2010 Mayıs Anneleri

2 tane misafirimiz var.Mayıs annelerinin özel sohbet ettikleri bir topikte ne aradıklarını anlayamıyorum yani.Okuyunca ne oluyo ki :umursamaz:

kızlar hepimize geçmiş olsun diyelim ozaman bişey sorcam kızlar hamilliğinizde ishal oldunuzmu nasıl çare buldunuz yazarsanız sevinirim ben şuan sadece tuzlu leblebi yiyorum ama hiç azalma yok.bugün nasıl biter bilmiyorum. Bide bebeğe zararı olurmu sizce dr. arayıp sormalımıyım.

günaydın ay o misafirin biri benmişim. şifre girmeden okumaya başlamışım. ama git diyosanız çıkayım

valla canım ben bir isal bir kabızım kabızlık kötü ama uzun süre ishalde kötü vucut su kaybediyo bir internetten araştır istersen

kızlar sinide mideniz bulanmasın ama ben şimdi midemdekileri çıkartıp geldim:sinifsinif:
aslında çıkartmak bi yandan iyi geliyo ama sonra benim tansyonum düşüyo elim ayağım boşalıyo:sinifsinif:

şaka yaptım şekerler takılayım acık size dedim. of canım sıkılıyo içim sıkılıyo ya. bütün akşam uyuyorum sonra yine işşşş

günaydııııııııııııııııın opuyorumnanaktan

ya niye kimse beni teselli etmiyo:mymeka:
zaten midem bulanıyo niye demiyosunuz geçmiş olsun canım geçer falan filan.....:1shok:

Gunaydi kizlar,

Ise geldim ama eve gidip yatmak istiyorum. Bu sabah kahvalti yapmaya vaktim yoktu ben de 1 bardak sut ictim bir de dun firinda yaptigim sigara boreklerini yolda yedim. Simdi su iciyorum, ara verince de yanimda meyva getirdim onlari yerim.

Cocuk odasi mobilyasina gelince ben ikinci el alinmasi daha iyi diye duydum. Yeni mobilyadaki kimyasal maddeler disari toksik gazlar verdiginden dolayi. Bir de mumkunse agac secmek gerekiyormus.Benim 4 senelik iki kapakli gardrobum bir de cok eski bir dolabim duruyor. Ikisi de beyaz, cocuk odasina iyi giderler. Birtek besik alicam o da cok kisa bir sure anne-babanin yatak odasinda kullaniloiyor sanirim. Sonra yatagi.

Sulacim gecmis olsun canim. Seni cok iyi anliyorum. Benim zorum aksam 4den sonra, isi boylelikle az cok idare ediyorum ama eve gidince pilim bitmis oluyor. Senin butun gun mu?

ya niye kimse beni teselli etmiyo:mymeka:
zaten midem bulanıyo niye demiyosunuz geçmiş olsun canım geçer falan filan.....:1shok:

CİCİM GEÇMİŞ OLSUN. BULANTI HABERLERİNİ ALGILAMAMAYA BAŞLADIM GALİBA BEN. ÇÜNKÜ 7-24 BULANIYORUM VE BAŞIM DÖNÜYOOOOopuyorumnanaktan

günaydın kızlar vala şule benim de midem berbat çıkarsam rahatlıcam geçmiyo ya . çubuk krakerden de bıktımmafoldumben

bugün işler de çok ara ara takılırım..

Canım yaa kan ilacını napıyım içiyim mi?? Kansızsın dedi doktor(
yazdığı ilaç da Gyno Ferro Sanol bu ilacı kullanan var mı aranızda kızlar..

Günaydın kızlarr...
bugün işbaşı yaptım ama kafamı kaldıramıyorum bile...
işleri birikmiş sanki hep beni beklemişlerrmafoldumben

Nuremcim doktoruma gittiğim ilk günden beri bu ilacı kullanıyorum ben.Doktorum hamileliğin boyunca devam edeceksin dedi...2.kutumu içiyorum şimdi düşün yani, okadar uzun zaman oldu başlayalı....

günaydın hülyacım:1hug:
ben şu an diğer arkadaşlarla konuşmuyorum da sen hoşgeldina.s.

hoşbulduk, miden mi bulanıyo, aman bulansın bulanmayınca daha fena oluyosun diyim ben sana :sm_confused: neyse geçmiş olsun ama çokta bulanmasın :Saruboceq:

Nuremcim doktoruma gittiğim ilk günden beri bu ilacı kullanıyorum ben.Doktorum hamileliğin boyunca devam edeceksin dedi...2.kutumu içiyorum şimdi düşün yani, okadar uzun zaman oldu başlayalı....[/QUOTE]

ya o ilacı hamilelikten önce kullanıyodum, doktor bırakm ded, bulantı yaparmış şu an, 3. aydan sonra başlıycakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…