Nuremcim doktoruma gittiğim ilk günden beri bu ilacı kullanıyorum ben.Doktorum hamileliğin boyunca devam edeceksin dedi...2.kutumu içiyorum şimdi düşün yani, okadar uzun zaman oldu başlayalı....
canım kaçıncı haftada başladı bulantılarınsağolun kızlar :ecrin_bebek:
meliscim ben sabahları çok kötü oluyorum genelde ama bütün gün bulandığıda oluyo.
normalde her sabah aç karnına çıkartıyodum bu sabah çıkartmayınca işte böle oldum..
şu anda mide bulantım geçti aslında ama bu seferde halsizlik başladı...akannehir
canım kaçıncı haftada başladı bulantıların
firstday hoşgeldin başladınmı mesaiyeyerimseniben
Allah kolaylık verisn hepimize. geçecek bu günler az kaldıı
geçmiş olsun canım..bayadır devam ediyormuş senin...benim de 6. haftada başlamıştı ve hemen serum vermişti doktor ama ben bitap düşmüştüm, bir günü tek bisküvi ile geçirdiğimi bilirim...benim 6.-7. haftadan sonra başladı canım
ama ne başladı yani :bbo:
geçmiş olsun canım..bayadır devam ediyormuş senin...benim de 6. haftada başlamıştı ve hemen serum vermişti doktor ama ben bitap düşmüştüm, bir günü tek bisküvi ile geçirdiğimi bilirim...
şimdi hala kötüyüm ama en azından yavaş yavaş yiyorum
hoşbulduk canım sorma 17 gün sonra başladım işe...
Amin Allah rahatça geçirmemizi nasip etsin inşallah...
Bu arada Nidahcım listede güllüşeni gördüm bizim güllüşen demi hamile??kaydirigubbakcemile5
nidacım bu arada sende hoşgeldinopuyorumnanaktan
şule arkadaşı merak ettiysen ona özelinden msj at o görür msn debiri irtibata geçse şu kızla:sm_confused:
ben de aynı durumdayım işte iyi olduğum zaman evde pestil gibi yatıyorum işte halsizsem evde iyiyim değişiyo ben de zor kalktım bugün hafta sonu gelsin uyuyacam doya doya
ben de aynı durumdaydım ama kalp atoışlarını duyunca rahatladım içini ferah tut herkesin hamileliği farkli geçiyogünaydın kızlar...benim de hiç bulantım yok..ben de şüphe duyuyyorum acaba hamile değil miyim diye...ayy ben de bir tuhaf oldum...hep kafamda bebek bi şey mi oldu...nasıl acaba diye merak ediyorum...içim hiç rahat değil....
inş. yoğundur benim aklıma hamilelikle alakalı şeyler geliyo acaba tehlikeli bi durum geçirdi de dr istirahat falanmı verdi:uhm:
günaydın kızlar...benim de hiç bulantım yok..ben de şüphe duyuyyorum acaba hamile değil miyim diye...ayy ben de bir tuhaf oldum...hep kafamda bebek bi şey mi oldu...nasıl acaba diye merak ediyorum...içim hiç rahat değil....