2010 Mayıs Anneleri

ya ben bebeğim hareket ediyodu diyorum eli ayağı göbek bağı herşeyi belliydi diyorum 2 hafta sonra ense kalınlığı testine gidicem diyorum kimse bişey demiyo:sm_confused:

canım ne mutlu sana...
2 hafta sonra gittiğinde bebeğine doyasıya bak çünkü bir daha ki gidişinde ekrana sığmaycak...:)))maşallah

ya ben bebeğim hareket ediyodu diyorum eli ayağı göbek bağı herşeyi belliydi diyorum 2 hafta sonra ense kalınlığı testine gidicem diyorum kimse bişey demiyo:sm_confused:

yaa ne güzell cumartesi kontrole gittin demi nasıldıı şule ayy darısı başımızaaalkisalkisalkis

canım ne mutlu sana...
2 hafta sonra gittiğinde bebeğine doyasıya bak çünkü bir daha ki gidişinde ekrana sığmaycak...:)))maşallah
ben de merak ediyorum büyümüşmü diye daha iki hafta var bebişimi görmeye keşke evde ultrason cihazı olsa dedim eşime geçen özledikçe bakardık

canım ne mutlu sana...

gerçektenmi??o kadar fark edicekmi?
sen tecrübelisiin gerçi kötü sonuçlanmış üzüldüm ama inşallah bu sefer sağlıkl alırsın kucağına:Saruboceq:

yaa ne güzell cumartesi kontrole gittin demi nasıldıı şule ayy darısı başımızaaalkisalkisalkis

amin canım amin
cumartesi doktor 10+5 dedi şaşırdım yani dr a göre 11 haftalık olmam lazım bugun:1no2:
bebek hareket ediyo ya çok şaşırdım sanki dönüyodu sordum dr da dedi evet hareket ediyo dedi.eli ayağı ve göbek bağı gayet net bi şekilde belliydi .çok acayipti ya işte 2 hafat sonrada ense kalınlığı testine gidicem artık başladı kızlar testlerimiz açılışı ben yapıyorum

ben de merak ediyorum büyümüşmü diye daha iki hafta var bebişimi görmeye keşke evde ultrason cihazı olsa dedim eşime geçen özledikçe bakardık

Benimki de dün yarın randevu alsana bebeğimi göriyim diyo.Dedim ultrason alalım eve.İzleriz.Ne kadardır ki o alırım valla diyo kaydirigubbakcemile3

Ense kalınlığı falan ne oluyo acepp hiç bilmiyorumm daha vaktim var benim heralde:1ninca:

hadi hayırlısııı şule sen hissediyomusun karnında hareket flnn ay ben hissetmek istiyom çookalkisalkisalkis

amin canım amin
cumartesi doktor 10+5 dedi şaşırdım yani dr a göre 11 haftalık olmam lazım bugun:1no2:
bebek hareket ediyo ya çok şaşırdım sanki dönüyodu sordum dr da dedi evet hareket ediyo dedi.eli ayağı ve göbek bağı gayet net bi şekilde belliydi .çok acayipti ya işte 2 hafat sonrada ense kalınlığı testine gidicem artık başladı kızlar testlerimiz açılışı ben yapıyorum
şulecim ben özel hastaneye gidiyorum geçen hafta doktorum test yaptırmamı söyledi sanırım kan idrar testi yapacam ben testi devlet hastanesinde yapıcam özelde tuzlu oluyo sen yaptırdın mı

suleeeeeyükselcnmmm ne güzel ne mutlu sana maşallah inşallah testide güzel geçer. bizde 10 haftalık olduk teyzesiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

sağol canım benim seninkide maşşallah bayağı büyüdü biz peşpeşeyiz zaten
inşallah dediğin gibi testimde iyi sonuçlar
ben hamileliğimin ilk haftası 1 hafta boyunca ilaç kullandım bilmeden 2 dr da sakat kalma ihtimali olabilir falan dedi cerrahpaşlara kadar gittim neyseki ya hep ya hiç kuralı varmış böyle durumlarda etkilenen bebek zaten düşermiş yani bebekte düşmediği için ilaçların bi etkisi olmazmış
ama yine de endişe ediyorum inşaallah bişey çıkmaz:Saruboceq:

Benimki de dün yarın randevu alsana bebeğimi göriyim diyo.Dedim ultrason alalım eve.İzleriz.Ne kadardır ki o alırım valla diyo kaydirigubbakcemile3
eşlerimizde merak etmeye başladı demi benimki ilk defa karnımı sevdi

şulecim ben özel hastaneye gidiyorum geçen hafta doktorum test yaptırmamı söyledi sanırım kan idrar testi yapacam ben testi devlet hastanesinde yapıcam özelde tuzlu oluyo sen yaptırdın mı

evet canım ben 7 haftalıkken yaptırmıştım kan ve idrar testi ve 192 tl tutmuştu bide özel hastaneler para kazanmak için gereksiz testler de veriyolar gerçi yinede yaptırmak lazım ama sen devlet de yaptır en iyisi

nidacığım ense kalınlığı testi zeka testi oluyo bi özürlülüğü varmı diye
inşallah bişey çıkmaz

evet canım ben 7 haftalıkken yaptırmıştım kan ve idrar testi ve 192 tl tutmuştu bide özel hastaneler para kazanmak için gereksiz testler de veriyolar gerçi yinede yaptırmak lazım ama sen devlet de yaptır en iyisi

inşallah bişey çıkmaz

hadi hayırlısı bişey olmaz inş sağlıkla kucağına alırsın canımopuyorumnanaktan

bizler de inş:CüvCüv:

gerçektenmi??o kadar fark edicekmi?
sen tecrübelisiin gerçi kötü sonuçlanmış üzüldüm ama inşallah bu sefer sağlıkl alırsın kucağına:Saruboceq:

parmaklarını gözünü kulağını burnunu göreceksin....harika oluyo..kalkasın gelmiyor sabah kadar bakmak istiyo insan...ayyy çok tatlı oluyor...3 ay sonunda burun gözükmesi önemliymiş........
tubacım valla evde cihaz olsun sürekli bağlı kalırız ..ama ben kalp atışını dinlemek için bebesound almayı düşünüyorum....69 tl olanlar var birde sizin sesinizi de dinlettiğiniz cihaz var daha tefferruatlı o da 105 falan...kocişi kandırayım ve sağlıkla kalp atışını duyalım almayı istiyorum..

inşallah bişey çıkmaz

sulecim bana da 7 haftalıkken verdi ama diyoum haftaya yaptırayım 20sinde götürü doktoruma gösteririm kontolüm de var zaten ama erken yapılması gerekiyo mu biliyo musun

sağol canım benim seninkide maşşallah bayağı büyüdü biz peşpeşeyiz zaten
inşallah dediğin gibi testimde iyi sonuçlar
ben hamileliğimin ilk haftası 1 hafta boyunca ilaç kullandım bilmeden 2 dr da sakat kalma ihtimali olabilir falan dedi cerrahpaşlara kadar gittim neyseki ya hep ya hiç kuralı varmış böyle durumlarda etkilenen bebek zaten düşermiş yani bebekte düşmediği için ilaçların bi etkisi olmazmış
ama yine de endişe ediyorum inşaallah bişey çıkmaz:Saruboceq:
canım kötü düşünme inşallah bişeycik çıkmaz bakkendin diyosun etkilense düşermiş sağlıklı haberlerini alırsın inşallah

X