- 3 Eylül 2009
- 181
- 0
çoğu gitti azı kaldı canım 12.haftadan sonra büyük ölçüde düzeliyormuş.mide bulantısı gebeliğin sağlıklı gittiğinin de göstergesiymiş ben hem bulanıyorum hem şükrediyorum yaniii
aynı durumdayım eşime dedim yemeği sen yap diye eve gidince uyuyacam bende çok halsizim bugünmrb arkadaslar nasılsınız?ben kötüyüm ya sürekli uyku mide bulantısı nezormuş.
Selam kızlar bugün işler çok fazla takılamadım.
midem de çok fena yaa
bi de uyku hali..
geçsin istiyorum artıkbenneyaptımki[/QUOT
aynı durumdayım kızlar bende çıkıyorum.herkese iyi akşamlarrrrrrr.görüşmek üzere
nuremcim akropol hastanesi var mış balgat da bi arkadaşımız oraya gidecek cumartesi günü deneyimlerini bizimle paylaşır.keçiören özel hastanesinde can koşal var ondan memnun olanlar var.güven hastanesine gidenler var.doktor seçmek zor aslında hem insanı rahatlatacak hem güveneceksin hemde bütçeni sarsmayacak sonuçta iki haftda bir kontrole gidiyoruz
kızlar 8-9 haftalıklarr özellikle göbişde büyüme var mı hiç? sanki benim biraz biraz başladı :CüvCüv:
bebeğin kesesinin etrafında kanama demek canım.ben 6. haftamda kanamam olmuştu hatta hastanede kaldım iki gün şimdi yok allaha şükür kanamam hep yatıyorum okula falan gidemiyorum.haftaya gidecez bakalım inşallah düzelmiştir .çünkü doktor ya vücut bunu iyilşeştirir dedi yada daha da büyür tehlike artar dedi .dinleniyorum elimden başka bişey gelmiyor.umarım herşey yolunda gider
hafif şişkin göbüş yok yani...
bulantın için ilaç kullanıyomusun
benim de büyüdü baya belli oluyor zaten göbekliydim ama iyice belirginleşti ve benim çok hoşuma gidiyor
arkadaşlar ishale ne yaptınız diye sormuştum öğlen kimse cvp vermemiş hastayım bugün bana hiç bakmıyosunuz.:teselli::çok üzgünüm:
arkadaşlar ishale ne yaptınız diye sormuştum öğlen kimse cvp vermemiş hastayım bugün bana hiç bakmıyosunuz.:teselli::çok üzgünüm:
kızlaaaaaar doktordan geldimm bebişim işaret parmağım kadar olmuş7cm kalbide gümbür gümbür atıyor pıtırcığımındoktorum çok sağlıklı dedi herşey normal dedi bulantılarımda 12. haftada geçecekmiş 24 ekimde tekrar çağırdı ikili tarama testi için umarım bir aksilik çıkmaz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah kızlar çok mutluyum
kızlar 8-9 haftalıklarr özellikle göbişde büyüme var mı hiç? sanki benim biraz biraz başladı :CüvCüv:
ya benim bebişim daha 1,4 cm seninkine maşallah tatlımkızlaaaaaar doktordan geldimm bebişim işaret parmağım kadar olmuş7cm kalbide gümbür gümbür atıyor pıtırcığımındoktorum çok sağlıklı dedi herşey normal dedi bulantılarımda 12. haftada geçecekmiş 24 ekimde tekrar çağırdı ikili tarama testi için umarım bir aksilik çıkmaz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah kızlar çok mutluyum