2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cabtanelerim bizde 9 12 giyiyoruz bürügün kalıpları çok küçük mesela 12 18 almam gerekiyor..bizimde boyumuz 69 cm ama evde daha fazla çıkıyor gerçekten:))
hoya bi ara bende alıcaktım vazgeçtim sonra..arçelikte falanda vardı..güzel özellikli bişey al..
 
hoya benim ekmek yapma makinam simbo
uzun süre kullandım memnundum ama bozuldu malesef,
dediğin gibi ekmek çok güzel oluyordu pasta gibi,eşime söyleyim de yaptırsın iyisimi..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
bize de 9-12 ler küçük geliyor artık,wenicenin kalıpları küçük oluyor gördüğüm kadarıyla,
9-12 ler küçük gelmeye başladı berile,6-9 aylık için çıtçıtlı bady almıştım 2 tane,olmuyor berile,
hem dar kesim hem de hiç esnek değil..
 
kızlar bebişlerinize kıyafet alırken kaç numara alıyorsunuz?ben 9-12 ay olanlardan( yani sanıyorum 68 -74 cm ye denk geliyor) alıyorum diğerleri küçük geliyor ama 9-12 ler bile küçük gelmeye başladı bize.herhalde daha büyüklerini alacağız bundan böyle.zaten firmadan firmaya da değişiyor bazılarını 9-12 si diğerlerinin 12 -18 i gibi.benim kızın boyu en son 69 cm idi(1hafta önce) ama dün eşimle evde ölçtük 72 cm çıktı.1 haftada bu kadar uzamaz ya üstelik kaç kez üst üste ölçtük. bence sağlık ocağında ölçemiyorlar yanlışlık yapıyorlar.

merhaba cantenelerim,
bende 9-12 alıyordum ama artık dar geliyor 12-18 alacağım.zaten elbisenin kalıbına göre değişiyor.çıtcıtlı badi uzun zamandan beri 9 aylık alıyordum.kızımın boyu en 74 cm kilosu 9800 idi.kızım 7 aylık.
 
kızlar siz bebeğinize ilk adım ayakkabısı aldınızmı.kızım normalde elinden tutp yürütüyoruz.bu gün ortopetik ayakkabı baktık çok sert geldi bana .ayağına giydirdik hep ayağına baktı yürümedi.ne yapmalıyım sizce almalımıyım birde 19 numara oluyor size kaç numara?
 
naz benim bildigim ilk adım ayakkabısı yürümeye başlayınca alınıyor..şimdi en fazla 10 adım attırırsınız ona ayakkabı gerekmezki..ama süs için giydirebilirsin.veya kışın ben çok giydirdim bebe ayakkabısı..
 
naz benim bildigim ilk adım ayakkabısı yürümeye başlayınca alınıyor..şimdi en fazla 10 adım attırırsınız ona ayakkabı gerekmezki..ama süs için giydirebilirsin.veya kışın ben çok giydirdim bebe ayakkabısı..

canım biyere gittiğimizde oturmak istemiyor yürümek istiyor mesela benim holum 6 metre uzunluğu onu 2 tur atıyor.ayak yapısı düzgün olsun istiyorum. öbür ayakkabılardan aldım ama kışın giydirdim ama şimdi yürüycek gibi.birde foruma bakıcam 99 lira dedi.
 
ismini unuttum ama küçük bir dükkan aker giyimin sırasında...ortopedik çocuk ayakkabıları satıyor.disneyland mıydı acaba öyle bişiydi:)))
 
selam kızlar sizden okuduğum kadarıyla yatır kaldırı deniyorum ama bebeciği beşiğe koyuyorum yuvarlanırken yuvarlanırken sucuk oluyor terden uykusu dağılmasın diye değiştirmiyorum mızıldana mızıldana uyuyor ama teriyle bu seferde hasta olurmu ki daha sonra mı alıştırsam acaba acıdım oğluşuma karar veremiyorum yada eksik veya yanlış bişey mi yapıyorum acaba uygulayan arkadaşlar yardım lütfen.........
 
sürpris ben bilmiyorum canım biizmki beşiginde mamasıyla uyuyor hep..sallama olayımız yok bizim.
 
alperen hiç durmuyor ecrin bütün odaları dolaşıyo bide beni dışarı çıkar diyo gözlerini kırpıyo bişey isterkene..

kızlar iyi eda nur büyük oruç tutuyo.
küçükte bebekten farksız nazlı yine...
ayris napıyo emekliyomu dişi çıktımı..
bizde diş belirtisi henüz yok 10 aylıken çıkaracak sanırım.
istbul sıcaktır nasıl dayanoyosunuz burda bile 38 derece sıcak var . susuzluk aratıyo orucu.. evden çıkmazsam iyiyim...:)
 
bende sallamıyorum yanına yatıyorum nin söylerkene uyuyor..
ama ayakta sallamayı tercih ederim çok rahat oluyor biyere gidince..rezil oluyoruz yatak begenmıyor..
illa kendi yatagımız olcak.
uyumuyor . bizimki..
sırtına bez terleyince bez koyuyorum sırtına..
 
aysseda çok sıcak hemde nasıl.evden çıkmıyorum vallahi klimanın altında yatıyorum:)rabbim yardım ediyor bi şekilde..
ayrisde iyi diş yok bizde canım.sürünüyor mutfask salon gayet güzel geziyo:))gezintiye çıkıyo hanım evde..maşallah edanura ne guzel buluğ çagına ermeyen çocugun yaptıgı her ibadetin sevabı anne babaya yazılıyor şanslısınız:))
 
birde demişsinya ayseda bez koyuyorum yanlış anlama ama bana bunlar hep tuhaf gelmiştir ben kalkınca sırtıma bez yada yelek almıyorumki o da alsın demişimdir hep.onedenle ben kışında şimdide hiç öyle şeyler yapmıyorum ne biçim anneyim ben yaw:)
 
X