- 13 Mart 2008
- 1.067
- 2
- Konu Sahibi k.a.y.r.a.
yeni anne ne kadar güzel bir hamilemişsin çok şeker görünüyorsun oğlun olmuş belli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni anne ne kadar güzel bir hamilemişsin çok şeker görünüyorsun oğlun olmuş belli.
amaaaan bende göbüş görcem sandım kızlar size burdan bi göbüş gösteririm enemmm enemmmmm die kaçarsınız. hahahhahahaaa şaka bi yana aynısından bende de var ama ben en bşından beri gaz olduğunu biliyorum. 4 cm e ulaşıo bu haftanın sonunda minik bi erik kadar ancak olcak kuzum. ama ilerleyen günlerde buraya göbükkk fotosu koymak eğlenceli olcak çokkk.. eski annişşlerin göbekleri harika ama yaaaaaaaa hepsinize bayldım kızlar.. darısı bizim başımızaaa..
maşallah ne güzel göbüşün varmış öyle :kedi:
Maşallah ne güzel bir hamileymişin, şimdi de güzel bir anne olmuşsun. Allah bize de bugünleri sağlıkla, hayırlısıyla görmeyi nasip etsin.
kızlar bendemi anormallik kaydirigubbakcemile3 yoksa sizdede varmı belki şuan foto yükleyemiycem yarın öbür gün eklerim ama benim göbişim çıktı kaydirigubbakcemile3 8+3 haftalığım hemde sizlerdede varmı bakalım göbişlerimize :lepi: :lepi:
yeni anne nin göbişi kadar kendiside çok güzelmiş maşallah valla benimde göbeğim çıktı daha erken biliyorum ama hakkaten baya çıktı kilo da almadım üstelik benimkide mi erkek acaba
Ay kızlar göbişim belli olmaya başladığında nasıl heyecanlanmıştım bende. Allah büyüyüpte kucağınıza aldığınız günleri görmeyi nasip etsin inşallah hepinize a.s.
Buda benim sezaryenden 10 dk önceki halim :lepi: