2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ankamall e de çok yakınım aslında ayarlayabilirsem gitmek istiyorum ama şimdi davetsiz misafir gibi de olmayayım..
 
Büyük Ankara buluşması bu değil mi?Ayarlayabilirsem ben de gelsem,kabul eder misiniz bilmiyorumkismile nerde buluşacaksınız

canım tabi ki gellll
çok seviniriz
saat 3 te ankamall da buluşçaz


ankarada olan başka kimse var mı???????
bugün 3 te ankamall da buluşuyoruz
 

canım sen evdesin iki dk.temizleyi verirsin suyla benim öyle bişansım olmadığından ilk başlarda yenidoğanlar için ıslak mendil kullandım sonra bu markalara geçtim.



çadalozz senin bu ayaz yalancı emzik almıyomu kız cidden bu senin memeleri eskitcek demedi deme şu netten fln araştır bari yalancı göğüs fln satan siteler vardır çağan bağrınca tıkıver onu ağzına cookcook çeksin senin meme niyetine içinede mama doldur ek gıda fln vermiyomusun artık.
 
casper özelden mesaj attım sana
ben büyük ihtimal koçtaşın ordan girerim
sonra esmerle betty nerdeyse oraya gideceğim
 

sağol canım babam iyi şimdi eve çıktı çok şükür..
dişler çıkınca rahatladı ama 2 haftaya üstlerde gelir bi sorunda o zaman başlar..ev 1, kat canım ama tam gün güneş alıyo 11 gibi giriyo güneş akşam 5 6 gibi ancak gidiyo..boydan boya full cam yani balkonum falanda kapalı bütün sıcaklık katlanarak evin içinde..evde küçük olunca çekilmez bi hal alıyo..kurtuluruz inşallah en kısa zamanda..
ege bey nasıl dün gece çok güzel uyumuş maşallah darısı bize artık..
 
meltem, delf teşekkür ederiz

izmir buluşmamızı da yapalım artık delf olmaz mı canım?
ben 10 gün sonra falan dönmüş olacağım
 

anladım canım sıcak ev gerçekten çekilmiyor kışın güzel oluyorda yazın fena. bzimde öyle. inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz. egecik iyi canım sağol evt dün gece pek iyiydik bakalım bundan sonra nasıl olacak.
 
offfffffffffff yarım yamalak okursam
böyle olur

gel canım bekleriz seni
gelip alırım seni havaalnından
 
günaydın kızlar..
ayris yine düzene uymadı 9 da uyudu 10 uyandı sonra 12 de uyudu 7,30 uyandı mamasını içti 12 de uyandı bende uyumuşum onunla hava serinya bebe rahat etti ne çok uuyuduk:)
akşama kuzenim gelcek evi silip süpüreyim yemek tatlı vs yapcam işim çok..
ankara buluşmasında bol bol foto .çekin merak ediyoruz ii eglenceler size.
ayça barıştınmı seninkiyle naptın?
 
kaydirigubbakcemile2
canım çook geçmiş olsun babacın nasıl şimdi.
 

selam canım. ama maşallah bak güzel uyumuş .
 

iyiyim meltemcim sen nasılsın facede gördüm senin oğluşun büyümüş maşllh


evet çok mutluyum sorma benim ev curcuna oldu bi anda ne güzel derli topluydu dağıldı bıraktım geldim bakalım ne olacak .buğlemin aşısı salıydı perşEmbeyE aldrdım karşıklığa gelmesin die




sorma benimkinde takıntısı vardı hep öyle bakalım şimdi ne olcak .sen git yanlış anlamın kaynata başka kaynanaya nazın geçerde yanlış anlamsın adamcağız
 
Sinemis
O Mehmet in 6 aylik hali Hatice sepet diyince aklima geldi sepetle oynardik.

Tutkucum
Babana acil sifalar.Utkuda masallah 2 dislimi oldu darisi basimiza.Insallah gönlüne göre bi ev bulursun.

Ceyce
Canim ben calissam cocuklar perisan olur mümkün degil calisip onlara bakamam o yetenek yok bende evdeyim o yüzden bakalim biraz büyüseler cok daraldim bende evde iyi ama olmuyo ya.

Casper
Elini cabuk tut valla biz buralardan varicaz bulusmaya:))

Ecrin
Masallah kizina.Bizde ilk kez bu sabah abiyi okula birakip dönünce kahvalti ettik 3 saat uyudu cocuk acmis demekki hep ya ( Bide komsulara kiziyodum cocuk ac dediklerinde ( Bende o uyurken netten cikmadim simdi yemegim yok bana acele pratik bi yemek tarifi verin bu hafta ne alisveris yaptim ne yemek listesi tembellik yapiyorum uyduruk yemeklerle gecistiriyorum.
 

diyorum başka bişey demiyorum ayrise sakın sende ayris için bişey deme değişiriiz külahları bebişin maşallahı var ağzı var dili yok.maşallah sübhanallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…