2010 Mayıs Anneleri

çoğu gitti azı kaldı canım 12.haftadan sonra büyük ölçüde düzeliyormuş.mide bulantısı gebeliğin sağlıklı gittiğinin de göstergesiymiş ben hem bulanıyorum hem şükrediyorum yaniii

inş canım sağlıklı gidiyodur dediğin gibi.bebeğimiz için herşeye değer ama.

Selam kızlar bugün işler çok fazla takılamadım.

midem de çok fena yaa

bi de uyku hali..

geçsin istiyorum artıkbenneyaptımki

nuremcim akropol hastanesi var mış balgat da bi arkadaşımız oraya gidecek cumartesi günü deneyimlerini bizimle paylaşır.keçiören özel hastanesinde can koşal var ondan memnun olanlar var.güven hastanesine gidenler var.doktor seçmek zor aslında hem insanı rahatlatacak hem güveneceksin hemde bütçeni sarsmayacak sonuçta iki haftda bir kontrole gidiyoruz

Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Haklısın doktor seçmek çok zor. Ben daha 6 haftalık hamileyim. Dediğin gibi de 2 hafta da bir gidileceği için doktora her seferinde para ödemek istemiyorum... Ben Hacettepe Hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Orda kadın doğum uzmanı Sezcan Mümüşoğlu var. Benim annemleri ameliyat etti rahimleri alındı. Hayatımda onun kadar tatlı, ilgili bir doktor görmemiştim doğrusu. Yine de acaba özele mi gitsem diye geçiriyorum içimden:KK43:( Bir de ben de miyom varmış o yüzden sezeryan olma ihtimalim daha yüksek. O yüzden de kararsızım hastane konusunda. Hacettepe Türkiye de bebek doğumunda en uzman hastanelerden biriymiş. Offf:KK43:(

kızlar 8-9 haftalıklarr özellikle göbişde büyüme var mı hiç? sanki benim biraz biraz başladı :CüvCüv:

benim de büyüdü baya belli oluyor zaten göbekliydim ama iyice belirginleşti ve benim çok hoşuma gidiyor

bebeğin kesesinin etrafında kanama demek canım.ben 6. haftamda kanamam olmuştu hatta hastanede kaldım iki gün şimdi yok allaha şükür kanamam hep yatıyorum okula falan gidemiyorum.haftaya gidecez bakalım inşallah düzelmiştir .çünkü doktor ya vücut bunu iyilşeştirir dedi yada daha da büyür tehlike artar dedi .dinleniyorum elimden başka bişey gelmiyor.umarım herşey yolunda gider

canım çok geçmiş olsun.. inşallah bebeğin sana sımsıkı sarılıyordur..

arkadaşlar ishale ne yaptınız diye sormuştum öğlen kimse cvp vermemiş hastayım bugün bana hiç bakmıyosunuz.:teselli::çok üzgünüm:

hafif şişkin göbüş yok yani...
bulantın için ilaç kullanıyomusun

Doktor verdi ama çok kötü olmadıkça kullanma dedi. ben daha kullanmadım tuzlu bişiler atıştırıyorum bulandıkça..

benim de büyüdü baya belli oluyor zaten göbekliydim ama iyice belirginleşti ve benim çok hoşuma gidiyor

benim zaten hafiften göbişim vardı şimdi şişlik bi sertlik falan oluştu galba büyüyookaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: :CüvCüv:

arkadaşlar ishale ne yaptınız diye sormuştum öğlen kimse cvp vermemiş hastayım bugün bana hiç bakmıyosunuz.:teselli::çok üzgünüm:

canım benim mesajını hiç görmedim inan atlamışım şeftali iyi geliyor diye biliyorum birazda sıvı miktarını attır geçmiş olsun....

canım bende 5 haftalıkken çok şiddetli bir ishal geçirdim. geçmiştede tecrübem vardı. bildiğimden hemen uyguladım. şak diye kesiyor. bir tatlı kaşığı kuru kahveyi ( türk kahvesi ) ağzına at.sonrada su iç. bir kerede kesmezse berili aralıklarla bir kaç kere daha yap. su kaybettiğin için bol bol su iç.. böyle zamanlarda kaynamış patates ile beslenmekte iyi gelir.. geçmiş olsun..

kızlaaaaaar doktordan geldimm bebişim işaret parmağım kadar olmuş7cm kalbide gümbür gümbür atıyor pıtırcığımın :nazar: doktorum çok sağlıklı dedi herşey normal dedi bulantılarımda 12. haftada geçecekmiş 24 ekimde tekrar çağırdı ikili tarama testi için umarım bir aksilik çıkmaz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah kızlar çok mutluyum

kızlar teşekkür ederim ya kendimi daha iyi hissettim böyle insan cvp bulamayınca kendini dışlanmış hissediyor zaten alınganın sulugözün önde gideni oldum bide bugün bu karın ağrısı öldürdü beni. akşama ilk iş patates haslıcam muz yicem bide kahve hepsini yapcam bakalım sabaha nasıl çıkarım dr sordum bu arada bebeğe zarar vermez dedi rahatladım. benim karnımda baya cıktı gibi ama devamlı gazdan şiş ya ben ona bağlıyorum bundan sonra bu göbek inmez büyür nasıl nefes alcaz allah kerim geriliyor resmen insanın vücudu.

kızlaaaaaar doktordan geldimm bebişim işaret parmağım kadar olmuş7cm kalbide gümbür gümbür atıyor pıtırcığımın :nazar: doktorum çok sağlıklı dedi herşey normal dedi bulantılarımda 12. haftada geçecekmiş 24 ekimde tekrar çağırdı ikili tarama testi için umarım bir aksilik çıkmaz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah kızlar çok mutluyum

maşallah canım ya ne kadar büyümüş kocaman olmuş annesinin bebişi ne kadar hızlı gelişiyorlar mucize gibi ayın 8 inde gidicem bende darısı bizimkilerin başına:Saruboceq:

kızlar 8-9 haftalıklarr özellikle göbişde büyüme var mı hiç? sanki benim biraz biraz başladı :CüvCüv:

ben 9+2yim geçen gün arkadaş sen hamilemisin göbeğin çıkmış dedi şok oldum...ama gerçekten göbeğim şişti şimdiden 7 ay sonra ne olurum bilmem artık davul gibi şişecem sanırım delikafadulden

ya benim bebişim daha 1,4 cm seninkine maşallah tatlım:nazar: sağlıkla kucağına alırsın inşallah ama benm miniğim niye çok küçük

X