:CüvCüv: ufacık karnında bir dev bekledi babası sanırım sırnaşık şey[/QUOTE
evet evet diyorumki şimdi bak kızların da öyleymiş falan işte
olmaz benim dna larım farklı kıyaslama diğerlerinin çocuklarıyla (tabi espri yapıyo)
üzülme ya artık yavaş yavaş geçmeye başlayacak zaten bulantılar nerdeyse 3 ayı dolduruyosun ondandır bence kötü düşünüp te üzme kendini ama çok korkuyosan yarın git bi görün:teselli:
kahvaltıda yumurta peynir salatalık domates reçel zeytin vs yiyorum muzlu süt içiyorum
öğlene doğru 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi kaşıklıorumakannehir
öğlen yoğurtlu semizotu yedim salata gibi yanına ızgara tavuk yaptım
meyve tüketiyorum bol bol ceviz fındık yiyorum
akşam içinde dün ıspanak ayıklamıştım onu pişirdim bulgur pilavım vardı o yenecek bide tarhana çorbası yaptım. bide zeytinyağlı sarma sardım öğlen :lepi:
değişiyor tabi bu sadece bir günüm düdüklümün buhar pişiricisinde brokoli brüksel lahanası haşlıyorum ve çok tüketiyorum.
ne güzel ya faydalanayım diye sordum ama hem çalışıyorum iş yerinde sadece benim istediklerim pişmiyo yani evdeki gibi olmuyo beslenme hemde yazdığın çoğu şeyi yiyemiyorum yani sevmiyorumkahvaltıda yumurta peynir salatalık domates reçel zeytin vs yiyorum muzlu süt içiyorum
akşam içinde dün ıspanak ayıklamıştım onu pişirdim bulgur pilavım vardı o yenecek bide tarhana çorbası yaptım. bide zeytinyağlı sarma sardım öğlen :lepi:
değişiyor tabi bu sadece bir günüm düdüklümün buhar pişiricisinde brokoli brüksel lahanası haşlıyorum ve çok tüketiyorum.
opuyorumnanaktanneyse kızlar hadi ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar bebeklerinize iyi bakın opuyorumnanaktan
ne güzel ya faydalanayım diye sordum ama hem çalışıyorum iş yerinde sadece benim istediklerim pişmiyo yani evdeki gibi olmuyo beslenme hemde yazdığın çoğu şeyi yiyemiyorum yani sevmiyorum
keşke senin gibi alışkanlıklarım olsaydı
ben şimididen 5 kilo aldım ama engel olamıyorum yani çok çabuk acıkıyorum ve bayılıcak gibi oluyorum midem bulanıyo yani yemezsem çok kötü oluyorum dr a söyledim ilk aylar olur dedi sonra düzene girermiş şimdi yemen bak dedi
acaba benim drum fala mı rahat yaCADIARZU
slmkızlar ben geldim..gemişi tam okuyamadım ama galiba çatlaklardan ,hamile kıyafetlerinden bahsetmişsiniz...
başka sayfada yazmıştım: canımbenim önerim bebek yağı....drlar genelde kuruyan cildinizi nemlendirin de ne ile nemlendirirseniz nemlendirin diyorlar....eğer karnında tüylenme başlarsa sakın badem yağı kullanma çoğaltıyor...
kızlar cildiniz kuruduğu için (tabi ilerki dönemlerde) bol bol kaşınacak..aynı şekilde göğüslerde...sakın kaşımayın kaşırken farketmeden yırtılmaya neden olursunuz...avucunuzun içi ile sıvazlayın...benden fikirler bunlar...
daha önceki hamileliğimden bilgiler sakın daha 5 haftalıksın tecrüben yok demeyin...:))
kıyafetlere gelince ilk 3 ay hatta 4 ayda bile giyilebilecek kıyafetler var..birde hamile kıyafetlerinin çoğunun karın bölgesi ayarlanabiliyor yani uzun vadeli giyebiliyorsunuz...hatta özellikle sezeryanlı olanlar doğum sonrası da giyebilir...
bebek boyunun ne kadar olacağının tahmini için bir aders size
Welcome to parentz.net - Search Results for "parentz.net" hesaplayıcılara girin
kahvaltıda yumurta peynir salatalık domates reçel zeytin vs yiyorum muzlu süt içiyorum
canım nerden hesaplıyoruz bulamadım benslmkızlar ben geldim..gemişi tam okuyamadım ama galiba çatlaklardan ,hamile kıyafetlerinden bahsetmişsiniz...
başka sayfada yazmıştım: canımbenim önerim bebek yağı....drlar genelde kuruyan cildinizi nemlendirin de ne ile nemlendirirseniz nemlendirin diyorlar....eğer karnında tüylenme başlarsa sakın badem yağı kullanma çoğaltıyor...
kızlar cildiniz kuruduğu için (tabi ilerki dönemlerde) bol bol kaşınacak..aynı şekilde göğüslerde...sakın kaşımayın kaşırken farketmeden yırtılmaya neden olursunuz...avucunuzun içi ile sıvazlayın...benden fikirler bunlar...
daha önceki hamileliğimden bilgiler sakın daha 5 haftalıksın tecrüben yok demeyin...:))
kıyafetlere gelince ilk 3 ay hatta 4 ayda bile giyilebilecek kıyafetler var..birde hamile kıyafetlerinin çoğunun karın bölgesi ayarlanabiliyor yani uzun vadeli giyebiliyorsunuz...hatta özellikle sezeryanlı olanlar doğum sonrası da giyebilir...
bebek boyunun ne kadar olacağının tahmini için bir aders size
Welcome to parentz.net - Search Results for "parentz.net" hesaplayıcılara girin
maşaallah bi geldin pir geldin kaydirigubbakcemile3
cnm benim yaaa gelirmiki acaba ay cnm yaaa yokmu satan bi yer
ben herhalde iice açlıktan başım döndüüü bulamadım neyse yarın bakarım sağlam kafaya kaydirigubbakcemile3colerko canım
BEBEK BAKIMI ANNE ÇOCUK SAĞLIĞI GEBELİK KADIN AİLE CİNSEL SAĞLIK İLKYARDIM OYUNLAR SAĞLIK.... e girince sol tarafta hesaplayıcılar var orada boy hesaplama kısmı var...
sanırım adresi yanlış yazmışım sizin yazdıklarınıza yetişeyim derken hihihi pardon...