2010 Mayıs Melekleri Geliyor....:)

Esra ve Ömür, bebeklerinize maşallah
Allah analı babalı büyütsün güzel yazılar yazsın yakışıklı oğullarınıza inşallah...

aminnnnnnn

maş. kuzey bebeğe , esracım gözün aydınn.. ne güzel bişi bu yaa:)

bebiklerini kucaklarına alan anneler tebrik ederim allah analı babalı büyütsün. bizi de bir avazda kurtarsın:)

bebeklerini kucaklayan anneleri tebrik ediyorum..bebişlere sağlıklı uzun ömürler diliyorum..

darısı biz bekleyenlere..:))

doğum yapan yeni annelerimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah.....darısı da bizlere inşallah.....

doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum evlatlarınız uzun ömürlü hayırlı olur inşallah

yeni bebeişlerimiz gelmiş hoşgelmişler sağlıkla büyürler hayırlı evlat olurlar inş annişlerinin gözü aydın

yeni doğanlar maşallah size. sıralamada ilk 7deydim. doğuma ilk 20ye girememişim yahuuu guclubacismile

slm kızlar hemen yazıp cıkacam salı sabahı saat 08 55 sezeryanla oglum eynen dünyaya geldi 3220 gr 49 cm boyumuz var bugünde akşam üstü evimize cıktık daha sonra detayları yazıcam hepinizi öpüyorum

slm kızlar hemen yazıp cıkacam salı sabahı saat 08 55 sezeryanla oglum eynen dünyaya geldi 3220 gr 49 cm boyumuz var bugünde akşam üstü evimize cıktık daha sonra detayları yazıcam hepinizi öpüyorum
canım çok sevi,ndim gözün aydınnnnnn

peperisa, tebrik ederim... maşallah bebeğine ve sana Allah uzun ömür, güzel yazılar yazsın oğluna....

2 gün giremedim 3 bebişimiz daha olmuş Ömür, Esra,Peperisa hayırlı olsun.Allah bağışlasın evlatlarınızı.Analı babalı büüyüsünler

Yeni dogum yapan arkadaslar hepınızı tebrık ederım sızde anne oldunuz sıra bızde artık.analı babalı saglıkla buyutun bebıslerı ınsallah

aman allahım normal doğumlarda patır patır dökülüyor artık. darısı başımıza. allah uzun ömürler versin bebiklere..

kızlar hepinize teşekkür ederim sonunda aldık bebişimizi kucağımıza darısı başınıza inşallah

Yeni doğum yapan taze anneler kuzularınız hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla analı babalı büyüsünler inşallah.

Bebeklerini kucaklayan bütün anneleri kutluyorum. Allah hepimizin bebeğini sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin. Benide listeye ekleyebilirsiniz. 23 Nisan 2910 gr 46cm 38+1 hafta 5 Mayıs tahmini d.tarihi S.Epidural Sezaryan Oğlumun Adı Mert :)

idil slm canım bilgilerini verirsen senide listeye eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…