yatmadan bi bakayım dedim.
benim küçük böcük dünyayı yedi yatmadan önce.
ilk kez süt denemesi yaptık. evde keçi sütü vardı onu azıcık sulandıırp 90 cc verdim gözünü kırpmadan içti. sonra biz akşam yemeği niyetin ekahvaltı hazırladık kendimize Ayaz'ı da mama sandalyesiyle masaya uturttuk.
peynir ekmek yedirdim :roflol:
yarım dlim ekmek içini beyaz peynirle götürdü.
sonrada yatırırken 3 bisküvili 150 cc formül sütünü içti
ve bunların hepsi 1saat 15 dk içinde oldu akannehir yavv 19:30 mesai sonu çok geç değil mi?
kaçta işbaşı yapıyorsun bacım merhaba hoşgeldinnn
bütünlüğe girersin gel sen.
sonradan katılan arkadaşlarımız da var, kaynaşırız merak etme.
aşkitomun eski çizelgesidir o.giremiyor ya o yüzden kendi kendine başa dönmüştür. çok sağol girmeye çalışacağım, gerçi bizim vaktimiz ya dışarıda geçiyor ya da kızım sürekli ilgi istediği, uykuları kısa süreli olduğu için fırsat bulup da giremiyorum nete :1no2:
Kyybele
Hosgeldin canim gel gel bende artik ugrar oldum.
Beyazbuket
Okadar merak ettigimiz misafir senmiydin :))) Niye yazmadin bunca zaman? Askitom hamile degil sanirim neti yok artik evde cizelgesini degistiremedi.
işte o bendim Meltem. ne kasap ne bakkal ne de kayınvalidelerden biri. tamam itiraf ediyorum ben kayınvalidelerden biriyim gelinimi takibe geldim :lepi: acaba böyle dedim diye uyarı falan alır mıyım??
almadım almıcamda...
ablam saskınbakkala gitmiş
sormus baska uyduruk bişi vermeye kalkmıslar
sözde benim istediğim bitek adanada varmış
bi sürü laf kalabıklığı
şimdi baska bakıyor..
göözümden düştü mothercare
juli bulamadıysanız vardır bunda da bir hayır, çok da üzerine düşme belki o arada daha çok hoşunuza gidecek bir şey çıkar karşınıza