endişelenecek bir şey yok canım..herkesin bünyesi gerçekten farklı...günaydın kızlar...benim de hiç bulantım yok..ben de şüphe duyuyyorum acaba hamile değil miyim diye...ayy ben de bir tuhaf oldum...hep kafamda bebek bi şey mi oldu...nasıl acaba diye merak ediyorum...içim hiç rahat değil....
vallahi arkadaşlar evhamlı olduk...eşime de söylüyorum saçmalama diyor öyle olsa dr.söylerdi diyor..biz de haftaya cumartesi dr.gidicez....o zamana kadar rahat etmicem..ay ne zormuş...
günaydınn ne güzell iyi gezmelerr alışverişmiizemuszemusgünaydınnn kızlarrrrrrrrrrrr bugün giremeyeceğim çünkü anneciğim benimle beraber gezeceğizzzzlisteyi öne almak için girdim.
slm arkadaşlarrrrrr
günaydın
kızlar bende 6+3 günlük hamileyim, dün lekelenmem oldu, doktorumu aradım henüz kalp atımınıda duymadığımız için gelsende bişey göremeyiz dedi, progestan hapa başladım şuan lekelenmem çok azaldı ama çok korkuyorum daha önceki gebeliğimde düşükle sonuçlanmıştı ve şuanda kan pıhtılaşması nedeniyle hergün iğne oluyorum, onunda etkisi varmı bilmiyorum. Aranızda lekelenme yaşayan varmı. yarın doktora gittiğimde inşallah kalp atımını duyarım, benim için dua edin lütfen..
cnm çok geçmiş olsun progestanı vajinadan uygula daha etkilikızlar bende 6+3 günlük hamileyim, dün lekelenmem oldu, doktorumu aradım henüz kalp atımınıda duymadığımız için gelsende bişey göremeyiz dedi, progestan hapa başladım şuan lekelenmem çok azaldı ama çok korkuyorum daha önceki gebeliğimde düşükle sonuçlanmıştı ve şuanda kan pıhtılaşması nedeniyle hergün iğne oluyorum, onunda etkisi varmı bilmiyorum. Aranızda lekelenme yaşayan varmı. yarın doktora gittiğimde inşallah kalp atımını duyarım, benim için dua edin lütfen..
canım çok geçmiş olsun
ama benım 5+4 de lekelenmem olmuştu
dr aradığımda hemen gel göreyim dedi
hemen gittim ve ultrasonla baktı keseyi falan görmemiştik onu gördü ve rahim etrafında kan yok dedi
yanı o çok önemli kan birikip birikmememsi
nasıl gelmene gerek yok demiş
hem 6. haftada kalp sesini duyanlar var duymasan bile görebilirsin attığını
Cuma daha da netleşir herşey diye gerek yok dedi, istersen gel yinede dedi, bende bekleyip görmek istedim şuanda azaldı çok şükür ama progestan haptan dolayımı azaldı bilmiyorum tabi. yarın herşey belli olacak inşallah yaşıyordur. :Saruboceq:
kızlar bende 6+3 günlük hamileyim, dün lekelenmem oldu, doktorumu aradım henüz kalp atımınıda duymadığımız için gelsende bişey göremeyiz dedi, progestan hapa başladım şuan lekelenmem çok azaldı ama çok korkuyorum daha önceki gebeliğimde düşükle sonuçlanmıştı ve şuanda kan pıhtılaşması nedeniyle hergün iğne oluyorum, onunda etkisi varmı bilmiyorum. Aranızda lekelenme yaşayan varmı. yarın doktora gittiğimde inşallah kalp atımını duyarım, benim için dua edin lütfen..