2010 Mays annelerinin gbileri.

yeni anne ne kadar güzel bir hamilemişsin çok şeker görünüyorsun oğlun olmuş belli.

:))) sağol cnm , yakında sizin göbüşleride görücess inş. kocamaaaan olsunlar, ösledim ben tekmeli göbüşümü ama yanında olmasıda çk çok güzel bi duygu tarif edilemez yaşanılır derler ya öyle...a.s.

:))) darısı başınaa inş. cnm :)))
a.s.

Çk özlemişim o günleri kızlar ya doya doya yaşayın :))) inş. güzel bi mayıs gününde benim gibi kavuşursunuz bebişinize :)) sizden özendim buda benden olsun :)))a.s.

Maşallah ne güzel bir hamileymişin, şimdi de güzel bir anne olmuşsun. Allah bize de bugünleri sağlıkla, hayırlısıyla görmeyi nasip etsin.

canım bu kadar erken göbeğin çıktıysa ya fazla kilolusun yada bebeğin erkek ama 57 kilo olduğunu varsayarsak kesin bebişin erkek...bakalım doğru çıkacakmı? benim içime öyle doğuyor doğru çıkarsa bana msj atarsın...:teytey:..

yeni anne nin göbişi kadar kendiside çok güzelmiş maşallah valla benimde göbeğim çıktı daha erken biliyorum ama hakkaten baya çıktı kilo da almadım üstelik benimkide mi erkek acaba

10+2yim resmen göbişim çıktı.Herkes şaşırıyo.55kgla hamile kaldım.56,5im şimdi.yusyuvarlak bi göbiş.ışyerimde ablalar 4. aydan sonra çıkar diyodu.Şimdi şaşırıyo hepsi :ecrin_bebek: Herkesin farklı herhalde

ya benim de çıktı kızlar. dar giyince ciddi ciddi belli oluyo

Ay kızlar göbişim belli olmaya başladığında nasıl heyecanlanmıştım bende. Allah büyüyüpte kucağınıza aldığınız günleri görmeyi nasip etsin inşallah hepinize a.s.

Buda benim sezaryenden 10 dk önceki halim :lepi:

çok mutlusun zemuszemus ay canım ya sende baya şişmişsin ayaklarından anladım benimde ayaklarım falan baya şişmişti :a015:

bende 11 haftalık hamileyim benimde karnım şişti zayıf biriyim ama gaz olur dediler bende habire aynaya karnıma bakıyorum daha erkende ama belim kalınlaştı patolanlarım sıkıyo rahat birşeyler giy dediler sıkmasın kişiye göre değişiyo ama beni görenler karnın ne çabuk cıkmış diyo ama semsert oluyo insanın karnı güzel bir duygu cenabı hak isteyen herkese nasip etsin.

Merhabalar herkese bende 10 haftalık hamişim, ve benimd egöbüşüm çıktı şimdiden şaşkınlık içerisindeyim gören 4-5 aylık hamile sanır. Bu dönem herkes böyle dikkatimi çekti neden acaba?

Allah herkese beeğini sağlıklıca kucağına almayı nasip eder inşallah bu arada

13 haflaık benim bızdıkım ama 9-10-11-12 haftalıkken acayip gaz oldu bende hemde ne gaz zaten gaz olunca çatlıcakmış gibi bi sertlik oluo ve karnım acayip şişiodu.ama bu ara fazla gazım yok ve karnım çok büyükde diil.ama son 5 gündür alt göbeğimden sanki kasılma hissediorum ara ara bızdıkım büyüyo galiba kendine yer açmaya çalışıo :)))

benim göbişim tamamen çıktı artık dışarıdan bakılınca farkediliyo en yakın zamanda eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…