2010 Mayıs Anneleri

kızlar merhaba.yeni gelenlerde hoşgeldiniz...
kalp atışını gördükten sonra gittinizmi bir daha kontrole

dimples benimde bebegimin kalbi küt küt atıyor. Yaş 29 bebegimin muhtemelen dogacagı tarih 12 mayıs

ben bu cumartesi gidicem tekrardan idrar yollarımda enf. çıktı kont. için belki bakarız tekrardan bebişimee

Walla sorma cnm yaaa. bi de bizi ocugun durumu rskliydi.. Meger geriden geliomu kerata.. Ondan ge dymuuz kalp atışını yerimseniben
demekki meraklandırmak istedi annesi sizii
şimdiden başladılar baksanıza şımarıklıklaraa kaydirigubbakcemile3

ben bu cumartesi gidicem tekrardan idrar yollarımda enf. çıktı kont. için belki bakarız tekrardan bebişimee

Bende de çıkmıştı canım su iç dedi bol bol doktor bi de vajina temizliği için bişi yazdı eczaneden aldık..

26 ekimde benimde randevum var ikili test yapılacak. çok heycanlanıyorum zamn geçmek bilmiyor. dualarınızı eksik etmeyin kanatsız melekler

kızlar bu ay malum ekim 2009 anneleri doğum yapıyor..topiclerine girdim çoğu beklenen tarihten 2-3 hafta erken doğum yapmışlar....acaba bizler de nisan annesi mi olucaz ki?:hulya:

Bende de çıkmıştı canım su iç dedi bol bol doktor bi de vajina temizliği için bişi yazdı eczaneden aldık..
bana bir toz verdi tek kullanımlık akşam yatmadan idrara çık sonra iç dedi ve idrar torbanda tutabildiğin kadar tutmaya çalış dedi idrara çıkmamam gerekti aksi gibi akşamda çıkmazsam olmaz gibi bi haldeydim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…