telefonla sordum az önce şu andaki fiyatı sezeryan doğum için 2000 tl dediler ama benim doktorum dışardan geleceği için oranın doktoruyla doğum yapmayacağım i
çin fiyat artarmış bide tabi 1 ocaktaki zam ne olur bilemiyorlar bu arada ben sezeryan olacağım içimn bir tek onun fiyatını sordum normal ne kadardır bilmiyorum.hastanede doğum yapan tanıdık filan varmı acaba nasıl bir yer ben çünkü şimdiye kadar tüp bebek merkezinde takip oluyordum ama merkezde doğum yapılamıyor doktorum bir kaç hastane önerdi içinden en uygunu burası ama tabi benim için doğum hizmetleride çok önemli bakım hijyen filan yani.hakkımızda hayırlı olsun artık zaten kocam işsiz ben işsiz
ben geldim kızlar kociş beni eve yollamadı rahatsızım diye bugün dükkandayım yani bizim doğumda 19 ocak fiyatlar düşündürüyo insanı 750 şimdi ocaktan sonra 1750 ödicekmişiz tabi bunlar ortalama fiyat biz daa hastaneyi bile seçmedik seçip daha sonrada konturola gidicez kendi dr umdan memnun deyilim
ayrıca kızlar çok aşırı derecede öksürük başladı bende burun akıntısıyla birlikte ne yapsam geçer acaba yardım edin bana
canım doktorun başka hangi hastaneleri tavsiye etti
ermeni hastanesi,memorial,amerikan hast,acıbadem hast,medical park arasından seç dedi.
saol canım işallah biran önce geçer beni korkutan şey domuz gribi canım allah esirgesin dr götürim diyo eşim ama dr bişey yapamıyoki geri yolluyo sicak tutmaya çalışıyorum kendimi bende
güzelim yaaa çokmuş. senin kendi doktorun sadece özel mi çalışıyor bi hastanede değil mi.yada ne biliiim bi devlet hastanesinde yada üniversite hastanesinde tanıdı doktor olsa o yapsa ne biliim işte allah yardım etsin valla .ssk yok mu sizde yada bağkur filan geçmiyomu oralarda geçen bi yer yok muymuş.fisfisfis
benim doktorumda hastaneye dışarıdan gelecek bende 3-4 hastaneden doktor hariç fiyat aldım
sen ne tarafta oturuyosun ofertacım
gaziosmanpaşa da oturuyorum ben
memorial ve acıbadem bakırköy ne fiyat verdiler bende 2sindende fiyt aldımda karşılaştırmak için sordum
sağlık güvencesi olarak neden faydalanacaksın
ssk,özel sigorta?
kibele bari temiz mi yaptığı iş içine siniyo mu yavaşlığı dışında
belki çok uğraşıyordur bi de onun yönünden düşündüm
belki de tembellik yapıyordur senin yönünden de düşündüm
adaş ne yemek yapıcn yaff
canım ben park yatak için önce ince bi yatak aldım büyüdükten sonra alta geçincede ortopedik bi yatak almayı düşünüyorum ama bende uyku seti bulamıyorum kenarlıklı olan uyku setlerinden istiyorum. park yatak alanlar uyku seti bulabildiniz mi?
Cemre ile 34. haftaya girdik...
15/12/2009 ·
Ankara'da havalar soğudu. Günlük güneşlik günler geri dekaldı sanırım. Bugün 15 Aralık ve sabah kalktığımızda her yer buz tutmuştu. Bir yıl daha bitiyor, kızımla geçireceğim koca bir yıl yaklaşıyor. Anakra'nın soğuğuna henüz ben alışamadım. Ama o doğuştan Ankara'lı olacak. Alışması benim kadar zor olmaz sanırım.
Bugün kızım 33 hafta + 2 günlük...
Maya'da Osman Hoca ve Şerife Hemşire yurtdışındaydı, genel muayenemizi Adnan Hoca ve Seçil Hemşire yaptı...
Kızım 2 kilo 180 gr olmuş... Anneanne patik örüyor, ayak ölçücünü merak ettim, 6 cm dedi Adnan Hoca... Minik ayaklı kızım benim...
Kızımın embriyoloğu Özge Abla da katıldı muayeneye bugün bizimle. Hayatımda tanıdığım en şirin insanlardan birisi. Uzun süredir Cemre'yi tekrar görmek istiyordu. En son bana emanet ettiğinde gözle görülemeyen bir damlacıktı Cemre'cik. Doğuma da girmek istiyorum dedi, Adnan Hoca'ya. "Bir Özge Ercan Üretimi" yazalım doğunca popoya dedim, birlikte güldük. Şeniz
3 kilo civarı doğar dedi Adnan Hoca, 15-20 Ocak gibi alırız dedi... Benim iznim de 7 Ocak'ta başlıyor. Evde sanırım yalnızca 1 hafta geçirebileceğim. Epidural sezeryan olacağım, bu fikre iyiden iyiye alıştırdım artık kendimi...
Birkaç gündür elimde ve ayakalarımda şişlikler var. Adnan Hocanın da dikkatini çekti. Magnezyumu hergün içebileceğimi söyledi. Tansiyonum 6 + 11. Yükselirse problemmiş. Biraz düşük geldi bana ama öğle yemeğinin üstüne mujayeneye girmiştim içtiğim cacığın etkisiydi bence bu kadar düşük olması... Şekerimi sordu, normal olduğunu söyledim.
Amniyo sıvısı, kilosu herşeyi normalmiş. Günlerdir sağ tarafıma yükleniyor dedim Adnan Hoca'ya. Orası neresidir? dedim. Ayaklarıdır dedi. Maşallah kızımın ayakalarına, büyümüşler de annesini depiyorlar. Şeniz
Yarın tam kan tahlillerimizi vereceğiz. Bir sonraki muayene 3 hafta sonra. :asigim: :1hug:
Cemre kızımla umutlu ve heyecanlı bekleyişimize bir süre daha devam edeceğiz... :asigim:
memorial ve acıbadem ne fiyat verdi canım
ssk kullanacağım canım ama onlardan fiyat bile almaya cesaret edemedim çoktur diye
ben özel sigortadan faydalanıcam
incirli ethica sez: 1296 ep.sez dede fiyat aynı
medical parkla incirli ethica çok yakın birbirlerine ethicada yenilendi el değiştirdi herkes çok memnun bu fiyt özel sigortanın aldığı fiyat eminim ssk da dahada düşüktür bence raştırmakta fayda var
o yüzden ısrrla sordum
acıbadem ve memorial yüksek tabi bunlara göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?