2010 Mayıs Anneleri

işte bu ihtimali göz önünde bulundurup hem bu sayfada hemde haziran sayfasındayım....benim 6 haziran gözüküyor ...benim13. haftada büyük ihtimal serkaj yapılacak bundan dolayıda sezeryan olabilirim...o zaman mayıs olması kaçınılmaz..
tatlım serkaj ne sezeryan olmasını sen mi istiyosun

yaa saat 9 oldu hala kimse yok shatzi gelmemiş nida gelmemiş yoksa iş yoğunluğundan mı giremiyolarCADIARZU

işte bu ihtimali göz önünde bulundurup hem bu sayfada hemde haziran sayfasındayım....benim 6 haziran gözüküyor ...benim13. haftada büyük ihtimal serkaj yapılacak bundan dolayıda sezeryan olabilirim...o zaman mayıs olması kaçınılmaz..

Serkaj ne ben bilmiyorum CADIARZU
Şulecim seninki kocaman olmuş.Maşallah bebişlerimize :nazar:

günaydın tatlım nasılsın:uhm:

Sağolun kızlar.İyiyim.H. sonu 2 gün annemdeydim.Annem erkek çocuk 40 günde kız 3 aylıkken atar dedi.Göz seğirmesi gibi bişey olsa anlarsın zaten dedi.Biz ablamla 3 aylıkken erkek kardeşim tam 40 günlükken atmış.Sizde oldu mu?Benim olmadı, annem kız ozaman dedi.ben KKda birinde okumuştum bebeğim tekme attı diye.Pıt pıt bi seğirme oluyomuş

Sağolun kızlar.İyiyim.H. sonu 2 gün annemdeydim.Annem erkek çocuk 40 günde kız 3 aylıkken atar dedi.Göz seğirmesi gibi bişey olsa anlarsın zaten dedi.Biz ablamla 3 aylıkken erkek kardeşim tam 40 günlükken atmış.Sizde oldu mu?Benim olmadı, annem kız ozaman dedi.ben KKda birinde okumuştum bebeğim tekme attı diye.Pıt pıt bi seğirme oluyomuş

valla hiç duymadım canım öyle bişey

evet canım imzanı değiştir 11 haftalıksın yuppikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ama kalsın ya imza ne olur ne olmaz ben geriden dr ilerden takip etsinkaydirigubbakcemile2

Serkaj ne ben bilmiyorum CADIARZU
Şulecim seninki kocaman olmuş.Maşallah bebişlerimize :nazar:

evet teyzesi büyüdü c.tesi dr a gittim 10+5 dedi dr yani daha da büyük
boyu 3,5 cm dedi ya kısa değilmi ama herşeyi normalmiş he bu arada hareket ediyodusenağlama
doktora aaa hareket mi ediyo dedim tabiii hareket ediyo dedi şok oldum herşeyi belliydi eli ayağı göbek kordonu çok netti...
2 hafta sonrada ense kalınlığı testi için çağırdı :1rolleyes:

ben de rüyamda hep kız görüyorum bakalım hayırlısı

12-bebek+resimlerijpg-Rqm2gTeU3m.jpg

X