2010 Mayıs Anneleri

sağolun kızlar :ecrin_bebek:
meliscim ben sabahları çok kötü oluyorum genelde ama bütün gün bulandığıda oluyo.
normalde her sabah aç karnına çıkartıyodum bu sabah çıkartmayınca işte böle oldum..
şu anda mide bulantım geçti aslında ama bu seferde halsizlik başladı...akannehir

Nuremcim doktoruma gittiğim ilk günden beri bu ilacı kullanıyorum ben.Doktorum hamileliğin boyunca devam edeceksin dedi...2.kutumu içiyorum şimdi düşün yani, okadar uzun zaman oldu başlayalı....

ya o ilacı hamilelikten önce kullanıyodum, doktor bırakm ded, bulantı yaparmış şu an, 3. aydan sonra başlıycakmışım[/QUOTE]

bilmiyorum ki canım benimki de hemen verdi...hatta folik asit takviyesinin bir süre sonra kesildiğini duyduğumdan doktoruma bu ilacı bırakıcakmıyım tadı çok kötü dediğimde hayır hamileliğin boyunca kullanacaksın dedi...

sağolun kızlar :ecrin_bebek:
meliscim ben sabahları çok kötü oluyorum genelde ama bütün gün bulandığıda oluyo.
normalde her sabah aç karnına çıkartıyodum bu sabah çıkartmayınca işte böle oldum..
şu anda mide bulantım geçti aslında ama bu seferde halsizlik başladı...akannehir
canım kaçıncı haftada başladı bulantıların

firstday hoşgeldin başladınmı mesaiyeyerimseniben

Allah kolaylık verisn hepimize. geçecek bu günler az kaldıı :eek:

firstday hoşgeldin başladınmı mesaiyeyerimseniben

Allah kolaylık verisn hepimize. geçecek bu günler az kaldıı :eek:

hoşbulduk canım sorma 17 gün sonra başladım işe...

Amin Allah rahatça geçirmemizi nasip etsin inşallah...

Bu arada Nidahcım listede güllüşeni gördüm bizim güllüşen demi hamile??kaydirigubbakcemile5

benim 6.-7. haftadan sonra başladı canım
ama ne başladı yani :bbo:
geçmiş olsun canım..bayadır devam ediyormuş senin...benim de 6. haftada başlamıştı ve hemen serum vermişti doktor ama ben bitap düşmüştüm, bir günü tek bisküvi ile geçirdiğimi bilirim...

şimdi hala kötüyüm ama en azından yavaş yavaş yiyorum

geçmiş olsun canım..bayadır devam ediyormuş senin...benim de 6. haftada başlamıştı ve hemen serum vermişti doktor ama ben bitap düşmüştüm, bir günü tek bisküvi ile geçirdiğimi bilirim...

şimdi hala kötüyüm ama en azından yavaş yavaş yiyorum

ayy çok geçmiş olsun sen benden daha kötü durumdasın
benim mide bulantım genelde yemek yiyince geçiyor sadece bi kaç gün öyle oldum bişey yiyemedim yani canım istiyo ama mide bulantısından yiyemiyodum.

hoşbulduk canım sorma 17 gün sonra başladım işe...

Amin Allah rahatça geçirmemizi nasip etsin inşallah...

Bu arada Nidahcım listede güllüşeni gördüm bizim güllüşen demi hamile??kaydirigubbakcemile5

Evet canım gecenlerde öğrendi o da hamişkaydirigubbakcemile3

tatilden sonra işin ilk günü de zor geliryerimseniben

ben sabahları artık uyanmakta zorlanıyorm kızlar acaip uyku bastırıyo akşam accık yaprak dökümüne bakayım dedim izleyemedim doru düzgün uyumaktan. hoş zaten dizi de saçmaladı artık:umursamaz:

ya kızlar bu tubatubatuba yok ortada kaç gün oldu
msn adresini bilen yokmu ?:uhm:

ben de aynı durumdayım işte iyi olduğum zaman evde pestil gibi yatıyorum işte halsizsem evde iyiyim değişiyo ben de zor kalktım bugün hafta sonu gelsin uyuyacam doya doya

inş. yoğundur benim aklıma hamilelikle alakalı şeyler geliyo acaba tehlikeli bi durum geçirdi de dr istirahat falanmı verdi:uhm:

günaydın kızlar...benim de hiç bulantım yok..ben de şüphe duyuyyorum acaba hamile değil miyim diye...ayy ben de bir tuhaf oldum...hep kafamda bebek bi şey mi oldu...nasıl acaba diye merak ediyorum...içim hiç rahat değil....

ben de aynı durumdayım işte iyi olduğum zaman evde pestil gibi yatıyorum işte halsizsem evde iyiyim değişiyo ben de zor kalktım bugün hafta sonu gelsin uyuyacam doya doya

şafak sayar gibi hafta sonunu bekliyorum ben de vala uyucam bol boll :smiley-cool: evde olan arkadaşlar çok şanslımafoldumben

günaydın kızlar...benim de hiç bulantım yok..ben de şüphe duyuyyorum acaba hamile değil miyim diye...ayy ben de bir tuhaf oldum...hep kafamda bebek bi şey mi oldu...nasıl acaba diye merak ediyorum...içim hiç rahat değil....
ben de aynı durumdaydım ama kalp atoışlarını duyunca rahatladım içini ferah tut herkesin hamileliği farkli geçiyo

inş. yoğundur benim aklıma hamilelikle alakalı şeyler geliyo acaba tehlikeli bi durum geçirdi de dr istirahat falanmı verdi:uhm:

inş iyidir canım iyi düşünelim. :CüvCüv: ben de şöle 10gün kadar istirahat mı alsam aceep:hulya:

ne güzell deniz şanslısın valla bazıları da böle bulantısız geçiriyo hamişsin hamişşkaydirigubbakcemile3

evhamlı olduk hepimizde var bişi mi oldu falan diye takılıyos arada boşver içini ferah tut:teselli:

X