2010 Mayıs Melekleri Geliyor....:)

tüm yeni doğum yapanların gözleri aydın
tıff sezeryan mı oldun,neden öyle oldu,ben neyi kçırdm

slm arkadaşlar bende mayıs annesiyim. yazışmalara çok katılmasamda hergün takip ettim sizi.
9 mayıs ta oğlum 40 haftasına 10 gün kala sürpriz yaptı bize ve doğdu. önce normal doğumla başlayan suni sancıdan sonra sonuç alınamayınca acil sezeryanla biten zor bir doğumdu. 3400 gr ,51 cm rüzgar bebek =)
allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını. inanılmaz bir duyguymuş.tarifi yok..

bu arada beklenen tarihimiz 19 mayıstı 38+4 te geldi oğlum. vee turpp gibi maşallahhh

Tüm dogum yapan annelerin gözü aydın olsun. Kuzucuklarınızın hayırlı ömürleri olsun inşAllah

iyi geceler herkese ben de doğum yaptım 14.05.2010 cuma günü kızım dünyaya geldi spinal sezeryanle .
38+0 da 3000 gram ve 48 cm bugün eve çıktım doğum yapan diğer annelerin de gözleri aydın olsun:)

tüm yeni doğum yapanların gözleri aydın
tıff sezeryan mı oldun,neden öyle oldu,ben neyi kçırdm

yok canım yaaa ben epidural normal doğum yaptım. tuğbacım napsın bebişle ilgilenmekten alelacele yazmış gözünden kaçırmış sanırım.

tubişim bilgilerimi güncelliyorum:
11 mayıs epidural normal doğum, beklenen doğum tar: 10.mayıs 40+1
3560 gr. 51 cm OĞUZHAN

aşkım canım sevgilim bebegim dokuz mayısta dünya geldi.her şey cok mükemmel geçti.normal dogum yaptım.normalinde normali oldu aslın kızım da bed de cok iyiiyiz.kızım 3.500 gr 47cm olarak dogdu.22 mayısta olacak tı ama annesini daha fazla bekletmedi.mutlulugum anlatılamaz boyutlarda böyle bir duyguyu sekiz sene sonra yeniden yaşamak süper.

bebeklerine kavuşan herkesin gözü aydın, bebeklerine de 41 kere maşallah
bu arada devrimim bilgilerimi vermiş sağolsun ama listede yokum sanırım.
7 mayısta önce epidural sezeryanla bebeğime kavuştum sonra genel anesteziyle ciddi bir ameliyat oldum ne yazık ki...
oğlum 2800, 48 cm ismi Sarp, maşallah sağlıklı ...

Son düzenleme:
merhaba canlarım uzun süredir doğumumdan bir gün önce girmştim nete birde şimdi ancak geldim anneme bende doğurdum serapla aynı gündü hatta bilgilrimizi yazalım oğlumla

29 nisan peşembe saat 12,57 de epidural sezeryan ile oğlum dünyaya geldi doğumda eşim ve kızkardeşimde berabedi rahat bir doğum geçirdim çok şükür yiğit kerem koyduk meleğimin ismini 3290 gr ve 48 cm cmt si taburcu olduk. 39+0doğdu oğlum

Yüce Rabbim hepinizin bebeklerini korusun hepsine 41 kere maşallah

hayırlı evlat olsunlar inşallah hepinizin gözü aydın Allah analı babalı büytsün:Saruboceq:

bende kızımı dünyaya getirdimmm..yazamadım bir türlüüü....

38+1 de 4 mayıs günü 4.110 gr. ve 53 cm. normal olarak başlayan doğumum sezeyan la sonuçlandı.epidural sezeryann..kızım mina kollarımda......

tugbacım bizim de sezeryan 40.hafta beklenen doğum tarihi 12mayıstı o tarihte de oldu çok şükür. oğlumun ismi Emir Abdülhamid :)

kızlar bizide ekleyin 14 mayıs saat 08:25 te spinal sezeryanla minik kızım ilke ırmak ımızı kollarıma aldım. çok mutluyum Rabbim her kuluna anne olmayı nasip etsin inşallah...

selamlar sonunda ben de buraya yazıyorum...12 mayısta beklenen doğum biraz gecikince 18 mayıs 2010 da spinal sezeryanla dünyaya geldi....3300 gr.ve 49 cm....boyu....hayırlı evlat olur inşallah.....40+6.haftamızda....

Cok onemi yok ama bebegimin boyunu sonunda olctuler. Dogumundan 1 hafta sonra 51cm di Kayra'nin. Dogyumunda da demekki 50cmdi. Degistirebilir misin diye rica edecektim. Tesekkurler.

yeni dogum yapan arkadaslar gözünüzaydın saglıkla analı babalı buyusun bebıslerınız

mrb beni de eklermisiniz listeye 18/05/2010 da 3300gr ve 52 cm olarak dünyaya geldi kızım epidural olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…