2010 Mayıs Anneleri

maşallah canım ya ne kadar büyümüş kocaman olmuş annesinin bebişi ne kadar hızlı gelişiyorlar mucize gibi ayın 8 inde gidicem bende darısı bizimkilerin başına:Saruboceq:

evet canım öyle valla mucize işte....inşallah sende güzel haberlerle gelirsin beişin kocaman olmuştur inşallah seninde....bu arada sanırım mideni bozmuşsun canım sana tavsiyem bol bol muz ye ve bir fincana 1 çaykaşığı kahve koy yarım limon sık ve onu iç iğrenç bir tadı var ama geçiriyor bol bol su iç vücudun su kaybetmiştir...

ya benim bebişim daha 1,4 cm seninkine maşallah tatlım:nazar: sağlıkla kucağına alırsın inşallah ama benm miniğim niye çok küçük

canım çok hızlı gelişiyorlar senin ki bir hafta sonra acayip farkeder 1 gün bile çok önemli gelişimleri için 9. haftalar bebeğin en hızlı geliştiği haftalar canım merak etme benimki üstten görünmüyordu bile ilk başlarda alttan bakıyordu onun için doktorum bir iki haftada acayip farketmiş seninde öyle olacak

kızlaaaaaar doktordan geldimm bebişim işaret parmağım kadar olmuş7cm kalbide gümbür gümbür atıyor pıtırcığımın :nazar: doktorum çok sağlıklı dedi herşey normal dedi bulantılarımda 12. haftada geçecekmiş 24 ekimde tekrar çağırdı ikili tarama testi için umarım bir aksilik çıkmaz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah kızlar çok mutluyum

maşallah bebişine. sen de izmirlisin hangi hastaneye gidiyosun arkadaşım

canım çok hızlı gelişiyorlar senin ki bir hafta sonra acayip farkeder 1 gün bile çok önemli gelişimleri için 9. haftalar bebeğin en hızlı geliştiği haftalar canım merak etme benimki üstten görünmüyordu bile ilk başlarda alttan bakıyordu onun için doktorum bir iki haftada acayip farketmiş seninde öyle olacak
inşallah canım ya çok saol içim rahatladı gelişmedi benimki zannettim iyi ozaman

Geçmişi okudum , bayağı uzun sürdü okumam :)
Yalnız bir şey söylemek istiyorum özür dileyerek...Hepimiz biliyoruz hamileliğin ilk 3 ayında uyku hali ve yorgunluk çok oluyor...Geçmiş sayfalarda paylaşımda bulunmayan arkadaşlar listeden silinecek denmiş ( yanlış okumadıysam )...Yazık değilmi ama yaaa...Hadi yorgunluktan giremiyosa ... Hadi mide bulantısından giremiyorsa...Hadi sürekli uyku halinden dolayı giremiyorsa...Hadi ( Allah korusun ) hamileliğin ilk 3 ayı tehlikeli olduğu için belki bir riski vardır ve dinlenmesi gerekiyordur , bundan dalayı giremiyorsa...Hadi...
Bilmiyorum ama birbirimize tölerans göstermeliyiz bence , birbirimizin halinden ancak bizler anlarız...
Öptümm hepinizii...

Bu arada doktor konusunda konuşmuşsunuz...Ben Ankaradayım , hacettepe tıp.tan lütfü beye gidiyorum...Riskli gebelikler uzmanı , prof aynı zamanda...Çok gelişmiş ultrasonu var ve çok bilgili...Ama muayene ücreti 250 tl , biraz pahalı...Bütün tahlilleri hacettepede ücretsiz yaptırıyor ( emekli sandığına bağlıyım )

kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın minik anneler(bana da eşim öyle diyo)

iyiyiz canım sen nasılsın senin ikizler vardı dimi nasıl miniklerin

Canım ben ikiz çok istemiştim ama bebeğim tek benim...Şu an iyiyiz çok şükür...Senin bebişinde büyümüş maaşallah...benim bebişim 6+6 da 1,1 cm idi...Ne çabuk büyüyor öyle bebişler :)

kızlar bende çıkıyorum artık bugününde ah vah bitirdik gideyimde anacığım baksın bana kocamın işi çokmuş geç gelcekmiş bu akşam zaten hep böyle ters zamanlara gelir yoğunluk napalık oda benim ve yavrumuz için çalışıyor. Size güzel ve keyifli akşamlar diliyorum kendinize ve bebeciklerinize iyi bakın..

Canım ben ikiz çok istemiştim ama bebeğim tek benim...Şu an iyiyiz çok şükür...Senin bebişinde büyümüş maaşallah...benim bebişim 6+6 da 1,1 cm idi...Ne çabuk büyüyor öyle bebişler :)

valla öyle çabuk büyüyor keratalar ....aman iyi olun maşallah canım 2 hafta sonra sen de bebişini görünce çok şaşıracaksın

Ya arkadaşla bu verdiginiz ölçüler, bebeklerin mi keselerin mi ölçüleri?? Bebeklerinse nerde yazıyo nası ögreniorsunuz??

valla öyle çabuk büyüyor keratalar ....aman iyi olun maşallah canım 2 hafta sonra sen de bebişini görünce çok şaşıracaksın
İnşaallah canım :)

Ya arkadaşla bu verdiginiz ölçüler, bebeklerin mi keselerin mi ölçüleri?? Bebeklerinse nerde yazıyo nası ögreniorsunuz??

Canım bebeğin ölçüsü...Bazı ultrason kağıtlarının üzerinde yazıyor...crl diye geçiyor...Crl , bebeğin baş ve popo arasındaki mesafenin ölçümü .Bu ölçüme göre yaklaşık boy uzunluğu çıkıyor bebeğin...
Benim ultrason kağıdımın üzerinde , crl :1,1 cm yazıyor...

X