2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar berile hani şişko deyince iki eliyle göbeğini kavrayıp yukarı aşağı ittiriyor çok komik oluyor ya,
hani burnun diyince burnunu gösteriyor,ne zamandır videoya çekmeye çalışıyorum faceye eklicem ama kamerayı görünce yapmıyor..

Bi Sorum Olcak.. Ben Manuel Süt Sağım Pompası Aldım Biberonlu Falan Ama Forumda Bazı Yerlerde Elektrikli Daha İyi Diyorlar,Siz Kullandınız mı Değiştiriyim mi Sizce Manueli Elektrikli İle?

Bi Sorum Olcak.. Ben Manuel Süt Sağım Pompası Aldım Biberonlu Falan Ama Forumda Bazı Yerlerde Elektrikli Daha İyi Diyorlar,Siz Kullandınız mı Değiştiriyim mi Sizce Manueli Elektrikli İle?

ben medela nın elektriklisini kullandım memnundum ama bir arkadaşımda aventin manuel pompalısını kullanıyor oda çok memnun.umarım yardımcı olmuşumdur

ben medela nın elektriklisini kullandım memnundum ama bir arkadaşımda aventin manuel pompalısını kullanıyor oda çok memnun.umarım yardımcı olmuşumdur

ikisi de iyi yani :S ne biliyim mnuel iyi değil elektrikli alın yazmış birileri aldığıma pişman oldum değiştirsem mi bilemedim :S

herkese selam;
Cumartesi günü doğum günümüzdü, Pazar nişana gittik, dünde aşımızı olduk derken bugün nihayet geldim işe. Umarım herkesler iyidir. bide 1 yaş aşısında sorun yaşayan oldu mu acaba

selamlar herkese

zambakkız biz sorun yaşamadık ateşlendik biraz sadece o kadar ondada ateş düşürücü bile vermedim 38. 3tü yüzünü yukadım badisinin üstüne yelek giydirdim sadece altıda pijaması kaldı öyle düştü kendi kendine 38 in üstünde olmadan şurup vermiyorum ben
doğum gününüzde kutlu olsun nice yaşlara inşalah

mervetalha yaaa üzüldüm yeni kavuşmuştuk çabuk ayrıldık ama buradan görüşlürz canım. o kadar hızlı fark edyorlarki eymen 10 gün önce annesi elinden tutunca bile duramıyordu korkuyordu şimdi tutunuyo kalkıyo tutuna tutuna gidiyo

mehlikasu yterim ben o kızı maşallah çok ttatlı zaten ne şeker olur öyle yağarken

oferta bende sevmedinm bu halini ama en azından ortam güzel oldu eskisi gibi idare ederiz düzeninide

exex bende elektirkli kullandım manuel hiç kullanmadığım için yorum yapamıyorum ....

kızlar ne iyi ettinizde geldiniz buralar çok ıssız hiç çekilmiyor :KK43:(

zambakkız ne güzel hem d.günü hem aşı atlatmışsınız darısı başımıza...yavruşa hayırlı uzun ömür dilerim sağlıklı mutlu.....

Uars ta 4-5 adım atıyor artık ama halen tedirgin mehlika ağzım nerde oğlum burnum nerde diye sorunca ağzıma burnuma dokunuyor Uras ta, kulaklarım nerde deyince kendi kulağını çekiyor :)

sivri-oferta-merve-rüzgar merhaba kızlar ... feyza zatii unuttu artık buraları

ben de kısa bir süre medela elektrikli süt pompası kullandım,zaten kızım yakınımda olduğu için ona gerek kalmadı,bir kaç kez kullandım sadece..
zambakkız facede kutlamıştım ama burada da kutlayayım,yeni yaşınız kutlu mutlu olsun,nice mutlu ,sağlıklı,uzun yıllara inş..
rüzgar tşk ederim cnm,
rapunzel urasa maşaallah,yakında yürür,ben daha berile göz ağız öğretmedim onları da öğreteyim,öğrenme zamanları gelmiş demekki..

mehlika beril çok tatlı olmuş MAşallah akşam fazla takılamadığım için net e tek tek her fotosuna bakıp yorum yazamadım ...

merhaba kızlar naılsınız?zambak dogum günü kutlu olsun yiğitin nice yaşlara annesi sağlıkla...

doğum günümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederim. aşımızdada şu ana kadar bi terslik olmamış çok şükür gerçi aklım hala kuzuda ama olsun yanında olsam ne faydam dokunacakki. artık kendime bile hayrım olmuyo çoğu zaman. Olsun bu kuzumda Allah nasip ederse 2 ay sonra kucağımda olacak. Evimize bereket getirecek İnşallah

Allah yardımcın olsun canım yaaa Allah kolaylık versin hem şimdi hemde doğumdan sonra....1 yaş ne aşısı yapılıyordu

exex bende elektirkli kullandım manuel hiç kullanmadığım için yorum yapamıyorum ....

kızlar ne iyi ettinizde geldiniz buralar çok ıssız hiç çekilmiyor :KK43:(

zambakkız ne güzel hem d.günü hem aşı atlatmışsınız darısı başımıza...yavruşa hayırlı uzun ömür dilerim sağlıklı mutlu.....

Uars ta 4-5 adım atıyor artık ama halen tedirgin mehlika ağzım nerde oğlum burnum nerde diye sorunca ağzıma burnuma dokunuyor Uras ta, kulaklarım nerde deyince kendi kulağını çekiyor :)

sivri-oferta-merve-rüzgar merhaba kızlar ... feyza zatii unuttu artık buraları

yine de teşekkür ederim canım...

rapunzel sivribiber emaille takip ediyor faceyi,mesajda yazabiliyor,sen de yazabilirsin istersen

X