2010 Mayıs Anneleri

ne güzell yaa ben 39 giyiyorum koca ayaklıyım ya:roflol:

Arkadaslar cok tsk ederim Rabbim hepimize saglikli bir sekilde bebeklerimii kucagimiza almayi nasip etsin insallah,,

dimples beni de eklersen sevinirim benim bebisim 18 mayis ogumlu ve kalp atislarini aldik ,,tsk ederimm arkadasimturkbayragi

selam kızlar..bi ev işi yaptım sormayın..ölüyorum yorgunluktan..
kızlar iştahınızı kontrol etmeye bakın..çok zayıf olanlara bişey demiyorum ama..şimdiden 3-5 kg alırsanız sonu hiç iyi olmaz..en az 20 kg alarak bitirirsiniz..yani en azından hamurişine ekmeğe falan fazla yüklenmeyin..daha çok bebeğe faydalı olan şeyleri yiyin..ballı süt için ve muz yiyin..özellikle 6. aydan sonra muz bebeğe kilo aldırıyormuş..

dımples gelmişşşşş...annesinin kuzusu ne güzel annenle vakit geçirdin bende annemi istiyorum

evet kesinlikle katılıyorum sana bende almam inşallah çok kilo şimdilik ii gidiyorum bakalım

bende henüz kilo almamışım eskisinden daha çok dikkat ediyorum kilo almamaya. her gördüğümü yemiorum daha çok sebze meyve ağırlıklı besleniyorum beyaz et yiyorum özellikle akşamları tv karşısına oturunca meyve salatalık ve havuç doğruyorum yanınada bi kase yoğurt afiyetle yiyerek tv izliyorum

evettt yaa anneciğimi çok özlemişimmmmmzemuszemus ama gene gelicekkk kışlıklarımı düzenlicezzemuszemus

ne kadar güzel bende kasımda annemin yanına gitcem onlar memlektte olduğu için uzak kalıyoruz.ilk 3 ay yolculuk yapmayı doktorum önermedi bende kasımı bekliyorummalkisalkisalkis

ben galba bu gidişle 20 kiloyla tamamlıcam hamileliği Allah korusun:gitme:

şimdiden 2 kilo aldım..

:sinifsinif:

oysa ne tatlı ne hamur işi yemiyorum yaa sırf meyve sebze tavuk balık ızgara fln pofffffffff:umursamaz:

canım ben sadece pantolon alıcamkaydirigubbakcemile3
normalde çok dar giyinmiyorum zaten, hamileliğimizde kışa denk geldiği için hırkalarımı giyicem...yeni şeyler de alıcam elbet ama hamile kıyafeti değil...bir de benim geçen yılın modası robalı elbiselerim ve bluzlarım var, onları da pantolon üstüne giyerim...işyerinde benden önce hamilelik geçiren arkadaşlarım hiç kasmadılar kendilerini yazın body bile giyiyorlardı özelllikle elbise filan almadılar hiç...

ha belki bot da alıcam malum ayaklar da şişiyormuş...bahara girerken de convers giyerim rahat rahat..

yine de bilmiyorum tabi, mecbur kalırsam birşeyler alırım ama ben öyle rahat olucam, sevmiyorum hamile kıyafetlerini...

ben hala kilo almadım doğru düzgün bişey yemiyorumda ondan heralde azıcık yedikten sonra şişiyorummirmirmirmir

ayyyy annelerimiz ne cesaretliymiş...maşallah doktor bana bebeğin 4,5 kilo dese sanırım normal doğuma cesaret edememkaydirigubbakcemile3

Canım şimdi hamiş kıyafeti giyilmez ama pantolonlarda giyilmiyo belleri sıkıyo hep... Benim de bir akrabam 20 haftalık hamile. O da almıştı biyerden ben de ona soruyum bari. Birbirimizi bilgilendirelim canımcım. Çok öpüyorum seni...

Canım yaa ben de diyorum bu kız 1 pantolonla 9 ayı nasıl geçirecek diye:))) Yanlış anlamışım:)) Şaşkınlığım için üzgünüm(

Aslında elbiseler rahat giyiliyo ne güzel hiç kasmıyo insanı. Benim de birsürü hamilelikte rahat giyebileceğim elbisem var ama eşim işe giderken etek giymemi kesinlikle istemiyo( O yüzden hafta sonları rahatım bol elbiselerle:)) Ama işe gelirken daralıyorum valla...

Bide ben hamile kıyafetlerini çok seviyorum senin aksine:)) eskiden de nerde hamile görsem bakardım. Çok tatlı oluyolar yaaa:)) Hele taytın üstüne elbise giymelerine hastaydım:)) Ben de giyerim artıkın:)) Sen tulumu da sevmiyomuşsun ben onu da severim:)) Bak kıss ne tersiz seninle:)) Benim burcum kova, seninki ne merak ettim valla... zemuszemuskaydirigubbakcemile3

Bana Elevit'i ilk dr gittiğimde verdi.Hamilelik boyunca kullanıcaksın dedi.İçinde tüm vitaminler var.İyi olduğunu düşünüyorum.Ben de beslenmeme dikkat ediyorum.Kahve, çay içmiyorum.Dışardan yemek yemiyorum.Faydalı olduğunu düşündüğüm şeyleri yemeye çalışıyorum falan.İş yerimde bi arkadaş 13 haftalık hamile ve hiç dikkat etmiyo.Kahvaltı bile etmeden işe geliyo.Saçma sapan şeyler yiyo.Neyse, bikaç gündür başka bi arkadaşla laf çarpıtıyolar.Sakınan göze çöp batarmış.Fazla titizlenmemek lazım diye.Hazır undan kek yapmış da hazır çorbaları, gıdaları falan savunuyolar.Sinir oldum lmaz:

canım sen bakma onlara hazır çorbalarda gıdalarda ne kadar katkı var ondan sonra hastaneye giderler çocuğumda şeker çıktı kolestrolü var diye ben e dikkat ediyorum maden suyu bulantıya iyi geliyo diye biliyodum önceki sayfalarda zararlı diye yazıyo doktora sormak lazım

kızlar bişey soracağım size
bana dr c.tesi gittiğimde 10+5 dedi
boyu 3,5 cm dedi
çok kısa değilmi netden okuyorum bu hafta 7 cm olması gerekiyomuş?
boyunu bilen varmı
eşim dr ara diye tutturdu bende böyle bişeyden dolayı dr aramak istemiyorum sizden yardım alayım dedim

yok kız ne tersi...çok severim kovaları...
ben aslanım..ama bebişimiz boğa olucak inşallahhhh o günleri görelimmopuyorumnanaktan

canım herkes herşeyi çok biliyor yaa..ders veren çok olur...hazır çorbayı doktorum daha ilk gittiğimde yasaklamıştı..hazır gıdalar, hazır çorba, bulyon, kola,uzun ömürlü olan ve rafta satılan tüm yiyeceklerr...sen haklısın yanii, takma onları:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…