parmaklarını gözünü kulağını burnunu göreceksin....harika oluyo..kalkasın gelmiyor sabah kadar bakmak istiyo insan...ayyy çok tatlı oluyor...3 ay sonunda burun gözükmesi önemliymiş........
tubacım valla evde cihaz olsun sürekli bağlı kalırız ..ama ben kalp atışını dinlemek için bebesound almayı düşünüyorum....69 tl olanlar var birde sizin sesinizi de dinlettiğiniz cihaz var daha tefferruatlı o da 105 falan...kocişi kandırayım ve sağlıkla kalp atışını duyalım almayı istiyorum..
evet benim doktorda az dinletti heyecanlanıyorum unutuyorum ne diyeceğimi keşke biraz daha dinleyim diyecektim çok az duyablim 5 saniye belki daa da az bir dahaki gidişte sorarım ben deHangi arkadaş hatırlamıyorum ama aramızdan birine dr kalp atışını dinlemek bebeğe zararlı sadece ultrasondan görücez demiş.10. mu 13. hftada mı ne kısa bi süre dinleticem demiş.Benimki de 3 kez sesi verdi.Tedirgin oldum aslında ya zararlıysa diye ama bişey diyemedim o an.
günaydın kızlar
günaydıngünaydın kızlar
çok güldüm ya kaydirigubbakcemile3Günaydınyerimseniben
midem acıyo ya gaz olayı arttı ben de kızlar gazman gibiyim:roflol:
hadi hayırlısı bişey olmaz inş sağlıkla kucağına alırsın canımopuyorumnanaktan
bizler de inş:CüvCüv:
Kızlar bişey sorcam bi de bazen aniden kalçama sol tarafa özellikle bi acı saplanıyo yürürken zorlanıyorum ayağımı basamayacak kadar acıyo sonra geçiyo. hamilelikle mi alakalı acep:uhm: başına gelen varmı?
benim güzel geçiyyo da çok sık cokacimcoookacıkıyom şu an midem kazınıyo oysa güzel yapmıştım kahvaltımı inşlallah sizin durumunuz düzelirgünaydın kzlarrrr ben çoktandır yazamıyorum midem inanılmaz kötü her şeyi deniyorum ama o anlık çözüm oluyo sizler nasılsınız
Aynı şey bana da oluyo.Kramp gibi.Nİye acaba :uhm:
benim güzel geçiyyo da çok sık cokacimcoookacıkıyom şu an midem kazınıyo oysa güzel yapmıştım kahvaltımı inşlallah sizin durumunuz düzelir