2010 Mayıs Anneleri

ay bende limon sıkıymda içiym çok kötü oldum yine..

canım hamilelikte maydonoz öerilmiyo rahim kasılmalarına neden oluyo yemeklerde az miktarda kullanabilirsiniz ama aşırı tüketilmemesi gerekiyo :1hug:

HADİ HAYIRLI SONUÇLAR ALIRSIN İNŞALLAH. BİZE DE YAZ AMA 2Lİ TESTİN NASIL OLDUĞUNU VE NASIL GEÇTİĞİNİ. TECRÜBEMİZ OLSUN... opuyorumnanaktan

kızlar maşallah diyerek başlayayım :) hamileliğimde tek belirtim göğüslerimin şişmesi ve karın ağrısıydı onun dışında hiçbi belirti olmamıştı ve şuanda öyle göğüslerim şiş ama çok sızlamıyo karın ağrısı ara ara oluyo başka da bişey yok ne mide bulantısı ne baş dönmesi

benimde bugün 3 te doktor kontrolüm var kızlar ve su limaon nane maydonoz olayını soracam doktora bide ben mayonezi duymustum düşüğe neden oluyo die ben cok yiyodumda duyunca bıraktım onuda sorucam gelince yazarım sizede

listemiz öne gelsin

ya canım benimkine 110 mayıs yazmışsınkaydirigubbakcemile3 okadar bekleyememki ben :)

ben de maşallah diyeyim ozaman inşallahta böyle devam eder

Arkadaşlar,

Dimples annesi geldiği için topiğe bir kaçgün giremeyecek. Bu sebeple yeni gelen listeye girmek isteyen arkadaşlar kendisine özel mesaj atsın lütfen.

Ayrıca listeye eklenmiş , bilgilerini paylaşmayan arkadaşlar var. Lütfen dimplese özel mesaj atarak liste bilgilerinizi verin.

Son olarak listeye eklenen ama hiç paylaşımda bulunmayan arkadaşlarda listeden silinecektir.

Listemizin güncel olabilmesi için lütfen yukarıdaki konularda duyarlı olalım ve yeni gelen, geçmişi okuma fırsatı bulamayan arkadaşlarımızı uyaralım.

Şimdiden teşekkür ediyoruz...

Dimples adına İdyl

Canım sen de Ankaradaymışsın... Hangi hastaneye gidiyosun??

merhabalar nuremcim ben cinnahda hrs kadın doğum hastanesine gidiyorum doktorum kutlugül yüksel memnunum şimdilik muayene ücreti testler falan da öle çok pahalı değil beklenilenin aksine ben sevkli gidiyorum muayene için 60 milyon veriyorum

canım ben de hrs ye gidiyorum tarık hocaya...kaydirigubbakcemile3

merhaba canım evet tarık beyi de çok methettiler ama prof olduğu için hem hiç vakti yok dediler hemde muayene ücreti epey fazla bizim bütçe için
evet canım öyle...ben çok kimseye kolay kolay güvenebilen biri değilim...tarık hoca görümceme doğum yapmıştı o zaman tanışmıştık..inanılmaz profesyonel ve insanlara karşı tutumunu çok beğenmiştim..hemen ona yöneldim..şansıma bizim kurumla da anlaşmalı imiş..ben hiç ödeme yapmıyorum muayene için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…