2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canan
grup gizli
arayıp bulamazsın
özel msjla adını soyadını daha doğrusu profilinin linkini at ekleyim ben seni

demek gizli gizli takılıyosunuz haaaaa
tamam canım gönderyim özeldennn
canan kusura bakma,topiğe epeydir kimse girmiyordu,ben de girmiyordum,biz de tekrar girmeye başlayınca yeni gibi olduk size hoşgeldiniz demeyi unuttuk,yoksa biz topikçe çok sıcak kanlıyızdır,hemen aramıza alır kaynaşırız,bakma şimdi herkesler faceye taşındı,önceden ne sohbetler yapılırdı burda..
benim kızım çalıştığım kurumun kreşinde kalıyor,orda da birbirlerini besliyorlar falan çok hoş,senin de iki bebe olmasının dezavantajları olduğu gibi avantajları da var demekki,birbirleriyle oynayıp vakit geçirmeleri güzel,tek olunca anneye sarıyorlar..

aa neden koptunuz sizdeee

ben aslında ikiz anneleri topiğinde takılıyorum hamileliğimden beriii bizde kendi aramızda dehşet iyiyiz herşeyimizi konuşuruz dertleşiriz felan ama tabi çocukalrın ayları farklı çok takip edemyorum orda çocuk gelişimini mesela en azyıf çocuk benimkiler diye kendimi yiyodum ama görüyorumki sizlerinkilerde benimkler gibi sizdede ştah sorunu var hala yürüyemeyenler var daha raht oluyorumm tabi biz ikiz olduğumuz içim hemde erken doğum olduğu için zaten akranlarımızı geriden takip ediyoruz o ayrııı

evet dezavantajımız daha çok tabi sizlere göree herşey duble duble bizdee ama bak mesela şuan akıllı kutuları ile oynuyolar ben rahatım pc başındayımm salonda oturayım yanlarında yeter bana çok sarmazlar şımarıklığımız yok bide mesela kızıyorum ben hayır diyorummm devrim korkuyoo mustafa birazdaha azgın ama kızıma göree inatlaşıyo benimle

canan hoşgeldin.. seni de facebook sayfasında aramızda görmek isteriz, ufaklıkların resimlerini de koy onları da tanıyalım...

burada daha çok sohbet oluyordu eskiden ama şimdi facete daha çok vakit geçiriyor herkes, bir de güncel konuları ordan daha rahat takip edebiliyoruz.. burda sürekli sayfaları değiştirip okumak özellikle iş yerinde daha zor :)

kızlar bir merhaba demek istedim, nasılsınız bakalım??? kuzular iyidir inşallah.. geçmişi şöyle bir okudum kaynatmışsınız epey.. :KK66:

demek gizli gizli takılıyosunuz haaaaa
tamam canım gönderyim özeldennn

aa neden koptunuz sizdeee

ben aslında ikiz anneleri topiğinde takılıyorum hamileliğimden beriii bizde kendi aramızda dehşet iyiyiz herşeyimizi konuşuruz dertleşiriz felan ama tabi çocukalrın ayları farklı çok takip edemyorum orda çocuk gelişimini mesela en azyıf çocuk benimkiler diye kendimi yiyodum ama görüyorumki sizlerinkilerde benimkler gibi sizdede ştah sorunu var hala yürüyemeyenler var daha raht oluyorumm tabi biz ikiz olduğumuz içim hemde erken doğum olduğu için zaten akranlarımızı geriden takip ediyoruz o ayrııı

evet dezavantajımız daha çok tabi sizlere göree herşey duble duble bizdee ama bak mesela şuan akıllı kutuları ile oynuyolar ben rahatım pc başındayımm salonda oturayım yanlarında yeter bana çok sarmazlar şımarıklığımız yok bide mesela kızıyorum ben hayır diyorummm devrim korkuyoo mustafa birazdaha azgın ama kızıma göree inatlaşıyo benimle
cnm faceye grup açınca oraya yöneldi çoğu kişiler,bir de kk nın sayfasının değişmesi ,çocuklardan fırsat bulama vs vs bir sürü etken var,ama burayı en son terkedenlerden biri benim:))
maşaallah cnm çocukların usluymuş yine de,hayırdan anlıyorlarmış yine de,aslında benim kızım da çok yaramaz değil ama bazen hayır dediğim şeyleri yapmakta ısrar ediyor..
iyiyiz canım uyuyo frsatten istifade bakim dedim size uynaken mümkün diyil bırakmaz bilgisayarı siz nası açyosunuz :KK50:
uyusun,yarasın fıstığa,benim işyerinde çok vaktim oluyor,evde giremiyorum yoksa:))

ben de bakiyim dedim, onceleri ne cok konusurduk burdan. ama ben hamileleigimi cok kolay gecirdim evde yatarak yatarken de buraya yazdim durdum :KK66:

bi de gececiler ve gunduzculer olarak 2 gruptuk, calisanlar sabah calismayanlar gece yazardi, simdi facedeyiz ama kizlar orda da cok muhabbet yok malum bebeler cok buyudu izin vermiyorlarki

bunu yazana kadar da yusuf mama sandalyesinden 3 kere kalkip dusme tehlikesi gecirdi :KK43:

slm kızlar nasılsınız kimsecikler yok gene facede gizli gizlimikonuşuyosunuz?burda neden kimse yok?geçmişi okuyamadım umarım hepiniz bebişlerinizde iyidir öptüm hepinizi:KK54:

günaydın kızlar bende hamileyken devamlı sizi takip ediyordum çocuk telaşı işe başlama derken bu siteyi unutmuştum geçen gün aklıma geldi hepiniz bebeklere büyüttünüz maşallah benimki bile 14 ayı bitti 15/01/2010 doğmuştu
sizlerden çok şey öğrendim hepinize teşekkür ederim:KK16::KK16:

Günaydınlar hayırlı cumalar....nihayet cumaaaaaa:KK66:

masal niye hiç yazmadın o zamanlar :) bak şimdi topiğin halini görüyorsun ne geleen ne gideeeen

bu sabah oğlum hem babasının hemde benim arkamdan ağladı yine gözlerinden hemencecik yaşlar süzülüyor çokta sulu gözlü hemen akşam olsun istiyorum bugün

masal niye hiç yazmadın o zamanlar :) bak şimdi topiğin halini görüyorsun ne geleen ne gideeeen

bu sabah oğlum hem babasının hemde benim arkamdan ağladı yine gözlerinden hemencecik yaşlar süzülüyor çokta sulu gözlü hemen akşam olsun istiyorum bugün

günaydın rapunzel nasılsın canım
uras ağladı öylemi ben babannesi oytantırken hemen kaçıyorum öyle ağlamamış oluyor

:KK9:

günaydınn sinemis,rapunzel

canım kzueyde öyle anneme bırakırken daha arabadan inmeden anlıyor ve ağlamaya başlıyor eve sokana kadar da çok ağlıyor.ama sonra yoldan arıyorum ne yaptı diye içeri adımını atar atmaz oyuncaklarına dalıp susuyormuş.artık iyice büyüdüler herşeyi anlıyorlar. :KK9:

Günaydın sinemis, oferta....

Bizim belli olmuyor bişeye dalarsa sesi çıkmıyor günü gününü tutmuyor aslında
esasında giyinirken fark edince bırakmıyor peşimizi mesela bugün hırkamı giyerken bacaklarıma yapıştı aldım kucağıma hemen kapıyı gösterdi sonrasında peşimizi bırakmadı işte ne zor bişey bu en son arkamdan dayısı apartmanın ışık düğmesi ile oyalamaya çalışıyordu :KK43:((

X