Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydin kizlar
Rüyama yorum yapan cikarmi? Benim bücürük rüyamda iki tane kanarya kusunu canli canli yuttu nasil korktum Hemen elimi attim son yuttugunu cikarttim agzindan sonra ikiciyi cikartamadim cok üzüldüm.Nette yorum ariyorum hic böyle bi rüyaya yorum bulamadim.
tabi arkaya yastık koymakta fayda var,ansızın düşebiliyorlar..ayy ben derim vallaaa
zaten baska kaynana olsa benim yüzüme balmaz
kadıncaz napsın gördü deli dön geri diyo herhal
kirada değiller ama ev cok eski 40 senelik bina..korkuyıruz artık ona kalsa oturcak ama
içimiz rahat etmiyor....
maşallah ddarısı bize insallah
şimcik desteksiz otururken arkaya bişiler koymak gerekiyormu heran arkaya düşebilirmi acaba...
melisa 2-3 dk oturuyo sonra hoopppp yana iniş yapıyo
günaydin kizlar
Rüyama yorum yapan cikarmi? Benim bücürük rüyamda iki tane kanarya kusunu canli canli yuttu nasil korktum Hemen elimi attim son yuttugunu cikarttim agzindan sonra ikiciyi cikartamadim cok üzüldüm.Nette yorum ariyorum hic böyle bi rüyaya yorum bulamadim.
hayırdın inş. cnm,günaydin kizlar
Günaydin oferta
Nasilsiniz? Bu sene sizin oralarda havalarin tadi yok galiba hep yagis.Canim simdi kücükken ayakta öyle hemen salla uyur ama birakmazsa 1 yasindan sonra cok dert cekersin uyur ama hemen uyanir hadi bida ugras bizde öyle olmustu sen birak yataginda uyumaya alissin.Uyku öyle tatliki mutlaka alisir yatagina ben büyük oglanda imkansiz diye düsünürdüm kücükte hic düsünmedim bile yataga koyus o koyus.
Esmeralda
Sende annen baban diyemi kayitlilar beli tel tuslari bozulmustur otomatik arama yapiyordur gerci kapamisin teli o zaman bu mantikli olmuyor ama hayirdir insallah diyim .
Şimdi size birşey anlatacağım bana mantıklı bir açıklama yapın; zira dünden beri feci tırsıyorum.
Dün geç saate kadar annemlerdeydik. Ben annemin cep telefonunda karaçiçeğim diye kayıtlıyım.
Akşam lavabodayım, annemin cebi çalıyor sesini duyuyorum, sonra kapandı. 3 kere uzun uzun çaldı annem bakmayınca kapandı. Sonra çıktım anneme telefonuna niye bakmıyorsun dedim e sen arıyorsun dedi bana; telefonum da diğer odada bu arada. O sırada tekrar çalmaya başladı telefon bi baktık karaçiçeğim yazıyor gene; odaya gittik benim telefon annemi arıyor sonra kendi kendine arama bitti yazdı. Biz benim telefonun yanındayken gene kendi kendine annemi aradı ve kapandı.
Neyse ben eve geldim ve telefon kendi kendine aramasın diye kapadım. Eminim; çünkü sabah kalktığımda açtım. Ama kapalı olan telefon gece annemi 8 kere aramış!!!
Sabah da trende telefon elimde kendi kendine bir annemi bir babamı arıyor, kapatıyorum gene arıyor.
Annemle babamda sabaha karşı arabayla şehir dışına çıktılar bir geceliğine.
Korkuyorum yaa, ne bileyim..
çok güzel yorumlamışsın,bundan sonra sana rüyalarımızı yorumlatalım,olar mıı:uhm::teytey:Günaydınlar herkese...
meltem hayır olsun diyelim, senin oğlan kanarya gibi şakımaya başlayacak çok konuşkan bir çocuk olacak, güzel sesli bir hatip olacak ileride:)) kendimce yorum yaptım nasıllllll
Esmerrrrrr nasıl bişey bu yaaaaaa okurken korku filmi izler gibi oldum...
senin telefonun öyle bir özelliği varmı acaba hani yanlışlıkla bir şeye dokunursunda otamatiğe bağlanır arayıp durur telefon ya en çok aranan 2 numara ya da bu olay başlamadan önce arka arkaya aranan 2 numara onlarınki olabilir telefonun özelliklerine baktınmı?annenlerde merak etme hayırlısı ile gidip dönerler aklına bişey getirme
Olar Canım tabbiki Olar a.sçok güzel yorumlamışsın,bundan sonra sana rüyalarımızı yorumlatalım,olar mıı:uhm::teytey: