2010 Mayıs Anneleri

ben hiç karnımın acıktığını hissetmiyorum artı acıkmıyorum yani sadece bulantı gibi bir şey oluyor sonra yatışsın diye yemek yiyorum geçiyor bi kaç defa olunca anladım acıktığım için bulanıyor midem

şulecim kan ilacının içinde folic asit var var zaten ondan kestirmiştir...

kızlar ben daha 5 haftalığım ama şimdiden 2 kilo almışım..inşallah mide bulantılarıyla vermem..zaten zayıfım ufff...

şimdiden 2 kilo almışsan ve kusmuyosan vermezsin bence alırsın hatta

evet canım zaten mide bulantısındaki en büyük etken midenin boş olması bende hafif acıkmaya başliyim hemen midem bulanıyo hatta şimdide bulanıyo bende yemek mi yesem ama bugun de canım hiç bişey istemiyo ya:1shok:

ben de tıkabasa yediğimde bulanıyo midem ama yemek pişene kadar çok yiyecekmişim gibi eliyo yiyemiyorum doymadan kalkıyorum arlarda meyve yiyorum acıktıkça işede getirdim

kokularla yemek yapmakla derdim yok şükür ama işte anlamıyorum acıktığımı çok ilginç

acken ve çok yedğimde bulanıyoo benimde hatta konuşuncada bulanıyo kızlarr eşim arayıp kahvaltı edebildinmi dedi bundan bile bulandııı geçsinnn artıkkkk

kızlar ben kaçıyorum biraz iş yapayım biriktirdim kaç gündür
:hulya:

şimdiden 2 kilo almışsan ve kusmuyosan vermezsin bence alırsın hatta

ay inşallah ...ben biraz killo istiyorum...anne dediğin azıcık şöle belli olsun severim ben...önceki hamileliğimde kusmadığım halde 6 aylıkken daha 4kilo ancak almıştım bebeğim almıştı kiloyu...bu sefer kurt gibiyim....hatta annemler bayramdan önce gelmişti kıtlıktanmı çıktın çok yiyosun önünden almıcaz diyro..eşimde batırcan beni az ye diye dlaga geçiyodu..şimdi kimse karışamazzzzzzzzzzdelikafadulden

inş.inş. bende aynıyım ama benim zaten kilom iyiydi yani kilolu değildim ama balık etliydim şimdiden 5 kilo aldım korkuyorum 30 kilo alıcam diye
bende iş yapıcam güya bi gidemedimkaydirigubbakcemile

öptümkızlar sizi ve bebişlerinizi...ben kaçayım biraz uzanayımbiraz iş yapayım....

birde benim yüzüm sivilce doldu mahvoldu yaa iğrenç oldum tek yüzümde de gerdan kısmımda doldu her yerim sivilce 3.aydan sonra geçer dediler baklaım kuzen 5ay oldu hala dolu yüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…