2010 Mays annelerinin gbileri.

ben 9 haftalık oldum bu gün. 43 kilo ile başladı hamileliğim şimdi 45 kiloyum ama akşamları benimde karnım çıkıyo hatta dün gece 46.6 çıktı tartım. Ama bu hazımsızlıktan kaynaklanıyor. Fakat gebeliğe bağlı olarak alt karnım büyüdü portakaldan daha büyük birşey varmış gibi içinde. Sanırım buda ben çok zayıf olduğum için belli oluyor... Dün annem bile görünce şaşırdı.

şöyle bir gerçek var alt karın gerçekten geriliyor ben hamileliğimin basından beri iğne vurduğum için her gün bunu daha rahat görüyorum eskiden pırt diye giren iğne şimdi zoraki hart diye giriyor

şöyle bir gerçek var alt karın gerçekten geriliyor ben hamileliğimin basından beri iğne vurduğum için her gün bunu daha rahat görüyorum eskiden pırt diye giren iğne şimdi zoraki hart diye giriyor

karnındanmı vuruluyodun neden :uhm:

buyrun ikiz bebiş 6 aylık verisyon

[/URL][/IMG]

o ne şirin ne tatlı bir göbişti öyle opuyorumnanaktan ne güzel ye benimki 7.ayda belli oluyordu ama o kadarda büyük değildi bazı insanlarda biraz göbek olur ya aynen öyleydi bütün kıyafetlerim oluyordu göbişimin çok fazla keyfini süremedim hatta ozaman havalar soğuktu kabanımı da giydim mi hiç göbiş falan belli olmuyordu en sinir olduğum şey otobüslere falan bindiğimde kimse bana yer vermiyodu çünkü kimseler 8.ayımın bitimine kadar hamile olduğumu anlamamıştı ben kiloda almamıştım zaten sadece top gibi bir karnım vardı sivrice şimdiden göbişleri çıkanlar şanslılar bence keyfini sürünzemuszemus

oy kızlar maşallah hepinize
bende 2009 mayıs annesiyim
geçen sene bugünler aklıma geldi
hamilelikte çok güzeldi yaww
özledim o günleri
ama meleğimi kollarıma almak da bambaşka bişeydi doğrusu
hepinize hayırlı doğumlar

ya bendede çıktı o göbişten
kocam hayretler içeresinde nasıl 8 haftalıkken şişmeye başlar die
ama bencede gazdır
daha kiraz kadar benım mınıkımmmm
gerçi rahim genişliyo oda olabilir yanı

nilaycım benim önceki hamileliklerimde de hemen karnım şişti..dr progeston hormonu nedeniyle gaz oluyor ondan dedi....ama olsun göbüş gazdan da olsa şişince insan nasıl seviniyor...

masallah kızlar ya bende 2009 mayıs annesıyımm gecen seneyı sızın gıbı oldugum zamanları anımsadım...ne guseldı hamişlik cok gusel doya doya tadını cıkartın ...bulantısıyla kıpırtısıyla ,duygusallıgı sınırlılıgıyleee ,şişen göbüşüyleee muhtesem bı duygu tarıfsız bı hazzz....ozledım valla hamişliği cok ozelll sadece meklegınız we sızın aranızdaaa sessız sedasızzzz mucızevı bı paylasımmmm....
sagsaglım bu yolculugu tamamlayın keyfını sure sure tadını cıkarta cıkarttaaa....

Çk özlemişim o günleri kızlar ya doya doya yaşayın :))) inş. güzel bi mayıs gününde benim gibi kavuşursunuz bebişinize :)) sizden özendim buda benden olsun :)))a.s.

Son düzenleme:
amaaaan bende göbüş görcem sandım kızlar size burdan bi göbüş gösteririm enemmm enemmmmm die kaçarsınız. hahahhahahaaa şaka bi yana aynısından bende de var ama ben en bşından beri gaz olduğunu biliyorum. 4 cm e ulaşıo bu haftanın sonunda minik bi erik kadar ancak olcak kuzum. ama ilerleyen günlerde buraya göbükkk fotosu koymak eğlenceli olcak çokkk.. eski annişşlerin göbekleri harika ama yaaaaaaaa hepsinize bayldım kızlar.. darısı bizim başımızaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…