- 14 Şubat 2009
- 1.129
- 2
bugün bizim evlilik yıldönümümüzzzz 2sene bittiii
allah mutluluğunuzu daim etsin pamukçum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün bizim evlilik yıldönümümüzzzz 2sene bittiii
sced yarım lt fazlaysa birazda sulandır bi litre yap:)))tavuk gögsü yap gitsin..
uyumuşum beee ne iyi gelmiş.bende asyris gibi yerde sızmışım ailecek var bizde bişi:))
oto koltuğu aldığımızı söylemiş miydim? bazı arkadaşlar paylaş bizimle demişlerdi
http://www.irembebe.com/productDetail.aspx?lngProductID=1032
aminnn canım çok saollallah mutluluğunuzu daim etsin pamukçum..
yess ayaz da deli.
ağla ağla geberiyo, gözünün yaşı kurumadan sırıtyor.
anam bu bebeyi psikoloğa götürcem, psikolojisi bozuk diyor kaydirigubbakcemile3
ya kızlar ana kucagıda oto koltugu gibi kulanılmıyormu onun için ben almayacagım. ana kucagını kullanmayı düşünüyorum..
delf güüle güle kullanın cok güzelmiş
o modeller kaç kilodan sonra kullanılıyo
sağol canım. 9-18 kilo arası. bize de eşimin amcası para gönderdi gidin oto koltuğu alın diye olee aldık yoksa bir süre daha ana kucağı ile idare ederdik.
delf bu devirde kaldımı öyle amca ya bende haftaya erzuruma gidecegiz kayınbabama çıtlatacagım laf arasında ona söylersem kesin alır. kayınvalidenin duymaması lazım ama engel olmasın adamı caydıryo sonra. bak yıne uyuz olasım geldı kadınaalsanaalsanasmile
pamuk evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
delf koltugunuz hayırlı olsun..
JULİ tarif
1kg süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 vanilya
200 gram margarin.
hepsini tencereye koyup pişir daha sonra YARIM saat mikserle çırp..afiyet olsun.
blender ile çırpma sakın ozaman çok sıvı oluyor:))))
damla sakızın varsa koyabilirsin.
saol canım teşekkürlerrpamuk evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
delf koltugunuz hayırlı olsun..
ecrin ben bu tarife ek olarak . bu karışımı ıslatılmış tepsiye döküyorum üzerine krem şanti döküyorum ve rulo şeklinde sarıp hindistan cevizine bulayıp servis yapıyorum herkes bayılıyo en agır davetlerime bile yapıyorum çünkü herkes severek yiyor. saray sarması yada saray lokumu diyede geçiyo sanırım..
evet güzelmiş delfcim iyi günlerde kullanın bende 2ay sonra alırım ancak ege 9kiloyu geçer şimdi almanın bi anlamı yok belkide alırım ama yatmayı sevmiyo ya bu aysonu alsam ii olur bisorun olmaz dimi kızlar
JULİ tarif
1kg süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 vanilya
200 gram margarin.
hepsini tencereye koyup pişir daha sonra YARIM saat mikserle çırp..afiyet olsun.
blender ile çırpma sakın ozaman çok sıvı oluyor:))))
damla sakızın varsa koyabilirsin.