maşallah canım ya ne kadar büyümüş kocaman olmuş annesinin bebişi ne kadar hızlı gelişiyorlar mucize gibi ayın 8 inde gidicem bende darısı bizimkilerin başına:Saruboceq:
ya benim bebişim daha 1,4 cm seninkine maşallah tatlımsağlıkla kucağına alırsın inşallah ama benm miniğim niye çok küçük
kızlaaaaaar doktordan geldimm bebişim işaret parmağım kadar olmuş7cm kalbide gümbür gümbür atıyor pıtırcığımındoktorum çok sağlıklı dedi herşey normal dedi bulantılarımda 12. haftada geçecekmiş 24 ekimde tekrar çağırdı ikili tarama testi için umarım bir aksilik çıkmaz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah kızlar çok mutluyum
inşallah canım ya çok saol içim rahatladı gelişmedi benimki zannettim iyi ozamancanım çok hızlı gelişiyorlar senin ki bir hafta sonra acayip farkeder 1 gün bile çok önemli gelişimleri için 9. haftalar bebeğin en hızlı geliştiği haftalar canım merak etme benimki üstten görünmüyordu bile ilk başlarda alttan bakıyordu onun için doktorum bir iki haftada acayip farketmiş seninde öyle olacak
maşallah bebişine. sen de izmirlisin hangi hastaneye gidiyosun arkadaşım
ben de egepole gidiyorum. el kol seçilebiliyomuydu ult. da
Herkese merabaaa...
Nasılsınız,bebişler nasıl :)
çok net gözükmüyor ama bebişin şekli belli oluyor kafası falan belli oluyordu minicikti ama gözüküyordu biraz
iyiyiz canım sen nasılsın senin ikizler vardı dimi nasıl miniklerin
herkese iyi akşamlar ben kaçıyorum
Canım ben ikiz çok istemiştim ama bebeğim tek benim...Şu an iyiyiz çok şükür...Senin bebişinde büyümüş maaşallah...benim bebişim 6+6 da 1,1 cm idi...Ne çabuk büyüyor öyle bebişler :)
Canım ben ikiz çok istemiştim ama bebeğim tek benim...Şu an iyiyiz çok şükür...Senin bebişinde büyümüş maaşallah...benim bebişim 6+6 da 1,1 cm idi...Ne çabuk büyüyor öyle bebişler :)
İnşaallah canım :)valla öyle çabuk büyüyor keratalar ....aman iyi olun maşallah canım 2 hafta sonra sen de bebişini görünce çok şaşıracaksın
Ya arkadaşla bu verdiginiz ölçüler, bebeklerin mi keselerin mi ölçüleri?? Bebeklerinse nerde yazıyo nası ögreniorsunuz??