- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
tatlım serkaj ne sezeryan olmasını sen mi istiyosun
günaydın kızlarrrrrrrrr
hayırlısı artık bir kızın var demek sevindim ben çocuğun yok zannediyodumcanım 13 haftalık yada o haftalarda işte rahim ağzına dikiş atılacak..benim 3 bebek kaybım olduğundan ve kızım6 aylık erken geldiği için önlem alınacak erken doğum olmasın diye..genelde sezeryan yapyolarmış...kızım normal doğumla olmuştu...(bunu çok kafaya taktım herhaldeki test yapmadan bir gün önce rüyamdaa sezeryanla oğlum olduğunu gördüm)
evet teyzesi büyüdü c.tesi dr a gittim 10+5 dedi dr yani daha da büyük
boyu 3,5 cm dedi ya kısa değilmi ama herşeyi normalmiş he bu arada hareket ediyodusenağlama
doktora aaa hareket mi ediyo dedim tabiii hareket ediyo dedi şok oldum herşeyi belliydi eli ayağı göbek kordonu çok netti...
2 hafta sonrada ense kalınlığı testi için çağırdı :1rolleyes:
ya annem gelmişti o yüzden giremedim onunla gezdik tozduk çok iyi geldi özlemişim anneciğimiopuyorumnanaktan listemizi bulaadım ben kızlar siz gördünüzmü
hayırlısı artık bir kızın var demek sevindim ben çocuğun yok zannediyodum
Ben hala dr bulamadım kendime.AÇrşamba Erkan Bey diye birine gittim.Daha 28 29 yaşında ama ne hikmetse bütünİzmit onu öneriyo.Bi gidiyim bakalım dedim.İçeri girdik eşimin omzuna vurdu naber paşam diye.O da hiç hoşlanmaz öyle.Sonra hemşirelere nasıl bağırıyo.Koridor inledi.LAN OĞLUM ben sana testi getir demedim mi diye.Hemşireler de laubali.Tamam ya getiririrz ya diyolar.Kız testi getirdi.Çaat bi vurdu kızın eline kağıt düştü yere.Kız eğilip aldı.Tekrra vurdu attı yere kağıdı.Bi garipti yani.Kime gidicem bilmiyorum.3 hafta sonra gitmem gerek artık
günaydınGünaydın kıslarrrr
ya nida hala gelmediii
merak ettim:uhm:
canım çok üzüldüm inşallah bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın güzel düşünelim güzel olsun inşallahmalisef canım kucağım boş..kızım sadece 12 saat yaşadı..mezarında uyuyor evimde değil..:))))
CANIMM:teselli:
geldimmm Günaydınnnnnnnnnnn:teytey:
tatlım gözün aydın ne güzel işte darısı başımıza artıkya ben bebeğim hareket ediyodu diyorum eli ayağı göbek bağı herşeyi belliydi diyorum 2 hafta sonra ense kalınlığı testine gidicem diyorum kimse bişey demiyo:sm_confused: