2010 Mayıs Anneleri

Hangi arkadaş hatırlamıyorum ama aramızdan birine dr kalp atışını dinlemek bebeğe zararlı sadece ultrasondan görücez demiş.10. mu 13. hftada mı ne kısa bi süre dinleticem demiş.Benimki de 3 kez sesi verdi.Tedirgin oldum aslında ya zararlıysa diye ama bişey diyemedim o an.

evet benim doktorda az dinletti heyecanlanıyorum unutuyorum ne diyeceğimi keşke biraz daha dinleyim diyecektim çok az duyablim 5 saniye belki daa da az bir dahaki gidişte sorarım ben de

schatsi canım bu cihazları kullanan çok hamile var....zaten 24 saat dinleyecek değiliz ki??

günaydın kzlarrrr ben çoktandır yazamıyorum midem inanılmaz kötü her şeyi deniyorum ama o anlık çözüm oluyo sizler nasılsınız

Kızlar bişey sorcam bi de bazen aniden kalçama sol tarafa özellikle bi acı saplanıyo yürürken zorlanıyorum ayağımı basamayacak kadar acıyo sonra geçiyo. hamilelikle mi alakalı acep:uhm: başına gelen varmı?

Kızlar 20. haftadan sonra karından ve doğduktan sonra bebeğe Mozart dinletmek zeka gelişimi için çok etkiliymiş.Bi netten bakın isterseniz.Ben yapmayı düşünüyorum

Aynı şey bana da oluyo.Kramp gibi.Nİye acaba :uhm:

kızlar ben bebeğin hareketlerinin heycanından diğerlerini unutmuşum
folik asitini kullanmadığımı söyledim yeter kullandığın dedi sonra bi vitamin bide kan ilacı yazdı kan ilacını 2 hafta sonra kullanıcam
bide 65 kilo olmuşum çok yiyorum dedim dr a 2 saatde bi acıkıyorum falan diye dr da ilk aylar normal sonra düzene girersin şimdilik önemli değil yemen bak dedi

günaydın kzlarrrr ben çoktandır yazamıyorum midem inanılmaz kötü her şeyi deniyorum ama o anlık çözüm oluyo sizler nasılsınız
benim güzel geçiyyo da çok sık cokacimcoookacıkıyom şu an midem kazınıyo oysa güzel yapmıştım kahvaltımı inşlallah sizin durumunuz düzelir

Aynı şey bana da oluyo.Kramp gibi.Nİye acaba :uhm:

bende katılıyorum .dün biraz yürümek istedim bi süre sonra sol bacağıma kramp girdi bazen otururken de oluyo bi yerde okumştum hamilelik hormonunun etkisi yada bebek büyümek için yer açtığından böle kramplar olurmuş

benim güzel geçiyyo da çok sık cokacimcoookacıkıyom şu an midem kazınıyo oysa güzel yapmıştım kahvaltımı inşlallah sizin durumunuz düzelir

bende çok acıkıyorum ama yiyemiyorum.rüyalarıma giriyo hergece çeşit çeşit yemek yiyorum

şulecim kan ilacının içinde folic asit var var zaten ondan kestirmiştir...

kızlar ben daha 5 haftalığım ama şimdiden 2 kilo almışım..inşallah mide bulantılarıyla vermem..zaten zayıfım ufff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…