2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim doktorumda hastaneye dışarıdan gelecek bende 3-4 hastaneden doktor hariç fiyat aldım
sen ne tarafta oturuyosun ofertacım

canım doğum fiyatları çok artacak ocakta..ssk lı oldugumuz halde en düşük fiyat şuan 1500-2000 benım gıttıgim hastanede..ocakta zam gelince en düşük 2500-4000 arası olacak buda ssk lı bi hasta için. heleki sadece eşi çalışanlar için çok yüksek bir fiyat olacaktır allah yardım etsin hepimize..

benim de murnum akmaya başladı hapşırıyorum da. sen aşı olamamışmıydın ki

ay maşalah şimdiden 53 olmuş ne diim 2010 ocak hamişlerine topik dayanmıyor=)elifcim eline sağlık bacım=)nasılsınız kızlar=)

ermeni hastanesi,memorial,amerikan hast,acıbadem hast,medical park arasından seç dedi.

memorial ve acıbadem bakırköy ne fiyat verdiler bende 2sindende fiyt aldımda karşılaştırmak için sordum
sağlık güvencesi olarak neden faydalanacaksın
ssk,özel sigorta?

saol canım işallah biran önce geçer beni korkutan şey domuz gribi canım allah esirgesin dr götürim diyo eşim ama dr bişey yapamıyoki geri yolluyo sicak tutmaya çalışıyorum kendimi bende

Ates cikarsa mutlaka doktora git, domuz gribinin belirtisi yüksek atesmis.

ya kızlar bana 500 lira fazla gelirken doğum için sizinkileri duyunca hiçten affaladım 1000 2000 3000 bide zam gelirse ocakta bunlara vallaha allah yardımcımız olsun en iyisi ocaktan önce doğurmak gibi geldi banada tek maaşla bu fiyatları ödemek bütçeyi hayli bi sarsar sanki

fatma zehraaa
bende ozel hastaneye ssklı gıdıyorum

sen nereye gıdıyorsun kı
sımdıden 1500 2000 tl
ve normal mı sezeryan mı
benım gıttıgım hastane o kadar pahalı degıl dogum konusunda

kı o bıle dusunduruyor benı
allah herkese yardım etsınnn

canım bunlar ssk lı fiyatlar benim doktorum ne yazıkki özel çalışıyor sadece tüp bebek üzerine o yüzden özel hastane seçmem gerekiyor

kızlar doğum ücretleri burda uygun 200 den başlayıp 1000 e kadar gidiyo hemde özeller buraya gelin en iyisi ben sizi doğurtturur yollarım evinize

canımcım ıkı gundur basındayım ya guzel yaptı bu sefer temızlıgı
salla patı yapıyor normalde 4 satte camlar tuvaletler hepsını yapıyo yalnız kalınca evde dusun!!!
cok agır agır yapıyo basında olunca elı pek hızlı degıl ama yapsında dogurmadan..
az once duvarı sılmekten vazgecıp gıttı zaten..
basında durmam sart :)))

adaş ne yemek yapıcn yaff

yafrum opuyorumnanaktansoylemeyeyım sımdık ceker canınız..
yazdan dolaba attıgım sebzelerden cıkardım.. ondan yaptım aksamdan makarna var
corba yapacagım bırazdan esıme..
bırde ısterse havuç kabak kavuracagım yogurtla yemek ıcın :))

canım uyku setlerı oyun parkı ıcın oyle maalesef bır tane buldum yan koruyuculu o da dandıktı almadım.
yan koruyucusu olmayandan aldık mecbur..
ıcıne ek carsaf ve yan korumayı annem dıktırıyo suan..
veo baby var bır tane o hosuma gıdıyo kırmızı park yatagım dıye ek olarak bır de onu alacagım lazım olursa dıye..
işte ben o ınce yatagı secemıyorum daha bırak ortopedık olanı 8 cm lık vısco var ama duzgun cevap vermeyınce sıte vazgectım..

canım maşallah sıze :))
sanırım gunluk tutuyorsun bıze de yazdın :))
ben bıryerden alıntı yaptın sandım bastan ama sonra dıkkatlıce okuyunca :))

ssk kullanacağım canım ama onlardan fiyat bile almaya cesaret edemedim çoktur diye

ben özel sigortadan faydalanıcam

incirli ethica sez: 1296 ep.sez dede fiyat aynı
medical parkla incirli ethica çok yakın birbirlerine ethicada yenilendi el değiştirdi herkes çok memnun bu fiyt özel sigortanın aldığı fiyat eminim ssk da dahada düşüktür bence raştırmakta fayda var
o yüzden ısrrla sordum
acıbadem ve memorial yüksek tabi bunlara göre

sen nereye karar verdin.bide hizmet hastanesini araştıracağım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…