- 12 Eylül 2009
- 2.379
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemeğe gittim ama kokudan fazla yiyemedim :1no2:nasılsınız öğle yemeğini yedinizmi ben açımda
meraba kızlar nasılsınız bende nisan annesiyim inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza hayırlısıyla alırız bir slm vereyim dedim bu aralar mide bulantılarını olur ama 12. haftadan sonra genelde bitiyo gerçi nazar değmesin benim öyle çok mide bulantım olmadım malesefaş ermemde kaydirigubbakcemile3 kocişi bir yere gönderemedim hala hazır,bizdede bu haftalarda ikili test telaşı var ben bugün mesela ikili test için doktoruma gideceğim dua edin annişler benim içinde güzel haberlerle döneyim inşallah rabbim hepimizin bebişlerini sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip eğlesin inşallah arada bizim topiğide uğrayın kocaman öpüyorum hepinizi
kızlar bende bişey sorucam nane limon zarar veririmi iyi geliyomuş mide bulantısına da ondan içicem şimdi?
bilen varmı ????????
kızlar bende bişey sorucam nane limon zarar veririmi iyi geliyomuş mide bulantısına da ondan içicem şimdi?
bilen varmı ????????
bilen varmı ????????
ayy çok üzülüyom sizin durumunuza inşallah geçer yakında canımcanım ne acıkması midemdem yıkılıyorum..
sağlıkla kucağına alırsın inşallah ikili test 11-16 arası değil miydi
meraba kızlar nasılsınız bende nisan annesiyim inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza hayırlısıyla alırız bir slm vereyim dedim bu aralar mide bulantılarını olur ama 12. haftadan sonra genelde bitiyo gerçi nazar değmesin benim öyle çok mide bulantım olmadım malesefaş ermemde kaydirigubbakcemile3 kocişi bir yere gönderemedim hala hazır,bizdede bu haftalarda ikili test telaşı var ben bugün mesela ikili test için doktoruma gideceğim dua edin annişler benim içinde güzel haberlerle döneyim inşallah rabbim hepimizin bebişlerini sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip eğlesin inşallah arada bizim topiğide uğrayın kocaman öpüyorum hepinizi
canım ikili test 11. 14. hafta arası en iyi tarih ise yapılması için 12. hafta dedi doktorum bana yani ben bugün gideceğim 12+1 oldum bugün canım:1hug:
rabbimden hayırlısını iste inşallah tez zamanda sen de anne olursun canım içini ferah tutmaya çalış stres etkiliyo çünkü zor biliyorum ama bebiş için içini ferah tutkizlar simdi dr dan geldimm .bu ay araniza katilamiyorumm regl gelmek uzere:a015: dr 22 ekimde test yapacak gogsumden sut geldigi icin de cocugum olmayabilirmiss ..cunku hormon degerlerim yuksek olabilirmis oyuzden ilacla tedavi gorebilebilirisim mecbur 3 hafta beklicem simdi ben off yaaa cok kotuyummm
amin canım inşallah:Saruboceq:canı inşallah herşey yolunda gider..:Saruboceq:
tamam tatlım ben bizimkilerle karıştırdım senin bebiş büyümüş canm
nane ve maydonoz hakkında konuşmuştuk ya canım...sen limon iç bence.opuyorumnanaktan
amin canim ..tesekkurler teselin icinn ..bakalim insallahh bidaki aya kaldi umutlarrrabbimden hayırlısını iste inşallah tez zamanda sen de anne olursun canım içini ferah tutmaya çalış stres etkiliyo çünkü zor biliyorum ama bebiş için içini ferah tut
ayy çok üzülüyom sizin durumunuza inşallah geçer yakında canım
canım öylede bugun bi dr sitesisine baktım kahvaltıda falan maydonoz öneriyo.naneyle ilgilide bişey yazmamıştı.
neyse ben yinede limonlu sıcak su içiyorum:içelim: