2010 Mayıs Anneleri

kızlar bu ay malum ekim 2009 anneleri doğum yapıyor..topiclerine girdim çoğu beklenen tarihten 2-3 hafta erken doğum yapmışlar....acaba bizler de nisan annesi mi olucaz ki?:hulya:
bence de çoğunluğumuz nisan annesi olacağız . olsunnn anne olalımda nisan mayıs farketmez alkisalkisalkis

kızlar bu ay malum ekim 2009 anneleri doğum yapıyor..topiclerine girdim çoğu beklenen tarihten 2-3 hafta erken doğum yapmışlar....acaba bizler de nisan annesi mi olucaz ki?:hulya:

Ozaman 6 ay sonra bebişler gelmeye başlarmış oyyyyyy o günleri de görsek inş hayırlısıylazemuszemus

firstday canım sen naptın iştemisin? bulantılar da azalma var mı

Olabilir sizinki Ama benimki gec döllenme olunca tam mayıs annesi oldum sanırsam artık :))

vallaha canım benim bildiğim ekim annelerinden 1kişi var gizem1986 buluşmada tanışmıştık o bugün doğum yapıyor sezaryen ile bebeği dönmemiş mecburi sezaryen yapıcak hayırlısıyla birde biizimkiler gelse

benimde 27 mayıs sonu yani benimde nisan olmaz ama mayıs ilk 10gunu buyuk ıhtımalle nısan annesı olucaktır cunku tam zamanında gelmıyor bu veletler erkenden sıkılıp cıkmak ıstıyorlar

Ozaman 6 ay sonra bebişler gelmeye başlarmış oyyyyyy o günleri de görsek inş hayırlısıylazemuszemus

firstday canım sen naptın iştemisin? bulantılar da azalma var mı

canım işteyim ben..
bulantılarda var azalma ama çıkarmalarım devam ediyor..yarın doktor randevum var..bakalım ona sorucam...bir de yarın sabah annemle babam geliyor memleketten eşim yurtdışında olduğundan yanımda kalacaklar 1 hafta...ohh yine prensesler gibi bakılıcamopuyorumnanaktan

bu arada senden özendim ayva yiyeyim dedim, ne zaman ayva yesem geri çıkıyorkaydirigubbakcemile3

benim sol yanağımda gamzem var, bebhişimde gamzeli olsun istiyorum o yüzden ayva yemek istiyorummmm:kedi:

evet hafta sonu okumuştum 2009 mayıs annalerini onlar a nisan da doğum yapmışlardı hayırlsı cinsiyete göre değişiyo sanırım kız daha eerken biz de görecekmiyiz düşünmesi bile heyecanlı miniğimi

Allah anne ve babamdan, herkesin anne babasından razı olsun inşallah ...:Saruboceq:

benimde eşimde gamze var ben de çok seviyorum gamzeli bebişleri ayvayla oluyosa yiyeyim bari

slm arkadaşlar nasılsınız uzun zaman oldu aranıza katılamadım umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoş geldiniz

Allah anne ve babamdan, herkesin anne babasından razı olsun inşallah ...:Saruboceq:

amin aminnnnnnnnnnn.... bende hafta sonu annemdeydim ohh yedim içtim yattımkaydirigubbakcemile3

ayva faydalı da ya keşke çıkmasa geriakannehir

ben bıkmadan usanmadan hala yiyorum canım çok çekiyo işyerine de aldımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…