2010 Mayıs Anneleri

kızlar bişey soracağım size
bana dr c.tesi gittiğimde 10+5 dedi
boyu 3,5 cm dedi
çok kısa değilmi netden okuyorum bu hafta 7 cm olması gerekiyomuş?
boyunu bilen varmı
eşim dr ara diye tutturdu bende böyle bişeyden dolayı dr aramak istemiyorum sizden yardım alayım dedim

5+4 haftalık hamileyken 20x14 mm çıkmıştı. Ama sanırım benimki kese boyutu...:çok üzgünüm:

kızlaaaaar bugün benim midem bulanmadı endişeleniyorum neden bulanmadı 9+6 hamileyim acaba bu zamanlarda bulantı geçiyor mu offf yardım edin

cnm arama bunun için doktoru bence. bidahaki gittiğinde tekrar bakar sorarsın. bide nette herzaman yaklaşık değerler verilir ama 7cm le 3,5 cm arasında bayağı bir fark var bir yanlışlık vardır bence

ya eşim benden pipirikli ona dedim normalde 7 cm olması gerekiyomuş bizimki 3,5 cm dedim demez olaydım tuturdu ara dr u diye zaten 2 hafta sonra gideceğiz diyorum yok ara illa diyo bende size sorayım diye geçiştirdim ama ben arayana kadar söylicek bunu
gülerler bana ya
üfffffffffff napıcam:uhm:
seninki kaç cm di:uhm:

boyu 3,5 cm dedi
boyunu bilen varmı
eşim dr ara diye tutturdu bende böyle bişeyden dolayı dr aramak istemiyorum sizden yardım alayım dedim

canım 10. hafta 45mm 11. haftada 55 mm yazıyo çok fark yok takma kafana bebekler çok çabuk gelişiyo

boyu 3,5 cm dedi
boyunu bilen varmı
canım bence sorun olsa dr. un derdi korkma hiç hem eşinin ve senin boyların nasıl bence bunlar kişiden kişiye değişiyor merak etmee

canım sen bakma onlara hazır çorbalarda gıdalarda ne kadar katkı var ondan sonra hastaneye giderler çocuğumda şeker çıktı kolestrolü var diye ben e dikkat ediyorum maden suyu bulantıya iyi geliyo diye biliyodum önceki sayfalarda zararlı diye yazıyo doktora sormak lazım
Bana dr bulantını maden suyuyla bastırabilirsin dedi.Mineralli su sonuçta, faydalıdır bence.

boyu 3,5 cm dedi
boyunu bilen varmı

Ben de geçen hafta çok korktum burda.Nette 4 cm olmalı yazıyodu.Benim ultrason 1.75cmydi. Benim de moralim çok bozuldu korktum ama 1 gün önce drdan gelmiştik.Sorun olsaydı söylerdi o.Aynı haftada arkadaşınkine baktım 1.09du.Farklı oluyo demek ki.Bence bi de bebeğin olduğu tarihle de ilgili olabilir.Sat' ne göre hesaplıyolar ya.Ama benimki ayın sonlarına doğru olmuştur mesela.Ondan dolayı boy farkları olabilir diye düşünüyorum

kızlaaaaar bugün benim midem bulanmadı endişeleniyorum neden bulanmadı 9+6 hamileyim acaba bu zamanlarda bulantı geçiyor mu offf yardım edin

İlahi Umutluyuz kaydirigubbakcemile3 Her gün mü bulanıyo senin.E şükret işte ne güzel bulanmamış

boyu 3,5 cm dedi
boyunu bilen varmı
sulecim baktımda 11.haftanın sonunda hızla gelişiyo boyu 7 cm oluyo için doktora gitmene çok varsa için rahat değilse ara sor bakalım ne diyecek

ayyy sağolun içim rahatladı daha doğrusu önemli olan eşimin içinin rahatlamasıydı onada anlattım sizlerden gelen cevapları tatmin oldu hiç değilse
bide benim 1,90 ben 1,70
babası standartların üstünde bekliyodu heralde bizimkini

ılahi Umutluyuz kaydirigubbakcemile3 Her gün mü bulanıyo senin.E şükret işte ne güzel bulanmamış

canım hergün bulanıyordu özellikle de akşamüstüleri açken yoğunlaşıyordu bulantı bugün birşey yiyemedim misafirlerim vardı ona rağmen midem bulanmadı bundan öncede 2 düşüğüm vardı o yüzden korkuyorum birşey olacak diye dün sabahda bulantım yoktu göbüşümü tutarak bebişim eğer ordaysan sinyal gönder dedim bulanmaya başlamıştı ama bugün hiç bulanmadıııııı bu hamilelik beni çok duygusal gergin,hassas ve endişeli yaptı

Son düzenleme:
canım hergün bulanıyordu özellikle de akşamüstüleri açken yoğunlaşıyordu bulantı bugün birşey yiyemedim misafirlerim vardı ona rağmen midem bulanmadı bundan öncede 2 düşüğüm vardı o yüzden korkuyorum birşey olacak diye dün sabahda bulantım yoktu göbüşümü tutarak bebişim eğer ordaysan sinyal gönder dedim bulanmaya başlamamıştı ama bugün hiç bulanmadıııııı bu hamilelik beni çok duygusal gergin,hassas ve endişeli yaptı

üzülme ya artık yavaş yavaş geçmeye başlayacak zaten bulantılar nerdeyse 3 ayı dolduruyosun ondandır bence kötü düşünüp te üzme kendini ama çok korkuyosan yarın git bi görün:teselli:

ayyy sağolun içim rahatladı daha doğrusu önemli olan eşimin içinin rahatlamasıydı onada anlattım sizlerden gelen cevapları tatmin oldu hiç değilse
bide benim 1,90 ben 1,70
babası standartların üstünde bekliyodu heralde bizimkini
:CüvCüv: ufacık karnında bir dev bekledi babası sanırım sırnaşık şey

X