2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sağolun hepiniz mesajıma cevap vermişsiniz ama ben soruyu yani sorunu mu anlatamamışım sanırım,
sizin bebişler gece+gündüz toplam kaç saat uyuyorlar??
ben gece uykusundan şikayetçi değilim,2-3 kalkmasına razıyım( bazen çok sık kalkıyor,bazen de uyanıp 1-2 saat uyumuyor onların haricinde iyi )
işte gündüz uykumuz yok,akşam işten gidince emerken uyuyor ama tam bir uyuma değil memeyi emerek uyuyor..
benim kız gündüz 2 saat gece de yaklaşık 9 saat kadar uyuyor.mehlikacım acaba beril doymuyor da ondan mı uyumuyor...
slm kızlar nasısnız

iyiyiz canım sen nasılsın*

günaydın arkadaşlaarrr..
cantanelerim aç olacağını hiç düşünmemiştim:26:
öğlen 11,5-12 gibi çorba yiyor,üzerine emziriyorum,
saat 2,5 gibi yoğurt yiyor ama 5-6 kaşık yiyormuş,doyurmaz yani,
4 gibi emziriyorum emerken uyuyor ama memeyi bırakmıyor,tam bir uyuma değil yani,

günaydın kızlarrr

kaanın yarası baya baya iyileşti ama kirli oğlumu hala yıkayamadım ama saçlarını şampuanlı lifle silip sonra ıslak bezle durulayıp kuruladım biraz rahatladı sanki 2 gün daha dayan oğlum mis gibi yıkayacağım seni... :KK52::KK52::KK52:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)

SivriBiber+

kim bu ziyaretçiler acaba!!!!!!!!![/
B]

Son düzenleme:
herkese merhaba
bugün itibariyle msn ve facebook giriş yapmamız engelledi bundan sonra giremiycem
beni merak eden arkadaşlarım için söyliyim dedim esra sümeyra msn giremiycem artık :63:
böyle bişeyi bekliyoduk zaten geç bile kalmışlardı :KK9:

mervetalha merhaba cnm,nasılsın,taha nasıl,yürümeye başladı mı?veya yüreme çabası var mı?
veb messengerden girmeyi denesene,ben de geçen hafta öğrendim valla,
mesengerfx bu siteye bir gir dene bakalım,
benim bilgdan ben olmadığımda yerime bakan arkadaş girmiş arama kısmında gördüm bir gireyim dedim açıldı:))

mervetalha bizde de ikisi de yasak ama biz yasakları delmenin yolunu bulduk,
yav yerime bakan stajer kızlardan öğrendim ben,alemin safı benmişim demekki:KK37:
şimdi ikisine de girebiliyorum:KK76:

yav yerime bakan stajer kızlardan öğrendim ben,alemin safı benmişim demekki:KK37:

günaydın iyi haftalar arkadaşlar...

mehlika bizde facebook giden her yolu kapatıyorlar sürekli takipteler zaten :KK43:(

merhabalar
ceyce başınız sağolsun. Allah yerini mekanını cennet etsin eniştenin.
mehlika maşallah berile şimdi facede bi fotosuna baktım abla olmuş yaa çok tatlı:)

merhabalar
ceyce başınız sağolsun. Allah yerini mekanını cennet etsin eniştenin.
mehlika maşallah berile şimdi facede bi fotosuna baktım abla olmuş yaa çok tatlı:)

tşk ederim cnm,geçen hafta yoktun,nerelerdeydin,dedim beyazbukette bizi terketti heralde..

rapunzel üzüldüm cnm,neyse ben arada burdan canlı yayın yaparım sana..
ayça geçmiş olsun hayırlı olsun aşılarınız,bize de az kaldı ne yapacaz bakalım,ateş yapıyor muymuş?ateş düşürücü verdin mi?

mehlikacım geçen hafta doğum günü hazırlıkları ile uğraştık biraz,1-2 gün misafirim vardı falan derken bi türlü fırsat olmadı girmeye

günaydın arkadaşlar,sabah girdim benden başka kimse yoktu şimdi girdim yine öyle,
günde 1 sayfa bile ilerlemiyor yaa:KK43:(

mervetalha merhaba cnm,nasılsın,taha nasıl,yürümeye başladı mı?veya yüreme çabası var mı?
veb messengerden girmeyi denesene,ben de geçen hafta öğrendim valla,
mesengerfx bu siteye bir gir dene bakalım,
benim bilgdan ben olmadığımda yerime bakan arkadaş girmiş arama kısmında gördüm bir gireyim dedim açıldı:))

mehlika iyiyim canım şükürlerler olsun sene sonu baya yoğunum taha da iyi yürümeye başlamadı daha tutunrak geziyo şuan çok cesareti yok yasını geçer yürümesi diye düşünuyorum

bizim burda da arkadaşlar arayışlara başladılar henüz başarılı olan olmadı :KK9:

mehlika iyiyim canım şükürlerler olsun sene sonu baya yoğunum taha da iyi yürümeye başlamadı daha tutunrak geziyo şuan çok cesareti yok yasını geçer yürümesi diye düşünuyorum

bizim burda da arkadaşlar arayışlara başladılar henüz başarılı olan olmadı :KK9:

Allah kolaylık versin cnm,taha ocak sonunda doğmuştu sanırım,o zamana kadar yürür belki annesi,1 ayda neleeer değişir..
hadi bakalım bir girmenin yolunu bulursunuz inş.

X