- 13 Mayıs 2008
- 2.620
- 63
ya ben bebeğim hareket ediyodu diyorum eli ayağı göbek bağı herşeyi belliydi diyorum 2 hafta sonra ense kalınlığı testine gidicem diyorum kimse bişey demiyo:sm_confused:
Canımmmm opuyorumnanaktan Maşallah bebişine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben bebeğim hareket ediyodu diyorum eli ayağı göbek bağı herşeyi belliydi diyorum 2 hafta sonra ense kalınlığı testine gidicem diyorum kimse bişey demiyo:sm_confused:
ben de merak ediyorum büyümüşmü diye daha iki hafta var bebişimi görmeye keşke evde ultrason cihazı olsa dedim eşime geçen özledikçe bakardıkcanım ne mutlu sana...
2 hafta sonra gittiğinde bebeğine doyasıya bak çünkü bir daha ki gidişinde ekrana sığmaycak...:)))maşallah
canım ne mutlu sana...
2 hafta sonra gittiğinde bebeğine doyasıya bak çünkü bir daha ki gidişinde ekrana sığmaycak...:)))maşallah
malisef canım kucağım boş..kızım sadece 12 saat yaşadı..mezarında uyuyor evimde değil..:))))
yaa ne güzell cumartesi kontrole gittin demi nasıldıı şule ayy darısı başımızaaalkisalkisalkis
ben de merak ediyorum büyümüşmü diye daha iki hafta var bebişimi görmeye keşke evde ultrason cihazı olsa dedim eşime geçen özledikçe bakardık
Benimki de dün yarın randevu alsana bebeğimi göriyim diyo.Dedim ultrason alalım eve.İzleriz.Ne kadardır ki o alırım valla diyo kaydirigubbakcemile3
şulecim ben özel hastaneye gidiyorum geçen hafta doktorum test yaptırmamı söyledi sanırım kan idrar testi yapacam ben testi devlet hastanesinde yapıcam özelde tuzlu oluyo sen yaptırdın mıamin canım amin
cumartesi doktor 10+5 dedi şaşırdım yani dr a göre 11 haftalık olmam lazım bugun:1no2:
bebek hareket ediyo ya çok şaşırdım sanki dönüyodu sordum dr da dedi evet hareket ediyo dedi.eli ayağı ve göbek bağı gayet net bi şekilde belliydi .çok acayipti ya işte 2 hafat sonrada ense kalınlığı testine gidicem artık başladı kızlar testlerimiz açılışı ben yapıyorum
suleeeeeyükselcnmmm ne güzel ne mutlu sana maşallah inşallah testide güzel geçer. bizde 10 haftalık olduk teyzesiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
eşlerimizde merak etmeye başladı demi benimki ilk defa karnımı sevdiBenimki de dün yarın randevu alsana bebeğimi göriyim diyo.Dedim ultrason alalım eve.İzleriz.Ne kadardır ki o alırım valla diyo kaydirigubbakcemile3
şulecim ben özel hastaneye gidiyorum geçen hafta doktorum test yaptırmamı söyledi sanırım kan idrar testi yapacam ben testi devlet hastanesinde yapıcam özelde tuzlu oluyo sen yaptırdın mı
evet canım ben 7 haftalıkken yaptırmıştım kan ve idrar testi ve 192 tl tutmuştu bide özel hastaneler para kazanmak için gereksiz testler de veriyolar gerçi yinede yaptırmak lazım ama sen devlet de yaptır en iyisi
nidacığım ense kalınlığı testi zeka testi oluyo bi özürlülüğü varmı diye
inşallah bişey çıkmaz
gerçektenmi??o kadar fark edicekmi?
sen tecrübelisiin gerçi kötü sonuçlanmış üzüldüm ama inşallah bu sefer sağlıkl alırsın kucağına:Saruboceq:
evet canım ben 7 haftalıkken yaptırmıştım kan ve idrar testi ve 192 tl tutmuştu bide özel hastaneler para kazanmak için gereksiz testler de veriyolar gerçi yinede yaptırmak lazım ama sen devlet de yaptır en iyisi
nidacığım ense kalınlığı testi zeka testi oluyo bi özürlülüğü varmı diye
inşallah bişey çıkmaz
mhtp Allah bebişini korusun canım
canım kötü düşünme inşallah bişeycik çıkmaz bakkendin diyosun etkilense düşermiş sağlıklı haberlerini alırsın inşallahsağol canım benim seninkide maşşallah bayağı büyüdü biz peşpeşeyiz zaten
inşallah dediğin gibi testimde iyi sonuçlar
ben hamileliğimin ilk haftası 1 hafta boyunca ilaç kullandım bilmeden 2 dr da sakat kalma ihtimali olabilir falan dedi cerrahpaşlara kadar gittim neyseki ya hep ya hiç kuralı varmış böyle durumlarda etkilenen bebek zaten düşermiş yani bebekte düşmediği için ilaçların bi etkisi olmazmış
ama yine de endişe ediyorum inşaallah bişey çıkmaz:Saruboceq: