2010 Mayıs Anneleri

ya benim kotlarım sıkıyo artık şimdi giydiğim kotumun ilk düğmesi açık üstüne kemer tokası geldiği için belli olmuyo ama o halde bile rahatsız ediyo şu anda karnım çok ağrıyo
her gğn ne giyicem derdi valla hiç bişeyim olmuyo olanlarda yakışmıyo

almadım ama eşim haftaya gider alırız dedi benim bütün pantolonlarım çok dardır şimdi çok rahatsız ediyo beni o yüzden alıcam bu hafta

ben bayramda 2 tane pantolon almıştım 40 beden normalde 38 bedendim
hani bi kaç ay sonra onları giyerim diye ama hiç giyemedim şimdide deniyorum onlarda rahatsız ediyo değiştircem pantolon olayı çok riskli eğer biraz daah idare edebilrsen hamile pantolonu al karnın çıkınca beli lastikli olanlar var ya ondan gerçi sana söylüyorum ama bendene yapıcam bilmiyorum

valla öyle bide korkuyorum çok sıkınca çocuğa bişey olcak diye yiğenimin büyük pantolonlarını aldım ama sadece 2 tane tez ,zamanda bi çaresini bulmak gerekiyo

maden suyu zararlımıymıs bende yararlıdır dıye ıcıyorum her gun 1tane neyse ıcmem artık
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Zelihacım senle benim bebişler bugün 6+4:)) Yani aynı haftada ilerliyoruz. Birbirimizden fikir alalımD

kızlar ya hiç kıyafet alan oldumu aranızda:uhm:
Benim de karnıma kotlarım baskı yapıyor o yüzden giymiyorum kot hiç... Ama ben hep kot giyerdim şimdi kıyafet alıcam. Dün alacaktık akşam halim kalmamıştı vazgeçtim:))) Bu bebiş beni değiştiriyo valla:))) Ben alışverişden vazgeçip eve gidelim hadii dedim yaa:)) Eşimde inanamadı ama napsın garibim etrafımda pervane:))opuyorumnanaktan

ben bu hafta sonu ebru hamile giyim varya ona gittim...bakırköydekine..
okadar güzel şeyler var anlatamam ben hep dar paçalı kot istiyodum genelde öyle giyerim kotları ondan bile vardı yanlız fiyatlar çok pahalı..bu kota 99 tl dedi

arkadaşımın hamileliklerini aldım aynı bedeniz boyumuzda hamile oda doğum yapalı 50gün oldu ama o kıyafetler şuan olmuyo çok kötü duruyo daha vücüt hamile gibi değil ya sadece karın büyüdü ben normal pantolonlarımın üstüne lastik diktirmeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

biliyorum orayı bakırköyede yakın sayılırım hep önünden geçerdim ebru giyimin ama bigün kendime bişey alıcağım hiç gelmezdiakannehir
evet çok pahalı ya bide ne kadar şişeceğini kestiremiyosunki ben işte 2-3 hafta önce bol olan bi pantolon aldım şimdi olmuyo ya bide ben çok hızlı kilo almaya başladım:1no2:

evet hamilelikler çok pahalı

Ben kıyafet almaya cesaret edemiyorum daha.Hangi ay kaç beden olucaz belli değil.Doğumdan sonrası korkutuyo beni.ınşallah kalmaz kilo

aynen canım bende ablamdan aldım hamile kıyafetlerini bende ablamla aynı kilo ve boydayım normalde şimdi giydiğim zaman komik oluyo bi acayip duruyo bende o yüzden onları giyemiyorum ne yapıcam bilmiyorum...:sinifsinif:

ben daha gitmedim alışverişe ama gerçkten pahalıydı ablam için gitmiştik senson geçen yıl güzel şeyler var ama çok pahalı evde olsak neysede çalışıyoruz mecbur alıcaz bişeyler hergün aynı şeyi de giyemeyizki...bebişler gelmeden masraf yapmaya başladılar bile sağlıklı olsunlar da herşeye değer..

aynen canım bende ablamdan aldım hamile kıyafetlerini bende ablamla aynı kilo ve boydayım normalde şimdi giydiğim zaman komik oluyo bi acayip duruyo bende o yüzden onları giyemiyorum ne yapıcam bilmiyorum...:sinifsinif:

benim ablamın tekstil atölyesi var o dedi pantolonlarını ağdan sonrasını kesip karnına göre lastik dikeyimde onu yapmak için pazar günü açmak gerekio atölyeyi pazar günleride tembellikten kalkamıyorumki klava:

Ben kıyafet almaya cesaret edemiyorum daha.Hangi ay kaç beden olucaz belli değil.Doğumdan sonrası korkutuyo beni.İnşallah kalmaz kilo

inşaallah canım benimde en büyük korkum o doğumdan sonraki halim:sinifsinif:
ama şimdi pantolonumun düğmesini açıp giyiyorum bide sürekli giyiyorum artık üstüme yapışacak, bu pantolon normalde bana bol oluyodu diğer dar kotlarımı hiç giyemiyorum...
ayy bide bunu tam kışı var kış gelince nasıl palto veya mont giyiceğiz bu karınlarla
bi daha giyemeyeceğin için hamile montuda alamazsın
zaten öle bişey de hiç duymadım:1no2:

ohhh ee daha ne istiyon ne güzel işte senin kıyafet derdin olmaz üstünede robadan şeyler diker olur biter
amann kış hamileliği kötü ya:mymeka:

evet o benimde çok canımı sıkıyo mont olayını napıcaz hadi kazaklar filan bi şekilde açılır genişlerde mont esnemiyoda:1shok: bi pantolona bile 70 80 diyolar en az montlar ne kadardır kim bilir

Ankaradakiler siz nerelerden alıyosunuz kıyafetleri?
ben hiç almıycam canım zaten öyle tulum filan pek sevmem....
bir çok mağazada (lcw, koton, colins v.b) beli lastikli pantolonlar var..ha bir de tunalıdaki yeşim teksitilde var hamile pantolon ve etekleri..bir tek pantolon alırım..onun dışında zaten hırkalar v.s olur..onlarla idare ederim..

kabanlarımın da biri zaten bol geliyordu onu giyerim önünü kapatmam, ya da büyük şal ya da atkıyla kapatırım...zaten arabayla gidip geliyorum işe...çok öyle hamile kıyafeti almak istemiyorum şimdilik..

ben eskişehirde baktım ama hep büyük bedenler kalmıştı alamadım lastikli kotlardan ben tayt alayım diyorum beli lastiksizlerden belli zamana kadar sonra mecburen kot pantolon bişii almak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…