2010 Mayıs Anneleri

SELAM Hanımlar
Ben de mayıs annesi olucam inşAllah. Düşük tehlikem var ama umudumu kaybetmiyorum.
Ne midem bulanıyor, ne başım dönüyor, Ne de canım birşey çekiyor. belim ve kasıklarım agrıyormafoldumben

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bı kac kez yazdım ama cvp alamadım bende mayıs annesi olucam inşallah hayırlısıyla 28mayıs ben klomen le hamiş kaldım sizler normalmi tedavımıvereliniortak

ben 2 yıldır tedavi oluyordum klomen ovitrelle kesmedi aşılama oda tutmadı....
2 ay ara verildi testlerimi yaptırıp doktorumun yanına gidecektim tüp bebek ihtimali vardı amaaaaaaaaaaaaaaa.....
testlerde pozitif çıktı beni uğraştırdı ama kendi geldi...hihoyyythihoyyyt

çook geride kalmışız

günaydın kızlar...kimsecikler gelmemiş henüz..ben de haftasonu uğrayamadım..iki çocuk olunca ancak koşturmayla geçiyor..dün hayvanat bahçesine gittik..hava çok güzeldi..bundan sonra ağırlaşırsam biyere çıkmak zor olur..son fırsatları değerlendireyim..
kızlar bu 40 hafta nasıl geçer diye sabırsızlanıyorsunuz..ama şunu bilin şu anda hamileliğiin en sıkıcı dönemindeyiz..bebişlerimiz oynamaya bi başlasın..o duygu hiçbişeye değişilmez...sabredin 2 ay kaldı..benim son hamileliğim olduğundan tadını çıkarmaya bakıyorum..

günaydınnnnn....bende raporlu olduğum halde sabahın köründe kalktım..mide bulantısı ağrı uyutmadı ama şimdi geçti...valla bende 40 haffta geçsin de bebeğimi kucağıma alayım diyorum ben hepinizden gerideyim....
bebeğin kıpırdamaya başladığı anlar gerçekten harika oluyor..ayyy o günler bir gelse....

günaydın kızlar nasılsınız ben hafta sonu evdeydim hep ama güzel geçti iyice dinlendim herkesse iyi bir hafta diliyorum

bn kötüyüm uykum var ve sabah eğilmiş ayakkabılarımı bağlarken karnıma kramp girdi ve hala ağrıyo
bide midem bulanıyo açım ama canım hiç bişey istemiyomafoldumben

kızlar haftasonu 2009 mayıs annelerinin sayfalarını okudum da onlar nisan sonu gibi doğum yapmışlar darısı bizim başımıza inşallah benim doktorum 15 mayıs bir hafta önce veye sonrası olabilir dedi demek ilerleyince zaman değişiyo bakalım sağlıkla gelsinlerde

bn kötüyüm uykum var ve sabah eğilmiş ayakkabılarımı bağlarken karnıma kramp girdi ve hala ağrıyo
bide midem bulanıyo açım ama canım hiç bişey istemiyomafoldumben
sulecim eğilip doğrulurken dikkat et canım çubuk ye bıktım bende çubuktan ama o iyi geliyo azcık daha sabret bakalım belki 12. haftada geçer

işte bu ihtimali göz önünde bulundurup hem bu sayfada hemde haziran sayfasındayım....benim 6 haziran gözüküyor ...benim13. haftada büyük ihtimal serkaj yapılacak bundan dolayıda sezeryan olabilirim...o zaman mayıs olması kaçınılmaz..

sulecim eğilip doğrulurken dikkat et canım çubuk ye bıktım bende çubuktan ama o iyi geliyo azcık daha sabret bakalım belki 12. haftada geçer

bende büyük ihtimalle nisanda doğum yapıcam ama bu topikten ayrılmicam nisanda da doğursam mayıs annelerine yazıcam:umursamaz:
ya canım sorma bıktım çubuk yemekten artık onlar midemi bulandırıyo yaaa valla geçicek diyolar ama hala geçmiyoodelikafadulden

canım aman dikkat et bebişine devlet doktorundan rapor almaya çalış
merhaba.bende 2010 mayıs annesiyim.inş 8 mayıs doğum tarihim.9 hafta 1 günlük hamileyim.
gözün aydın aramiza hoş geldin
canım bol bol dinlen rabbim bebişini korur
günaydınnnnnnnnnnnnnnn

işe gitmek zorunda olsaydın hiç kalkmak istemezdin ama izinli olunca sanki birşeyler dürtüyo hemen insan uyanıyo

ya cumartesi doktor bana 10+5 dedi o zaman şimdi ben 11 haftalık oluyorum aslındafisfisfis

neyse kızlar ben kahvaltı yapayım hoşçakalın şimdilikcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…