- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 40
kızlar bişey soracağım size
bana dr c.tesi gittiğimde 10+5 dedi
boyu 3,5 cm dedi
çok kısa değilmi netden okuyorum bu hafta 7 cm olması gerekiyomuş?
boyunu bilen varmı
eşim dr ara diye tutturdu bende böyle bişeyden dolayı dr aramak istemiyorum sizden yardım alayım dedim
cnm arama bunun için doktoru bence. bidahaki gittiğinde tekrar bakar sorarsın. bide nette herzaman yaklaşık değerler verilir ama 7cm le 3,5 cm arasında bayağı bir fark var bir yanlışlık vardır bence
boyu 3,5 cm dedi
boyunu bilen varmı
eşim dr ara diye tutturdu bende böyle bişeyden dolayı dr aramak istemiyorum sizden yardım alayım dedim
canım bence sorun olsa dr. un derdi korkma hiç hem eşinin ve senin boyların nasıl bence bunlar kişiden kişiye değişiyor merak etmeekızlar bişey soracağım size
boyu 3,5 cm dedi
boyunu bilen varmı
Bana dr bulantını maden suyuyla bastırabilirsin dedi.Mineralli su sonuçta, faydalıdır bence.canım sen bakma onlara hazır çorbalarda gıdalarda ne kadar katkı var ondan sonra hastaneye giderler çocuğumda şeker çıktı kolestrolü var diye ben e dikkat ediyorum maden suyu bulantıya iyi geliyo diye biliyodum önceki sayfalarda zararlı diye yazıyo doktora sormak lazım
boyu 3,5 cm dedi
boyunu bilen varmı
kızlaaaaar bugün benim midem bulanmadı endişeleniyorum neden bulanmadı 9+6 hamileyim acaba bu zamanlarda bulantı geçiyor mu offf yardım edin
sulecim baktımda 11.haftanın sonunda hızla gelişiyo boyu 7 cm oluyo için doktora gitmene çok varsa için rahat değilse ara sor bakalım ne diyecekkızlar bişey soracağım size
boyu 3,5 cm dedi
boyunu bilen varmı
canım daha ne istiyorsun aklına getirme boşver bulanmasın işte ne güzellkızlaaaaar bugün benim midem bulanmadı endişeleniyorum neden bulanmadı 9+6 hamileyim acaba bu zamanlarda bulantı geçiyor mu offf yardım edin
sana da iyi akşamlar ben de çıkayım yarın görüşürüzKızlar mesai bitti.İyi akşamlar
ılahi Umutluyuz kaydirigubbakcemile3 Her gün mü bulanıyo senin.E şükret işte ne güzel bulanmamış
aaa benim eşimde 1.90 bende 1.70 civarındayım bakalım ne olcak bizim bebişler şuleee:lepi:
Kızlar mesai bitti.İyi akşamlar
canım daha ne istiyorsun aklına getirme boşver bulanmasın işte ne güzell
canım hergün bulanıyordu özellikle de akşamüstüleri açken yoğunlaşıyordu bulantı bugün birşey yiyemedim misafirlerim vardı ona rağmen midem bulanmadı bundan öncede 2 düşüğüm vardı o yüzden korkuyorum birşey olacak diye dün sabahda bulantım yoktu göbüşümü tutarak bebişim eğer ordaysan sinyal gönder dedim bulanmaya başlamamıştı ama bugün hiç bulanmadıııııı bu hamilelik beni çok duygusal gergin,hassas ve endişeli yaptı
:CüvCüv: ufacık karnında bir dev bekledi babası sanırım sırnaşık şeyayyy sağolun içim rahatladı daha doğrusu önemli olan eşimin içinin rahatlamasıydı onada anlattım sizlerden gelen cevapları tatmin oldu hiç değilse
bide benim 1,90 ben 1,70
babası standartların üstünde bekliyodu heralde bizimkini