evet canım öyle...ben çok kimseye kolay kolay güvenebilen biri değilim...tarık hoca görümceme doğum yapmıştı o zaman tanışmıştık..inanılmaz profesyonel ve insanlara karşı tutumunu çok beğenmiştim..hemen ona yöneldim..şansıma bizim kurumla da anlaşmalı imiş..ben hiç ödeme yapmıyorum muayene için.
merhabalar nuremcim ben cinnahda hrs kadın doğum hastanesine gidiyorum doktorum kutlugül yüksel memnunum şimdilik muayene ücreti testler falan da öle çok pahalı değil beklenilenin aksine ben sevkli gidiyorum muayene için 60 milyon veriyorum
pc nin 15cm uzakta durman gerkiyo diye okumuştum yine de kucağına alma derim ben
Canım peki testler filan ücretli mi?? Bir de orda doğum ne kadar??
benim bugün kasıklarımda hafifi hafif bi ağrı var kızlar yaaaa
benim de var. Sanki adet olcakmışım gibi allah korusun. Sinirlerim bozuldu. Yarında işten sonra bisürü misafirim var offf
ben int. Bi yerde okumştum ikinci adet dönemimiz geliince aynı adet belirtileri gösterbilirmiş vücut bizim seninle günümüz aynı belki de ondandır canım yaaaaaa
ben int. Bi yerde okumştum ikinci adet dönemimiz geliince aynı adet belirtileri gösterbilirmiş vücut bizim seninle günümüz aynı belki de ondandır canım yaaaaaa
aaa olabilir 31inde oluyodum hep. Ama insanın ödü kopuyo..
sana bidahaki gidişinde 2li testleri yapçaklarmı. Benim 11.haftaya randevu verdi testler yapçaz dedi
yinede yorma kendini canım hep oturmak için yada yatmak için fırsat kolla,bir ay sonra kimse tutamaz bizi şu bir ayı bi atlatsak
Fundacım hematom ne demek?
mrb arkadaslar nasılsınız?ben kötüyüm ya sürekli uyku mide bulantısı nezormuş.