2010 Mayıs Anneleri

midem bulanıyo ya hala ne güzel çıkarttıktan sonra geçmişti yemeği yiyince tekrar başladı anlamadım bugunde farklı olcak heralde.
kelebek kusra bakam yeni gördüm sorunu
ben 6+5 duymuştum kapl atışını ve ekrandan da görmüştüm inip inip çıkıyodu nokta kadar bişey

kızlar bende bişey sorucam nane limon zarar veririmi iyi geliyomuş mide bulantısına da ondan içicem şimdi?
bilen varmı ????????

sağlıkla kucağına alırsın inşallah ikili test 11-16 arası değil miydi

kızlar bende bişey sorucam nane limon zarar veririmi iyi geliyomuş mide bulantısına da ondan içicem şimdi?
bilen varmı ????????

bi zarar vericeğini zannetmiyorum limon kansızlık yapar diye duydum ama çay yasak olduğundan arada limonlu sıcak su içiyorum mide bulantısına da iyi geliyo

sağlıkla kucağına alırsın inşallah ikili test 11-16 arası değil miydi

canım ikili test 11. 14. hafta arası en iyi tarih ise yapılması için 12. hafta dedi doktorum bana yani ben bugün gideceğim 12+1 oldum bugün canım:1hug:

canı inşallah herşey yolunda gider..:Saruboceq:

kizlar simdi dr dan geldimm .bu ay araniza katilamiyorumm regl gelmek uzere:a015: dr 22 ekimde test yapacak gogsumden sut geldigi icin de cocugum olmayabilirmiss ..cunku hormon degerlerim yuksek olabilirmis oyuzden ilacla tedavi gorebilebilirisim mecbur 3 hafta beklicem simdi ben off yaaa cok kotuyummm

canım ikili test 11. 14. hafta arası en iyi tarih ise yapılması için 12. hafta dedi doktorum bana yani ben bugün gideceğim 12+1 oldum bugün canım:1hug:

tamam tatlım ben bizimkilerle karıştırdım senin bebiş büyümüş canm

rabbimden hayırlısını iste inşallah tez zamanda sen de anne olursun canım içini ferah tutmaya çalış stres etkiliyo çünkü zor biliyorum ama bebiş için içini ferah tut

nane ve maydonoz hakkında konuşmuştuk ya canım...sen limon iç bence.opuyorumnanaktan

canım öylede bugun bi dr sitesisine baktım kahvaltıda falan maydonoz öneriyo.naneyle ilgilide bişey yazmamıştı.
neyse ben yinede limonlu sıcak su içiyorum:içelim:

rabbimden hayırlısını iste inşallah tez zamanda sen de anne olursun canım içini ferah tutmaya çalış stres etkiliyo çünkü zor biliyorum ama bebiş için içini ferah tut
amin canim ..tesekkurler teselin icinn ..bakalim insallahh bidaki aya kaldi umutlarr

canım öylede bugun bi dr sitesisine baktım kahvaltıda falan maydonoz öneriyo.naneyle ilgilide bişey yazmamıştı.
neyse ben yinede limonlu sıcak su içiyorum:içelim:

canım hamilelikte maydonoz öerilmiyo rahim kasılmalarına neden oluyo yemeklerde az miktarda kullanabilirsiniz ama aşırı tüketilmemesi gerekiyo :1hug:

yaaa bu da kesmedi hatta sanki daha çok bulandırdı ne yapıcam ben yaaaaaaaaadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…