Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2006Da evlendik dünür bnde 2007 de evlenelim dedim ama beklemedi 25 kasım 2006da kışın ayazında velendik kış düğünü hiç istemezdim allah başıma verdi evlendik
hee vallaaaaaa
ama işin komik yanı pasta yazısını yazan adam ın şivesini cözmek için kursa gitmek lazım :roflol:
okuyana kadan canım cıktı...
duha nuce 07.07li yullara
pastada bu yazıyordu :roflol:
hasetlenme bebe baba diyo iste
napıyon bebeyi bunaltıyon sana eeehhh mi diyor
Hosbuldum canim a.s.
hmm burda olsan cok güzel ve cok kolay tarif verirdim ama orda maskarpone yoktur galiba bilmiyorumkismile
yıldönümünüz kutlu olsun cnm,daha nice mutlu yıllara..selam kızlar
hayırlı kandiller
işte Aşkımız hiç bitmesin 3. yıl olduk çok şükür
maşaallah tahayamerhaba kızlar
kontrolumuz vardı taha 7400 kg 65 cm olmuş
rota yıda yaptık geldik bi daha eylülde gel dedi
meyva sularıyla başlayabilirsiniz dedi ben zaten başlamıştım kaydirigubbakcemile3
kocene alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisherkese günaydın a.s.
dün kocemin günahını aldım yaww pasta yaptırtmış hödüküm daha nice 07.07lere yazdırmış...kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:hee vallaaaaaa
ama işin komik yanı pasta yazısını yazan adam ın şivesini cözmek için kursa gitmek lazım :roflol:
okuyana kadan canım cıktı...
duha nuce 07.07li yullara
pastada bu yazıyordu :roflol:
:sm_confused::sm_confused:mehlika yaa akşam kuzenle altta resmen beyazlık gördük şimdi annem diyorki diş falan yok (( kabarık ne zamandır damakları eee ne oldu akşamkiiiiiii
senin koceye dealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbu arada günaydin kizlar
bu sabah ben cok yorgundum esim de beni uyandirmamak icin 1 bucuk saat gec gitti ise yusufa bakti, ben de iyice uykumu aldim zemuszemus
sonra kahvalti ettik yusufu yikadim yatirdim buraya geldim a.s.
kızlar dün bimden bingo bebek seti aldım bi 3 kilo konsantre toz deterjan bi sıvı deterjan bide sanırsam yer temizleyici var 9.90 a iyimidir ki atladım hemen ama
mehlika ek gıda dediysem elma ve havuç suyu verdim
dün de kiraz suyu verdik hiç sevmedi
he ben de ek gıda diye onu kasteddiydim zatiisempatiksalakcinni
ben de geçen hafta 4-5 gün elma suyu vermiştim berile bir günde yoğurt vermiştim,
bu hafta vermiyorum,haftaya tekrar başlıcam,
zaten ptesi 6 ay bitmiş oluyor..
mrb kızlar , ben yagız kaan ı uyuturken en basından beri ayakta sallıyordum. ama bu oturmaya kalkmaya, dönmeye doğrulmaya baslayınca sıkıntımız oldu. uyumak ıstemeyınce dogruluverıyo ayagımdan, bırde basıyo yaygarayı gözunun yasıyla aglıyo.. bende dayanamıyorum hem uyku saatı gecıyo hem aglamaktan helak oluyor cocuk... bende cok yanlıs bır sey yaptım ve elimizde sallıyıverelım hadı bu seferlık bu seferlık derken resmen alıstı (( nasıl zorlanıyoruz anlatamam, bırde yatagına koyarken sırtı yere değince sıcrıyo. 5 dk da uyutuyorsak 15 dk yataga koymakla savasıyoruz.. anlayacagınız durduk yere bu konuda problem cıkardı annesi...(( bılmıyorum bırde tatıle cıktık dıye mı bu huzursuzlugu , 5 gunde 1800-2000 km falan yaptık ve 4 farklı evde yatılı kaldık. bebısım de kalabalıga gırdıkce korktu zor alıstı vs... bundanda olabılır mı acaba, ınsallah gecıcıdır, cunku uyku saatı deyınce bende moraller sıfırın altına ınıyor ..... ne yapmalıyım acaba
hım ben öğle çok vermedim ama önce 2 çay kaşığı verdim elma suyundan
sonra 3 kaşık havuçta aynı şekilde yoğurt vermedim daha
benim sütüm yetmiyo artık günde bi kere de kaşık maması veriyoruz
bizim doktor 6 ayı bitsin tuz ve bal hariç herşeyi verebilirsin dedi
maşallah kereme cnmcanım hoşgeldin işin çok zor senin yaa başlarda bir kaçgün hatta bir hafta fln ağlar ama kendi kendine uyumayı öğrenmesini sağla uyku saatinin geldiğini anlayacak şeyler yap örn.üzerini değiştir pijamalarını giydir akşamları gece lambasını yak ben buşekilde yapıyorum şükür problemimiz yok
bende birşey sormak istiyorum bebikleriniz bıraktığınız yerde uyuyormu kendi kendine yoksa pış pış , sallama, gibi takviyelerle mi uyuyor.
mrb kızlar , ben yagız kaan ı uyuturken en basından beri ayakta sallıyordum. ama bu oturmaya kalkmaya, dönmeye doğrulmaya baslayınca sıkıntımız oldu. uyumak ıstemeyınce dogruluverıyo ayagımdan, bırde basıyo yaygarayı gözunun yasıyla aglıyo.. bende dayanamıyorum hem uyku saatı gecıyo hem aglamaktan helak oluyor cocuk... bende cok yanlıs bır sey yaptım ve elimizde sallıyıverelım hadı bu seferlık bu seferlık derken resmen alıstı (( nasıl zorlanıyoruz anlatamam, bırde yatagına koyarken sırtı yere değince sıcrıyo. 5 dk da uyutuyorsak 15 dk yataga koymakla savasıyoruz.. anlayacagınız durduk yere bu konuda problem cıkardı annesi...(( bılmıyorum bırde tatıle cıktık dıye mı bu huzursuzlugu , 5 gunde 1800-2000 km falan yaptık ve 4 farklı evde yatılı kaldık. bebısım de kalabalıga gırdıkce korktu zor alıstı vs... bundanda olabılır mı acaba, ınsallah gecıcıdır, cunku uyku saatı deyınce bende moraller sıfırın altına ınıyor ..... ne yapmalıyım acaba
bende birşey sormak istiyorum bebikleriniz bıraktığınız yerde uyuyormu kendi kendine yoksa pış pış , sallama, gibi takviyelerle mi uyuyor.