2010 Mayıs Anneleri

birde benim yüzüm sivilce doldu mahvoldu yaa iğrenç oldum tek yüzümde de gerdan kısmımda doldu her yerim sivilce 3.aydan sonra geçer dediler baklaım kuzen 5ay oldu hala dolu yüzü
bak benimde 6.hafta da olmuştu ama geçti şimdi hiç olmazdı ben de bence regl dönemin yaklaştığı için dee olabilir

bu arada yine bi misafirimiz var yani hiç eksik olmuyo

Yaf benmişim o misafir :)) Düşmüşüm demekki Okumaktan yazmaya sıra gelmiyor ki :))

Hepinize kocaman günydınlar.. Herkes gelmiş hafta içi olunca bakıomda.. kaydirigubbakcemile3 Sırayla yazim yorumlari: Şulecim gözün aydın senin çocugun askere gitmesine bişey kalmamış lülülülülülü
Nidahcım aynı agrı bazen bende de oluo ama sağda..
Dimplescim hoşgeldin..Annenle ii özlem giderdin hadi gene iyisin kaydirigubbakcemile5
Bu arada bizim yaramazda Gülben Ergen hayranı olcak belli..Şimdden ezberlemiş şarkıyı : KÜT KÜT ATYOR KALBİM :lepi:

selammm kızlarr
anca girebildim malum pazartesi koşuşturması ...
herkes nasıl iyimiii

benim düşük tehlikem var onun için ilaç kullanıyorum.
sen ne kullanıyorsun.

progestan kulanıyorum gunde 2tane dusuk ıcın ama tehlıke yok bende cok agrım oldugu ıcın kullanıyorum. haftaya gıdınce keser heralde ılacı. birde bu progestan ı vajinal fitil gibi kullananalar varmış onu sorun dr. daha iyi geliyor diyorlar

al canım liste

Bende günde üç defa progestan kullanıyorum.Bu ikinci kutum ama benim kanamam da olmuştu. daha öncede iki düşük yaptıgım için riskli guruptayımmafoldumben
bide doktorum bana bebe aspirini verdi.düşük vakalarında veriyoruz dedi. elevit de kullanıyorum

kIZlar bu arada tubatuba dan hala ses yok..Bigisi olan var mı ??

elevit e vitami
progestanı 4tane kullandı kuzenım benım ılk cocugunda ve vajınal olarak 2sabah 2 aksam alıp ayaklarını yukarı dıkıyordu. ama aspırın kan sulandırmaz mı ne sebeple verdı pıhtılasma mı var sende ondan vermıs olabılır

bende sordum neden veriyorsunuz diye daha önceki doktorlarn vermedimi dedi şaşırdı. düşük tehlikesi olan vakalarda veriyoruz dedi. ama hamdolsun ilk zamanlara göre daha az sancım var. yatak ıstırahatim var benim ama çok sıkıldım.mafoldumben

zelihacım teşekkür ederim canım maşallah bize mne kadar kalabalığızz allah azaltmasın :Saruboceq:

dümples sen gelmişken söyleyeyim canım benim kese göründü inş haftaya kalp atışalrını duyucaz

yaşımda 23

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr...

nasılsınız ...dimples sen de hoşgeldin annenle neler aldınız bakalım :)

yaaaaaaaaaa kimse beni duymuy muuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…