2010 Mayıs Anneleri

dün pc yi kucağıma almayayım diye oturdum sizinle sohbet ederken. ağrım artıp akıntının rengi değişince bugün korkumdan yattığım yerden muhabbet ediyorum pc de kucağımda kızlar bunun bi zararı var mı eşim bana hep kızıyooo ben çok araştırdım cep tel. çok zararlıymış ama pc nin bi zararı yok diye biliyorum siz ne dersinizzzz

evet canım öyle...ben çok kimseye kolay kolay güvenebilen biri değilim...tarık hoca görümceme doğum yapmıştı o zaman tanışmıştık..inanılmaz profesyonel ve insanlara karşı tutumunu çok beğenmiştim..hemen ona yöneldim..şansıma bizim kurumla da anlaşmalı imiş..ben hiç ödeme yapmıyorum muayene için.

o zman süper yaaa normalde 250 milyon muayene ücreti tarık beyin.

pc nin 15cm uzakta durman gerkiyo diye okumuştum yine de kucağına alma derim ben

merhabalar nuremcim ben cinnahda hrs kadın doğum hastanesine gidiyorum doktorum kutlugül yüksel memnunum şimdilik muayene ücreti testler falan da öle çok pahalı değil beklenilenin aksine ben sevkli gidiyorum muayene için 60 milyon veriyorum

Canım peki testler filan ücretli mi?? Bir de orda doğum ne kadar??

Canım peki testler filan ücretli mi?? Bir de orda doğum ne kadar??

ben emekli sandığındayım.bizim kurumun anlaşması testlerin 100 de onbeşini ödüyoruz. geçen hafta 6 test yapıldı 30 milyon verdik.benim özel hastanelerle ilgili en büyük korkum olur olmaz heerşeye test yapıp para almaya çalışırlardı.ama hrs böle değil bence en azından şimdilik kutlugül hanım bana tek tek yapılan testleri sordu yapılmış olanları yapmadı.bu tavrı hoşuma gitti çünkü daha önce gittiğim hastanede hiç sormadan sil baştan tüm testleri yapmışlardı.doğum hakkında bi bilgim yok haftaya gidince sorucam ama

nuremcim akropol hastanesi var mış balgat da bi arkadaşımız oraya gidecek cumartesi günü deneyimlerini bizimle paylaşır.keçiören özel hastanesinde can koşal var ondan memnun olanlar var.güven hastanesine gidenler var.doktor seçmek zor aslında hem insanı rahatlatacak hem güveneceksin hemde bütçeni sarsmayacak sonuçta iki haftda bir kontrole gidiyoruz

ben int. bi yerde okumştum ikinci adet dönemimiz geliince aynı adet belirtileri gösterbilirmiş vücut bizim seninle günümüz aynı belki de ondandır canım yaaaaaa

ben int. Bi yerde okumştum ikinci adet dönemimiz geliince aynı adet belirtileri gösterbilirmiş vücut bizim seninle günümüz aynı belki de ondandır canım yaaaaaa

sana bidahaki gidişinde 2li testleri yapçaklarmı. Benim 11.haftaya randevu verdi testler yapçaz dedi

sana bidahaki gidişinde 2li testleri yapçaklarmı. Benim 11.haftaya randevu verdi testler yapçaz dedi

ben 7 haftalıkken gitmiştim onuncu haftaya gel demişti ama ben dayanamıcam haftaya 9.haftamda giderim çünkü benim kesenin etrafında hematom vardı.düzeldi mi merak ediyorum

Fundacım hematom ne demek?

bebeğin kesesinin etrafında kanama demek canım.ben 6. haftamda kanamam olmuştu hatta hastanede kaldım iki gün şimdi yok allaha şükür kanamam hep yatıyorum okula falan gidemiyorum.haftaya gidecez bakalım inşallah düzelmiştir .çünkü doktor ya vücut bunu iyilşeştirir dedi yada daha da büyür tehlike artar dedi .dinleniyorum elimden başka bişey gelmiyor.umarım herşey yolunda gider

mrb arkadaslar nasılsınız?ben kötüyüm ya sürekli uyku mide bulantısı nezormuş.

çoğu gitti azı kaldı canım 12.haftadan sonra büyük ölçüde düzeliyormuş.mide bulantısı gebeliğin sağlıklı gittiğinin de göstergesiymiş ben hem bulanıyorum hem şükrediyorum yaniii

X