2010 Mays annelerinin gbileri.

k.a.y.r.a.

zeynebimin annesiyim
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
1.976
0
kızlar bendemi anormallik kaydirigubbakcemile3 yoksa sizdede varmı belki şuan foto yükleyemiycem yarın öbür gün eklerim ama benim göbişim çıktı kaydirigubbakcemile3 8+3 haftalığım hemde sizlerdede varmı bakalım göbişlerimize :lepi: :lepi:

seninle aynıyız bende 8+3 üm ve benimde göbeğimçıktı :kedi: kilo almamışım kilom hamileliğimin başından beri aynı doktorum düzenli takip ediyo ya ama bu göbek niye şişti anlamadım

ayy çok erken değilmi tatlım yaa 2 aylık bebiş mercimek kadar yaww....ikiz olduğm halde 4 ayda hamiş karnı çıktı...normaldede vardıı ama göbüşümmmmmmdüüü...

ama çok güsel bi heycan ahhh yolunuz çok güsel sağ sağlim mutlu keyifli geçirin .....hadii gelsin göbüşlerr

ben listeye 60 yazdırdım ama 57 kilomla hamiş kaldım göbişim yoktu ama son 15 gündür var kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
benimki bu kadar değil...
ama ben zaten zayıf biriyim.

Benim yok daha.Bence gaz şişliği falandır.Daha böğürtlen tanesi kadar.Göbiş yapmaz bence.4. aydan sonra hatta 5. aya doğru diyorlar göbeği

maşallah göbüşee maşallahh bende size 6 aylık göbüşümü koyacam şimdi kıskandımm gerçi artık benimkiler dışarıda ama olsun ilham olsunn sabırsızlıkla bekleyin koca göbüş olmayı

ben 64 kiloyla hamile kaldım ama göbeğim fazla yoktu şimdi eski pantolonlarımı giyiyorum karnımı sıkıyo oturunca açıyorum düğmesini:)

kızlar onlar gazdan dolayı oluyor 7-8 haftalıkken benimde karnım çok şişti
ama sonradan indi

ama gaz problemim yokkine
anlamadım gitti folicasit yapıyomuş şişkinlik ondan olabilirmi acep CADIARZU
çünkü 3-4 aydan sonra çıkıyo göbiş şaşırdım

buyrun ikiz bebiş 6 aylık verisyon

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…