ben burayı özlemişim. facede ben yokum artık ama burada da kimse yok :))))

nıye yoksun facede aslıcım, bende okuldan gırdıgım ıcın face yasaklı sıte acılmıyor buralara bakıorum aada ama dedıgın gıbı kımse yok:KK50:

kızlarrr tum bebelerı opuyorummm nasılda buyuduler kuzucuklarımız...akıl küpleri resmen... sonsuz şükürler olsun hepimiz adına.......

Merhaba

Ocak Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Ocak Anneleri Facebook Grup

ocakanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Ocak Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz.

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

Ocak annelerinde senelere göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Ocak Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

selammm

herkesler nasıl

bizim bebekler
artık 2 yaşında olmaya başladı

hadi bakalım sağlıcakla
:KK36:

X