tatlım serkaj ne sezeryan olmasını sen mi istiyosunişte bu ihtimali göz önünde bulundurup hem bu sayfada hemde haziran sayfasındayım....benim 6 haziran gözüküyor ...benim13. haftada büyük ihtimal serkaj yapılacak bundan dolayıda sezeryan olabilirim...o zaman mayıs olması kaçınılmaz..
şule özel mesaj attım bir baksana
Günaydın kızlar a.s.
Günaydın kızlar a.s.
işte bu ihtimali göz önünde bulundurup hem bu sayfada hemde haziran sayfasındayım....benim 6 haziran gözüküyor ...benim13. haftada büyük ihtimal serkaj yapılacak bundan dolayıda sezeryan olabilirim...o zaman mayıs olması kaçınılmaz..
günaydın tatlım nasılsın:uhm:
günaydın
ya cumartesi doktor bana 10+5 dedi o zaman şimdi ben 11 haftalık oluyorum aslındafisfisfis
Sağolun kızlar.İyiyim.H. sonu 2 gün annemdeydim.Annem erkek çocuk 40 günde kız 3 aylıkken atar dedi.Göz seğirmesi gibi bişey olsa anlarsın zaten dedi.Biz ablamla 3 aylıkken erkek kardeşim tam 40 günlükken atmış.Sizde oldu mu?Benim olmadı, annem kız ozaman dedi.ben KKda birinde okumuştum bebeğim tekme attı diye.Pıt pıt bi seğirme oluyomuş
evet canım imzanı değiştir 11 haftalıksın yuppikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar istanbulda acayip bi yağmur var ama çok güzel yağıyo
Serkaj ne ben bilmiyorum CADIARZU
Şulecim seninki kocaman olmuş.Maşallah bebişlerimize
Sağolun kızlar.İyiyim.H. sonu 2 gün annemdeydim.Annem erkek çocuk 40 günde kız 3 aylıkken atar dedi.Göz seğirmesi gibi bişey olsa anlarsın zaten dedi.Biz ablamla 3 aylıkken erkek kardeşim tam 40 günlükken atmış.Sizde oldu mu?Benim olmadı, annem kız ozaman dedi.ben KKda birinde okumuştum bebeğim tekme attı diye.Pıt pıt bi seğirme oluyomuş
sakaryada öyle trakya yine sel olmuşAllah korusunİzmit'te sadece kapalı hava.İçi sıkılıyo insanın.Kasvetli hava akannehir