2010 Mayıs Anneleri

endişelenecek bir şey yok canım..herkesin bünyesi gerçekten farklı...
annem 3 hamileliğinde de ufacık bir bulantı dahi yaşamamış ve hepimiz turp gibiyiz...belki sen de o şanslı hamişlerdensindiropuyorumnanaktan

vallahi arkadaşlar evhamlı olduk...eşime de söylüyorum saçmalama diyor öyle olsa dr.söylerdi diyor..biz de haftaya cumartesi dr.gidicez....o zamana kadar rahat etmicem..ay ne zormuş...

benim annemde bana çekmemişsiniz diyor...annem de çok bulantıları olurmuş...benim ikizim de geçen yıl bu zamanlar hamileydi...o da çok rahat bir hamilelik geçirdi....inşallah hep böyle geçer...

vallahi arkadaşlar evhamlı olduk...eşime de söylüyorum saçmalama diyor öyle olsa dr.söylerdi diyor..biz de haftaya cumartesi dr.gidicez....o zamana kadar rahat etmicem..ay ne zormuş...

Deniz en son kontrolün ne zaman olmuştu?

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrr bugün giremeyeceğim çünkü anneciğim benimle beraber gezeceğizzzzlisteyi öne almak için girdim.
günaydınn ne güzell iyi gezmelerr alışverişmiizemuszemus

slm arkadaşlarrrrrr
günaydın

günaydın nilaycıma.s.

maşallah maşallah maşallah ALlah bütün hamilelere bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

en son kontrolu 7+3 te yaptırdık...geçen cumartesi günü.....

kızlar 2010 nisan annelerine bakıyom bebeklerinin cinsiytetleri belli olan var mı die
valla bi kaç kişi öğrenmiş 12 haftada
inşallah bizimkide 12 de belli olur

kızlar bende 6+3 günlük hamileyim, dün lekelenmem oldu, doktorumu aradım henüz kalp atımınıda duymadığımız için gelsende bişey göremeyiz dedi, progestan hapa başladım şuan lekelenmem çok azaldı ama çok korkuyorum daha önceki gebeliğimde düşükle sonuçlanmıştı ve şuanda kan pıhtılaşması nedeniyle hergün iğne oluyorum, onunda etkisi varmı bilmiyorum. Aranızda lekelenme yaşayan varmı. yarın doktora gittiğimde inşallah kalp atımını duyarım, benim için dua edin lütfen..

ya kızlare bakın topik mi topik bi bebiş 40 haftalık
darısı başımıza inşallahhh

canım çok geçmiş olsun
ama benım 5+4 de lekelenmem olmuştu
dr aradığımda hemen gel göreyim dedi
hemen gittim ve ultrasonla baktı keseyi falan görmemiştik onu gördü ve rahim etrafında kan yok dedi
yanı o çok önemli kan birikip birikmememsi
nasıl gelmene gerek yok demiş
hem 6. haftada kalp sesini duyanlar var duymasan bile görebilirsin attığını

kelebek benim de oldu lekelenmelerim...dr.a ben de 6+3 te gitmiştim kese göründü dedi...rahimde kanama yok dedi...iğne kullandım..progestan verdi...hala her ikisini de kullanıyorum...şu an evde dinleniyorum...şimdilik yok inşallah bundan sonra da olmaz...

cnm çok geçmiş olsun progestanı vajinadan uygula daha etkili
bol su iç ayakları dik yat bende de kan pıhtılaşması ve 3 düşük var ben de iğne kullanıyorum

Cuma daha da netleşir herşey diye gerek yok dedi, istersen gel yinede dedi, bende bekleyip görmek istedim şuanda azaldı çok şükür ama progestan haptan dolayımı azaldı bilmiyorum tabi. yarın herşey belli olacak inşallah yaşıyordur. :Saruboceq:

:1ninca:
aramızda yine casus var 1 misafir
valla çok merak ediyom bu misafiri

inşallah canım
progestan azaltıypdur tabi
o bebişini koruyooo
ben hem hap hemde vajinadan jel kullanıyodum
vajinadan olanı daha etkili oluyo dedi dr um

bende de oldu 6+6 dayken hemde bayramda bayramımız zehir olmuştu ama benimki resmen kanamaydı leke filan değildi hemen doktora gittim kalp atışı normalde çok şükür progestan verdi hala kullanıyorum kanaman devam ederse risk artmıştır dedi ve kanama kırmızıysa yani kahverengi akıntılar içerde kalan kan olduğu için kahverengi olursa korkma dedi şükür şimdi iyiyiz

kızlar benmişim misafir işim vardı biraz demek girmeyince kapanıyo kendi kendine

çok geçmiş olsun canım
ne demek ya kalp atışlarını duyamadığımız için bişey olmaz öle saçmalıkmı olur
hem nilayın dediği gibi kalp atışlarını duyabilrsin hatta görebillirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…