- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
- Konu Sahibi k.a.y.r.a.
kuzum ben kilo almadaım ki hala 57 kiloyum hatta bulantılarından dahada verirsin demişti dr
55 kilo idim hamile kalmadan önce ağustosun başında ama şimdi 57,5 olmuşumkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum ben kilo almadaım ki hala 57 kiloyum hatta bulantılarından dahada verirsin demişti dr
kullandığım ilaçlar folik asit yapıyor özellikle benim geceleri çok şişerdiuzmanından dinleyecen evet gaz olabilir:hulya:
uzmanından dinleyecen evet gaz olabilir:hulya:
Şeniz Şeniz Şeniz
şöyle bir gerçek var alt karın gerçekten geriliyor ben hamileliğimin basından beri iğne vurduğum için her gün bunu daha rahat görüyorum eskiden pırt diye giren iğne şimdi zoraki hart diye giriyorben 9 haftalık oldum bu gün. 43 kilo ile başladı hamileliğim şimdi 45 kiloyum ama akşamları benimde karnım çıkıyo hatta dün gece 46.6 çıktı tartım. Ama bu hazımsızlıktan kaynaklanıyor. Fakat gebeliğe bağlı olarak alt karnım büyüdü portakaldan daha büyük birşey varmış gibi içinde. Sanırım buda ben çok zayıf olduğum için belli oluyor... Dün annem bile görünce şaşırdı.
şöyle bir gerçek var alt karın gerçekten geriliyor ben hamileliğimin basından beri iğne vurduğum için her gün bunu daha rahat görüyorum eskiden pırt diye giren iğne şimdi zoraki hart diye giriyor
maşallah ne güzelmiş göbişin inşallah bizde görürüz o günleri
buyrun ikiz bebiş 6 aylık verisyon
[/URL][/IMG]