2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aycacim en son sen 2 gun once yazmisin. ben de turkiyedeydim 2 hafta tatil yaptim biliyorsunuz cok guzeldi yan geldim yattim yusufa da annanesi bakti ama yusuf cok kiskandi beni sonunda bir annesi oldugunu hatirladi ve hep beni aradi.

merhaba pose nasılsınız

iyiyim mervecim eve dun geldik tatil yaptik ya ev berbat durumda birsuru is beni bekler

ama burda hava cookkk sicakmis, yusuf uyuyor uyaninca cikip gezicez ins.

kilo verme topigine de geri dondum 2. bebege kadar 55 olmam lalzim

bebeler buyudu artik bebe pesine kosmaktan buraya bakan kalmadi. gerci herkes facebookd

artik 2. bebeleri getirip ynei bir topige girmek lazim

kızlar bebeleriiz nasıl konuşuyor?

bunu herkese soruyorum lütfen yorum istiyorum....

benim oğluşum

anne demiyor sadece baba dede adde (hacer) gool diyor

sizce normalmi

ama anne demiyor
mamada demiyo

sivri benimkide anne demiyor
her bebek aynı değil kuzu
ona kalırsa kybele nin kızı adını söyleyebiliyor

benimki mama dede baba cic ba böyle şeyler bişey yok yani

sivri benimkide anne demiyor
her bebek aynı değil kuzu
ona kalırsa kybele nin kızı adını söyleyebiliyor

benimki mama dede baba cic ba böyle şeyler bişey yok yani

bide çok konuşma çabası yok
yürümek için çok çabalamıştı ama konuşma çabası yok

kızlar bebeleriiz nasıl konuşuyor?

bunu herkese soruyorum lütfen yorum istiyorum....

benim oğluşum

anne demiyor sadece baba dede adde (hacer) gool diyor

sizce normalmi

ama anne demiyor
mamada demiyo

benimki yeni anne demeye basladi, baba diyeli zaten cok olmustu. mama diyor. tren diyor. bir ara cilek dedi ama onu bi daha demedi. boyle bazi bikac kelime soyluyor. benimki d epek konusmaya hevesli degil

kizlar cok hastayiz biz yusufla o oksuruyor burnu akiyor benim de bogazim agriyor

yarin da gezmeye gidiyoruz gunubirlik git gel yapicaz hasta hasta nasil olcak bilmiyorum ama

dua edin daha kotu olmayalim

Son düzenleme:
kizlar cok hastayiz biz yusufla o oksuruyor burnu akiyor benim de bogazim agriyor

yarin da gezmeye gidiyoruz gunubirlik git gel yapicaz hasta hasta nasil olcak bilmiyorum ama

dua edin daha kotu olmayalim

günaydın kızlar lütfen burası bugün yoğun olsun...

geçmiş olsun canım ya yusufada sanada

gezmeye gitme evde israhat et bence havalar bi tuhaf zaten bi açıyo bği kapıyo dinlenince geçer ancak

günaydın kızlar lütfen burası bugün yoğun olsun...

geçmiş olsun canım ya yusufada sanada

gezmeye gitme evde israhat et bence havalar bi tuhaf zaten bi açıyo bği kapıyo dinlenince geçer ancak

canim gitmedik gezmeye, bir aileyle birlikte gidicektik hep beraber guzel olur diye ama hem yusufun atesi cikti hem ben cok kotuyum. o yuzden gitmedik bi yere ama birlikte gezmeye gidecegimiz aile bize caya gelicek onun icin hazirlik yapiyorum

burda KK da yalanci krem karamel tarifi vardi onu yapiyim diyorum hemen baslamam lazim hazirliga

slm kızlar benim kızımda uzun zamandır baba diyor anneyi daha 10-15 gündür söylüyor.bunun dışında adda bebe mama meme diyor.

merhaba kızlar nasılsınız
uzun zamandır buraya bakmamıştım
artık sadece burdan takip edeceğim sizi gerçi burdakimse olmuyor ama
ben facebook hesabımı kapattım
çok zaman kaybettiriyordu olmayan zamanımı ordageçiriyordum ben de iptal ettim

merhaba,ben de oturamıyorum bilgisayara,herkes iyidir umarım,tuna da anne,baba,dede,aç,datal(çatal),deteğ(şeker),nennenne(anneanne),bert(berk),aba,ara(araba),mama,meme,tita(telefon) gibi şeyler söylüyor, önemli olan bizim anlamamız tabii, lafları nasıl olsa düzeltir di mi ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…