Ankaradakiler siz nerelerden alıyosunuz kıyafetleri?
:lepi: yaa gerçekten mi bende 45 kiloydum 46 oldum boy desen aynı bende 20 ye çıkartabilirim o zamann :lepi:Anladım ki kıyafet konusunda çok şanslıyım. Hamile kalmadan evvel 43 kiloydum ve boyum 1.60 olduğu için LCW 12-13 yaş giyiyordum çok rahat. Şimdi 14-15 yaş aldım. Pantolonların beli lastikli olduğu için baya esniyor. En az 4.aya kadar giyerim. Fiyat mı?? Tanesi 20tl :) kaydirigubbakcemile3
Bu arada LCW de hamile reyonuda var çok güzel pantolonlar var ve fiyataları çok uygun....
:lepi: yaa gerçekten mi bende 45 kiloydum 46 oldum boy desen aynı bende 20 ye çıkartabilirim o zamann :lepi:
ebru giyimde çok güzel şeyler varda gerçekten çok pahalı
kızlar bide benim karnım afedersiniz isal ağrısı var ya öyle ağrıyo şu an da ve çoğu zaman acaba pantolonun sıkmasından olabilrimi?
ayy çok sevindim hemen bakmam lazım h. sonu teşekkür ederim canımcım. gerçi eşim dALga geçecektir benle amaa olsunn kaydirigubbakcemile3evet gidip dene bence. Ben başlarda utanıyordum :kedi: çocuk reyonundan alışveriş yapmaya ama şimdiki nesil almış başını gitmiş, alıştım artık kaydirigubbakcemile5 . Ayrıca kıyafetlerde öle çocuk elbisesi gibi değil modeller çok güzel. Özellikle eşofman altları süper. Diz izi yapmıyo çok kaliteli... :sm_cool:
merhaba arkadaslar :CüvCüv: bende mayis annesi olacagim RAbbimin izni ile 8 haftalik hamileyim bebgimin kalp atislarini aldik sükürler olsun:ecrin_bebek: ve 18 mayis dogum tarihi gorunuyor..Bu arada bol bulantili ve bas donmeli gunlerim yogun bir sekilde devam ediyor.. beni de eklersenizz memnun olurum
ben hiç almıycam canım zaten öyle tulum filan pek sevmem....
bir çok mağazada (lcw, koton, colins v.b) beli lastikli pantolonlar var..ha bir de tunalıdaki yeşim teksitilde var hamile pantolon ve etekleri..bir tek pantolon alırım..onun dışında zaten hırkalar v.s olur..onlarla idare ederim..
kabanlarımın da biri zaten bol geliyordu onu giyerim önünü kapatmam, ya da büyük şal ya da atkıyla kapatırım...zaten arabayla gidip geliyorum işe...çok öyle hamile kıyafeti almak istemiyorum şimdilik..
merhaba arkadaslar :CüvCüv: bende mayis annesi olacagim RAbbimin izni ile 8 haftalik hamileyim bebgimin kalp atislarini aldik sükürler olsun:ecrin_bebek: ve 18 mayis dogum tarihi gorunuyor..Bu arada bol bulantili ve bas donmeli gunlerim yogun bir sekilde devam ediyor.. beni de eklersenizz memnun olurum
çok beğendim ben de bunu böyle istiorum bende ist a mı gelsem acabaaa alışverişe
valla benimki halinden çok memnun. Çünkü fiyat avantajı oluyor. Geçen sene Adidas tan ayakkabı aldık. 35 ve yukarısı 100tl idi ama ben 34 giydiğim için aynı modeli 60tl ye aldım. Acayip hoşuna gitti opuyorumnanaktanayy çok sevindim hemen bakmam lazım h. sonu teşekkür ederim canımcım. gerçi eşim dALga geçecektir benle amaa olsunn kaydirigubbakcemile3