2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...

rapu evet facede gelen maili yanıtla dersen yorum yapmış konuya katılmış oluyosun resimleride görebşiliyosun gel bacım gel

merhaba kızlar mehlika nasılsın beril nasıl tombiş

merhaba cnm,hamdolsun iyiyim,berilin öksürüğü var,dün dra gittik,
ciğerlerde, boğazda bişey yokmuş,geniz akıtısında oluyomuş,balgam sökücü,öksürük şurubu,burun spreyi yazdı,
sen ve oğluşun nasılsınız??

Günaydın kızlarr

geçmiş olsun mehlika yaa bu kış geldi böyle oldu bebişlerimiz....
bizimkininde burnu çok tıkanıyor meme-biberon emmek istemiyor o yüzden ve burnuna katii suretle el sürdürmüyor sprey dıkmak işkence görür görmez kaçıyor zaten ve çok ağlıyor
krem aldım onuda sürmeyi başaramıyorum

mehlika ali rıza öldü de onlarda kurtuldu bizde çok şükür...

geçmiş olsun canım berile...

burun spreyi hiç işe yaramıyo zaten balgam söktürücü brıcanyl mi verdi

bizede balgam söktürücü onu verdi bide spreyler işe yaramıyor dedim serum verdi o işe yaradımı tabiki hayır

bide onca para veriyosun açmıyor hiç

rapunzel,sivribiber sağolun kızlar,
rapunzel berilde spreyi görünce hemen anlıyor,ağlasa da sızlasa da zorla sıkıyorum,napıym,size de geçmiş olsun cnm..
sivri yazık üzüldüm yaa,şevketin hapisten çıktığını göremeden öldü..
bize balgam sökücü asist verdi cnm,bir aurous mu ne öyle bir şurup verdi..

Son düzenleyen: Moderatör:
rapunzel zaten sadece gece yatırmadan sıkıyorum,günde 1 kez yani,öyle aşırı bir tıkanıklık yok çok şükür..

cnm dün akşam kullanmaya başladım,sabah akşam yarım ölçek kullanıyoruz,öksürüğü devam ediyor,zaten ilk günlerde öksürüğünde artış olurmuş,balgamlı öksürüyor,üstten bir dişi ya patlamış ya patlamak üzere,dokundurtmuyor,dişten de kaynaklı olabilir öksürüğü,
aynı zamanda huysuzluğu,iştahı iyileşti gibi,kahvaltısını ve çorbasını yemiş çok şükür..
kaan nasıl,iyileşti mi?

günaydın arkadaşlaarr,
ali rıza öldüüü
ya izledim bende üzüldüm babam geldi birden gözumun önune çok kötu oldum

geçmiş olsun tam hastalık mevsimi
hepsi üst üste gelmiş kaanada geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…