- 11 Eylül 2007
- 979
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ayın 20 sine kontrolüm bebişim 10 haftalıkkenkızlar merhaba.yeni gelenlerde hoşgeldiniz...
kalp atışını gördükten sonra gittinizmi bir daha kontrole
canım hayırlı olsun kalp atışlarınızz :teytey: çok güzel bir duygu değil miyaaaaaaaaaa kimse beni duymuy muuuuuuu
yaa.benimde 15 20 ekim arasında gelirsin dedi.çok merak ediyorumm
kızlar merhaba.yeni gelenlerde hoşgeldiniz...
kalp atışını gördükten sonra gittinizmi bir daha kontrole
yaaaaaaaaaa kimse beni duymuy muuuuuuu
canım hayırlı olsun kalp atışlarınızz :teytey: çok güzel bir duygu değil mi
demekki meraklandırmak istedi annesi siziiWalla sorma cnm yaaa. bi de bizi ocugun durumu rskliydi.. Meger geriden geliomu kerata.. Ondan ge dymuuz kalp atışını yerimseniben
ben bu cumartesi gidicem tekrardan idrar yollarımda enf. çıktı kont. için belki bakarız tekrardan bebişimee
Walla sorma cnm yaaa. bi de bizi ocugun durumu rskliydi.. Meger geriden geliomu kerata.. Ondan ge dymuuz kalp atışını yerimseniben
inşallah iyi haberlerini alırsın canım:Saruboceq:26 ekimde benimde randevum var ikili test yapılacak. çok heycanlanıyorum zamn geçmek bilmiyor. dualarınızı eksik etmeyin kanatsız melekler
inşallah iyi haberlerini alırsın canım:Saruboceq:
Geç döllenme mi olmuşBizim de 2 gün fark var
26 ekimde benimde randevum var ikili test yapılacak. çok heycanlanıyorum zamn geçmek bilmiyor. dualarınızı eksik etmeyin kanatsız melekler
bana bir toz verdi tek kullanımlık akşam yatmadan idrara çık sonra iç dedi ve idrar torbanda tutabildiğin kadar tutmaya çalış dedi idrara çıkmamam gerekti aksi gibi akşamda çıkmazsam olmaz gibi bi haldeydim bakalımBende de çıkmıştı canım su iç dedi bol bol doktor bi de vajina temizliği için bişi yazdı eczaneden aldık..